Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Waarom wij Guttenberg in de gaten houden

RICARDO GOMEZ ANGEL/UNSPLASH

Waarom wij Guttenberg in de gaten houden

Karl-Theodor zu Guttenberg verliet jaren geleden het politieke toneel. In Duitsland zijn de meningen over hem verdeeld. Velen noemen hem een leugenaar en een oplichter. Anderen verlangen naar zijn terugkeer. Guttenberg ontkent echter dat hij opnieuw de politiek in wil gaan. Desondanks heeft Gerald Flurry, hoofdredacteur van de Trompet, onze lezers herhaaldelijk geïnstrueerd om hem in de gaten te houden. Maar waarom?

Tijdens zijn korte carrière in de politiek was Guttenberg regelmatig de opkomende ster van de media en de meest populaire politicus in Duitsland. Na zijn plagiaatschandaal verdween hij van de radar van veel nieuwsbureaus, maar zijn opmerkelijke carrière ging verder.

Buiten de politiek heeft Guttenberg zijn inzicht in het wereldwijde financiële systeem, geopolitieke kwesties en de ontwikkeling van nieuwe technologieën uitgebreid. Als bijna geen ander weet Guttenberg hoe regeringen nieuwe technologieën kunnen beïnvloeden en gebruiken.

Guttenberg volgt in de voetsporen van Edmund Stoiber en Franz-Josef Strauss. Wijlen Herbert W. Armstrong noemde Strauss de sterke man van Europa. Nu zou het Guttenberg weleens kunnen zijn die dit vacuüm opvult. De politieke crisis en wanhoop in Duitsland maken dit des te waarschijnlijker.

De Bijbel profeteert dat kort voor de wederkomst van Jezus Christus een man Duitsland bestuurt die aan de macht zal komen door “vleierijen” (Daniël 11:21). Jarenlang heeft de Trompet aangegeven dat Guttenberg deze profetie zou kunnen vervullen.

Guttenberg en zijn gezin zijn in september 2019 terugverhuisd naar Duitsland. “Deze verhuizing, samen met de huidige staat van de Duitse politiek, zouden kunnen aangeven dat deze sleutelprofetie op het punt staat vervuld te worden,” schreef dhr. Flurry.

Lees “Staat KT zu Guttenberg op het punt aan de macht te komen?” en bewijs voor uzelf of de genoemde profetieën niet duidelijk een specifiek persoon beschrijven.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.