Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Veel Gestelde Vragen

Hoe wordt mijn Trumpet abonnement betaald?
U kunt u afvragen hoe dit tijdschrift wordt gefinancierd. Er zijn immers geen abonnementskosten - geen reclame inkomsten - geen sponsoring van commerciële ondernemingen. Maar het kost uiteraard geld om een publicatie van een dergelijke kwaliteit te produceren. De Trumpet - evenals alle andere literatuur die u op deze site gratis wordt aangeboden - wordt betaald door tienden en offers van de leden van de Philadelphia Kerk van God en haar medewerkers.

Hoe kan ik een abonnement op de Trumpet aanvragen?
U kunt zich gratis online abonneren op de Trumpet. U kunt ook contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Ik woon buiten de Verenigde Staten. Hoe kan ik mij abonneren?
Voor sommige gebieden buiten de Verenigde Staten vereisen we dat u per post uw abonnementsaanvraag voor het tijdschrift de Trumpet indient, maar voor de meeste gebieden kunt u zich gratis online aanmelden.

Ik lees mijn Trumpet online. Is het nodig een gedrukte versie via de post te krijgen?
Hoewel alle inhoud van het gedrukte tijdschrift online beschikbaar is gemaakt, bieden wij u dit tijdschrift gratis aan omdat wij u het gemak en de kwaliteit willen geven van een gedrukt exemplaar. Als u echter de voorkeur geeft om het gewoon online te lezen kunt u uw abonnement annuleren en gratis uw online toegang blijven gebruiken.

Wat is de Trumpet Weekly? Wat is het verschil met de Trumpet ?
De Trumpet Weekly is een nieuwsbrief die elk weekend elektronisch wordt gepubliceerd door theTrumpet.com, en alle rapportages, inzichten, analyses en commentaren bevat die u gewend bent van het nieuwstijdschrift de Trumpet en theTrumpet.com. De Trumpet Weekly is een samenvatting van de belangrijkste artikelen van de voorafgaande week, samengebracht in een formaat dat bol staat van informatie, maar toch makkelijk te lezen is. De Trumpet Weekly beschikt ook over beknopte versies van de wekelijkse columns door hoofdauteurs van theTrumpet.com, evenals terugblikken op nauwkeurige prognoses door de Trumpet en zijn voorganger, de Echte Waarheid. De Trumpet Weekly is elke zaterdag en zondag in PDF formaat beschikbaar om te downloaden. U kunt de Trumpet Weekly ook in uw inbox ontvangen door u aan te melden als abonnee. Abonneren is eenvoudig en geheel gratis.

Ik heb mij aangemeld voor de gedrukte versie. Wanneer zal ik mijn eerste nummer ontvangen?
Wij versturen maandelijks aan onze Trumpet abonnees. Houd rekening met maximaal zes weken voor u uw eerste nummer ontvangt, alhoewel u het mogelijk al veel eerder ontvangt.

Hoe hernieuw ik mijn abonnement?
Neem contact met ons op via post of telefonisch.

Hoe kan ik het postadres wijzigen voor het ontvangen van mijn exemplaren?
Neem contact met ons op via post of telefonisch.

Hoe kan ik zien wanneer mijn abonnement vervalt?
Neem contact met ons op via post of telefonisch.

Wat moet ik doen als mijn nummer gescheurde pagina's heeft of op een andere manier is beschadigd?
Oude nummers van de Trumpet zijn gratis beschikbaar (mits op voorraad) en kunnen aangevraagd worden door contact met ons op te nemen via mail of telefoon.

Wat moet ik doen als mijn nummer te laat of niet aankomt?
Als u zeker weet dat u een uitgave van de Trumpet mist, kunt u misschien controleren of uw abonnement is verlopen. Vergeet niet dat het verlengen van uw abonnement geheel gratis is. Neem dan contact met ons op via post, e-mail of telefoon. Indien u een aantal uitgaven heeft gemist; u kunt eveneens oudere uitgaven aanvragen.

Hoe kan ik mijn abonnement op de gedrukte versie opzeggen?
U kunt uw schriftelijke abonnement opzeggen door contact op te nemen per mail of telefoon.

Als mijn abonnement verloopt, of als ik het opzeg, ben ik dan nog steeds in staat elk nieuw nummer in Adobe PDF te bekijken en terug te bladeren door oude nummers in de virtuele bibliotheek?
Ja. Uw online toegang is gratis en zal ook blijven doorgaan als u kiest om uw abonnement op ons gedrukte tijdschrift af te zeggen.

Hoe kan ik contact met u opnemen?
U kunt altijd contact met ons opnemen per mail, e-mail of telefoon.