Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Weer een Covid leugen ontmaskerd: Duitse vaccinatiecijfers hoger dan gerapporteerd, maar waarom?

ISTOCK.COM/GRAFISSIMO

Weer een Covid leugen ontmaskerd: Duitse vaccinatiecijfers hoger dan gerapporteerd, maar waarom?

Duitslands meest vooraanstaande instelling tijdens de coronaviruspandemie, het Robert Koch Instituut (RKI), heeft te lage cijfers opgegeven over het aantal mensen dat is gevaccineerd. Deze onjuiste cijfers hebben het land aangezet tot hardere maatregelen tegen de ongevaccineerden. Toen de vaccins werden uitgerold, beweerde de regering dat de lockdowns moesten blijven, omdat te veel mensen weigerden zich te laten vaccineren. Maar nu wordt een andere leugen ontmaskerd; de cijfers kloppen niet.

De regering voerde lockdowns in op basis van gegevens die beweerden dat het virus dodelijker is dan het in werkelijkheid was. Zij bleef paniek zaaien door te beweren dat ziekenhuizen overbelast zouden raken zonder de radicale invoering van lockdowns. Dit bleek allemaal onjuiste informatie te zijn. In september 2020 beloofde de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn dat er geen verplichte vaccinatie tegen het coronavirus zou worden ingevoerd en dat de groepsimmuniteit zou zijn bereikt wanneer 55 tot 65 procent van de burgers in Duitsland zou zijn gevaccineerd.

Maar toen deze cijfers werden bereikt, veranderde het verhaal snel. In juli van 2021, naar verluidt als gevolg van de deltavariant, verhoogde het hoofd van het Robert Koch Instituut is (RKI) Lothar Wieler het percentage met 20 punten tot 85 procent. De Duitse regering gebruikte de nieuwe doelstelling van het RKI om de ongevaccineerden onder druk te zetten om het vaccin te nemen. Zo werden sneltesten waarmee ongevaccineerden aan evenementen konden deelnemen, niet langer gratis verstrekt.

Het RKI is het centrale bureau van de federale overheid voor toezicht op ziekten. "Sinds het begin van de pandemie heeft de federale regering geluisterd naar hun aanbevelingen voor het coronavirus-beleid en vertrouwd op hun cijfers om de zogenoemde AHA-regels (afstand houden, hygiënemaatregelen en het dragen van mondkapjes), lockdowns, verplichte mondkapjes, sluiten van scholen en bedrijven, en vele andere beperkingen door te drukken," merkte bild.de op.

Nu is bekend geworden dat ze hun cijfers over de Duitse vaccinatiegraad verdraaid hebben. Op donderdag 7 oktober heeft de ambtenaar van de instelling de cijfers gecorrigeerd. Handelsblatt berichtte: "Volgens een rapport van het Robert Koch Instituut (RKI) kan men ervan uitgaan dat tot 84 procent van de volwassenen al één keer gevaccineerd is en tot 80 procent volledig gevaccineerd is. Dit zou overeenkomen met een vaccinatiegraad die in beide gevallen vijf procentpunten hoger ligt dan de officiële rapporten van de vaccinatiecentra."

Bijgevolg zijn 3,5 miljoen meer mensen gevaccineerd dan de officiële cijfers tot dusver aangaven. Als je dan rekening houdt met de miljoenen mensen die het coronavirus al hebben gehad, had de regering veilig kunnen aannemen dat de zogenaamde dreiging van het virus is overwonnen. Deze evaluatie hebben ze echter nog niet gemaakt.

Het RKI wordt gefinancierd door de regering. Tijdens de pandemie fungeerde het bijna als een extra regeringstak. De verdraaide cijfers in combinatie met de autoritaire maatregelen zijn daarom zeer verontrustend. Hoofdredacteur Stephen Flurry merkte op: "Er is geen bewijs dat covid-19 beduidend besmettelijker of dodelijker is dan een normale griep, die elk jaar zo'n 9 tot 45 miljoen Amerikanen infecteert. Er is geen bewijs dat het dragen van een papieren of stoffen mondkapje de verspreiding van een 20-nanometer groot coronavirus-deeltje tegenhoudt. Maar wetenschappers, geflankeerd door linkse politici en progressieve media, hebben deze drastische, catastrofale ingrepen met een verbazingwekkende zelfverzekerdheid doorgedrukt, waarbij elke afwijkende bezorgdheid over de bredere gevolgen de kop ingedrukt werd."

In zijn artikel haalt dhr. Flurry de volgende bijbeltekst aan: "O Timotheüs, bewaar het u toevertrouwde pand, wend u af van onheilige, inhoudsloze praat en tegenstellingen van de ten onrechte zo genoemde kennis. Sommigen, die deze kennis verkondigden, zijn van het geloof afgeweken" (1 Timotheüs 6:20-21).

Wetenschap gebaseerd op leugens is geen echte wetenschap. Misschien zien we nu meer dan ooit hoezeer de openbaring van de Bijbel klopt. In Europa wordt valse wetenschap gebruikt om mensen te laten wennen aan steeds meer dictatoriale controle. "De Europeanen worden geconditioneerd om meer tiranniek leiderschap te accepteren," merkte Trumpet hoofdredacteur Gerald Flurry op in Het coronavirus en het Heilige Romeinse Rijk. Ik moedig u aan zijn artikel te lezen om de volledige omvang te begrijpen van de gebeurtenissen die zich in Europa afspelen.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.