Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Waarom stemmen er nog steeds zoveel voor president Trump?

Trump & Biden by ekaden is licensed under CC BY-SA 2.0

Waarom stemmen er nog steeds zoveel voor president Trump?

Vandaag, 3 november, is het de verkiezingsdag in de VS. Opnieuw zullen miljoenen Amerikanen stemmen voor president Donald Trump. De meeste van onze lezers wonen buiten de VS en hebben misschien moeite te begrijpen waarom dat zo is.

De liberale media heeft meer kritiek gehad op president Trump dan op enige andere president. De Democratische Partij heeft ook nog nooit zo hard gevochten om zich tegen een regerende Republikeinse president te verzetten, zelfs tot het punt dat ze gepoogd hem hebben om hem af te zetten. Duizenden mensen zijn de straten opgegaan om te demonstreren, te protesteren en zelfs rellen te veroorzaken om hun verzet tegen hem te tonen. Hij wordt beschuldigd van de dood van duizenden mensen die stierven aan het coronavirus.

De Duitse media vinden het moeilijk te begrijpen waarom zoveel mensen nog steeds voor president Trump stemmen. Dit is gedeeltelijk te wijten aan het feit dat ze niet begrijpen hoeveel Amerikanen nadelig beïnvloed zijn door de vorige regering.

Om te begrijpen waarom zoveel Amerikanen hun hoop op Trump vestigen, moet men begrijpen hoeveel schade de regering van president Barack Obama heeft veroorzaakt.

Hoofdredacteur van de Trompet, Gerald Flurry, heeft veel van de destructieve trends afkomstig van de Obama-regering in kaart gebracht. Belangrijker nog, hij onthult de geestelijke krachten die in Amerika aan het werk zijn om deze grote natie ten val te brengen. President Obama beloofde ooit om Amerika fundamenteel te veranderen. In Amerika is fundamenteel veranderd legt dhr. Flurry uit:

Dhr. Obama spreekt minachtend en openlijk over wat hij bedoelt met het fundamenteel veranderen van Amerika. Nu dat hij zijn ambt niet langer vervult vertelt hij ons wat zijn echte doel was, en nog steeds is - “het systeem compleet afbreken en herbouwen”!

Dergelijke revoluties zorgden in het verleden meestal voor het bloedvergieten van miljoenen mensen.

Als u denkt dat mijn mening onrealistisch is, bedenk dan dit: Nooit eerder hebben we een meer bitter verdeeld Amerika gezien en deze man die Amerika fundamenteel heeft veranderd, heeft veel van deze verdeeldheid veroorzaakt. Hij vernietigde bijna de constitutionele republiek van Amerika. Nooit hebben we zoveel haat tussen Amerikanen onderling gezien.

De Bijbel openbaart in 2 Koningen 14:26-27 dat God een eindtijd-type van Jerobeam II stuurt om het moderne Israël, primair de huidige VS en Groot-Brittannië, tijdelijk van een totale vernietiging te redden.

God waarschuwt echter ook dat we ons vertrouwen niet in de mens moeten stellen (Jeremia 17:5). Veel mensen in Amerika hebben deze les niet geleerd. In plaats van zich in berouw tot God te keren, richten veel mensen hun blik nu op één man om hen te redden van het toenemende kwaad. God waarschuwt dat tenzij mensen zich bekeren van het overtreden van Zijn wet en leren om alleen op Hem te vertrouwen, de uitkomst alleen maar slecht zal zijn.

Lees het artikel Amerika is fundamenteel veranderd en het gratis boekje “America under attack” (alleen in het Engels beschikbaar) voor meer begrip over wat de Bijbel onthult over de huidige staat van Amerika. Zonder begrip van het geestelijke probleem waar Amerika mee wordt geconfronteerd, kan men de huidige staat en toekomst van Amerika niet begrijpen.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.