Over ons

Over de De Trompet

DeTrompet.nl is de officiële Nederlandse website van het tijdschrift the Philadelphia Trumpet. Elke weekdag biedt deTrompet.nl rapportages en analyses van recente wereldwijde geopolitieke, economische, sociale en religieuze gebeurtenissen en trends.

Het tijdschrift de Trumpet, dat begon in februari 1990, wordt 10 keer per jaar gepubliceerd door de Filadelfia Kerk van God. Het is geheel gratis beschikbaar via een abonnement.

De Trompet gebruikt een enkele toetssteen waarmee het zich onderscheid van andere nieuwsbronnen en waarmee het zich als een laser richt op wat écht belangrijk is. Die toetssteen is het profetisch belang. De Trompet tracht aan te tonen hoe huidige gebeurtenissen een vervulling vormen van de bijbels geprofeteerde omschrijving van de heersende situatie vlak voor de Tweede Komst van Jezus Christus.

De Trompet heeft een lange geschiedenis van nauwkeurige prognoses van belangrijke wereldgebeurtenissen op grond van dit voorspellende model, terug te traceren naar het begin van het tijdschrift de Echte Waarheid in 1934 onder leiding van Herbert W. Armstrong. Lees om deze prognoses te onderzoeken ons boekje Hij had Gelijk ! - Terugblik op vijf decennia juiste voorspellingen door Herbert W. Armstrong.”