Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Waarom ik nog steeds geloof dat Donald Trump terugkomt

DAVID HUME KENNERLY/GETTY IMAGES

Waarom ik nog steeds geloof dat Donald Trump terugkomt

Twee maanden geleden schreef ik een artikel met de titel “ Waarom Donald Trump de Amerikaanse president zal blijven .” Maar op 20 januari vloog dhr. Trump naar Florida en werd Joe Biden ingehuldigd tot president.

Ik heb wat kritiek gekregen op wat ik heb geschreven. Misschien was een deel ervan gerechtvaardigd. Ik heb een fout gemaakt en ik wil niet doen alsof er geen fout was. Ik begrijp waarom sommige mensen in de war of van streek waren.

Maar ik wil dat u onthoudt wat ik in dat artikel heb geschreven. Ik ren er niet van weg.

Wat er in de afgelopen week in Amerika is gebeurd, is niet het einde van het verhaal.

God profeteert in de Bijbel en Zijn profetieën zijn zeker! Bij de apostelen en de profeten laat Hij meestal niet het hele plaatje in een keer, of tot in detail, zien. Hij spreekt vaak gecodeerd en onthult pas later die code.

God weet wat Hij aan het doen is en Hij kan mij zeker corrigeren wanneer dat nodig is. Hij is perfect – maar Zijn dienaren maken fouten. Hebreeën 5:2 zegt in feite dat Zijn dienaren “zelf met zwakheid omvangen” zijn. Ik maak fouten, en ik zal nog fouten maken in de toekomst. Ik probeer mijzelf niet te verdedigen – maar ik probeer wel God en geloof in God te verdedigen.

Het woord “zal blijven” is een belangrijk deel van het artikel en de titel. Ik verontschuldig me voor het veroorzaken van verwarring. Maar zoals ik u wil laten zien, zelfs nu dhr. Biden in het Witte Huis zit, is “Waarom Donald Trump de Amerikaanse president zal blijvenmisschien toch niet echt een vergissing.

Ik baseerde mijn voorspelling over president Trump op twee profetische passages die ik de afgelopen vier jaar herhaaldelijk benadrukt heb. Ik weet dat deze profetieën vervuld zullen worden, ik ben er 99.9 procent zeker dat mijn begrip hierover correct is, en iedereen kan ze voor zichzelf bewijzen!

Eén hiervan staat in Amos 7. Dit bespreekt een tijd wanneer God zich voorbereidt om de vernietiging van eindtijd-Israël – de Verenigde Staten en Groot-Brittannië – precies uit te meten en Hij zegt: “Ik zal het niet langer voorbijgaan” (vers 8). Dit is vlak voordat er een zeer zware correctie over deze naties zal komen indien zij zich niet bekeren. Ze krijgen hun laatste waarschuwing.

Het laatste deel van vers 9 zegt dat dit gaat over “het huis van Jerobeam.” Vers 10 zegt: “Toen stuurde Amazia, de priester van Bethel, een bode naar Jerobeam, de koning van Israël …” In vers 11 staat: “Want dit heeft Amos gezegd: Jerobeam zal sterven …” Vers 12 beschrijft een boodschap van Jerobeam, die door Amazia aan Gods mensen gegeven wordt. Vervolgens spreekt vers 13 over het heiligdom van de koning – doelend op koning Jerobeam. Vanaf vers 14 gaat het verder over de grote verdrukking, een tijd van lijden die het tijdperk van de mensheid afsluit.

Dus de hele context waarin God zegt Ik zal het niet langer voorbijgaan is de periode van “Jerobeam” – een eindtijd anti-type van koning Jerobeam II van Israël, waarvan ik gezegd heb dat dit Donald Trump is. U kunt zelf deze passage lezen en zien dat het naar voren komt als één vloeiende gebeurtenis. Er is geen enkele hint van een hiaat of pauze in Jerobeams regering. Dus u kunt zien waarom ik het artikel op die manier schreef. Het lijkt allemaal één enkele tijdlijn van Jerobeam.

Dit is duidelijk een profetie voor het einde van deze natie en Jerobeam is dan aan de macht. Dit is nog niet vervuld. Dus alleen al op basis van die profetie kunnen we er zeker van zijn dat God vroeg of laat het ambt van presidentschap weer aan Donald Trump zal geven. Hoe graag radicaal links ook wil dat het anders is, Jerobeam is nog niet van het toneel verdwenen.

De tweede profetie die ik benadrukt heb staat in 2 Koningen 14:26-27: “Want de Heere zag dat de ellende van Israël zeer bitter was, dat het met de gebondene en de vrije gedaan was en dat Israël geen helper had. De Heere had niet gezegd dat Hij de naam van Israël van onder de hemel uitwissen zou, maar Hij verloste hen door de hand van Jerobeam, de zoon van Joas.”

Hier is opnieuw Jerobeam II. Dit is geschiedenis over deze koning – maar het is ook profetie. Het komt uit het deel van de Bijbel dat de vroege profeten wordt genoemd. Het werd door een profeet gecanoniseerd en duizenden jaren voor ons bewaard. Het is profetie!

Zoals ik in dat artikel schreef, verwijst “Israël” naar de moderne naties die afstammen van het oude Israël. Iemand probeert de naam van Israël uit te wissen van over de hele aarde! Die persoon wordt gemotiveerd door de duivel, die een hekel heeft aan God en er voortdurend aan werkt om alles wat God doet te ondermijnen en te ontwrichten.

De duivel heeft op succesvolle manier gebruik gemaakt van radicaal links om Amerika, de supermacht van eindtijd-Israël, te vernietigen. Maar God heeft ingegrepen en hem – tijdelijk – gestopt, door de hand van Donald Trump. Dat heeft hen nog woedender gemaakt. Zij hebben meerdere verraderlijke daden gepleegd om president Trump te ruïneren – onophoudelijke veroordelingen, spionage, een ongegrond driejarig strafrechtelijk onderzoek, en een afzettingsprocedure. Deze aanvallen zijn allemaal gebaseerd op groteske leugens en dat wisten ze! Dat is duivelse kwaadaardigheid!

God stuurde president Trump juist om met die kwaadaardigheid af te rekenen en om Israël tijdelijk te redden. Dat werk is nog niet klaar. Dus ook dat laat zien dat hij nog terug zal komen.

Veel mensen geloven dat de presidentiële verkiezingen gestolen zijn. Ik geloof dat zelf ook. Ik geloof ook dat God iets te zeggen heeft over die gestolen verkiezingen!

Hier is een belangrijke vraag om over na te denken: Waarom zou er in de Amos 7 profetie geen enkele hint zijn van een onderbreking of pauze in Jerobeams regering? Waarom zegt de profetie niets over een presidentschap dat verloren wordt en daarna op een of andere manier weer teruggekregen wordt? U moet zich realiseren dat God geïnvesteerd heeft in dit presidentschap van Trump. God Zelf heeft dhr. Trump gestuurd om Israël te redden en te voorkomen dat de naam van Israël uitgewist wordt door satanisch aangestuurde mensen.

Is het mogelijk dat God dit niet benoemd heeft, omdat er volgens Hem geen onderbreking is?

Er is veel bewijs van verkiezingsfraude. God heeft dit zeker allemaal gezien. Laat God ons zien dat de verkiezing was gestolen door het vloeiend doorlopen van deze profetie over Jerobeam in stand te houden? Misschien beschouwt Hij dhr. Trump nog steeds als de president van de Verenigde Staten!

Ik dacht zelf dat de verkiezingen zijn gestolen. Het voegt veel gewicht aan dit idee toe als God het Zelf zo ziet! Ik geloof dat dit is wat God hier zegt; andere mensen moeten dit zelf maar bestuderen en voor zichzelf beslissen wat ze ervan vinden.

Eén ding is zeker: God zal dhr. Trump terugbrengen. Het zal hoogstens vier jaar duren – maar ik kan me niet voorstellen dat het ook maar enigszins zo lang zal duren. Want met de radicalen aan de macht, hoe zouden we dan het werk gedaan krijgen? Als de duivel mensen inspireert, dan is Gods werk hun belangrijkste doelwit! Kijk hoe ze hun macht over de media, technologiebedrijven en social media gebruiken om iedereen het zwijgen op te leggen die het niet met hen eens is! Ze zijn de vrijheid van meningsuiting op schokkende manier aan het beteugelen!

We moeten beseffen dat radicaal links Gods plan aan het ondermijnen is! U kunt er zeker van zijn dat God dat niet laat gebeuren. Ik geloof nog steeds wat ik in dat artikel heb geschreven – dat God op het punt staat op enorme manier te onthullen hoe de verkiezingen zijn gestolen en andere misdaden die links begaat bloot te leggen. Ik weet niet precies wat God zal doen, maar Hij zou dit alles zeer binnenkort kunnen onthullen – en wat gebeurt er dan? Als de verkiezingen van dhr. Trump gestolen zijn, dan zou hij dus gewoon weer door moeten gaan als president. Ik weet niet of hij dat zal doen. De tijd zal uitwijzen of ik gelijk heb of niet.

Deze week stellen we de komende uitgave van het Trumpet-tijdschrift samen, en ik hoop dat u ernaar uitkijkt. Ik wilde u deze Trompet Brief snel bezorgen, maar ik zal dit onderwerp uitdiepen en in meer detail uitleggen in mijn “Van de hoofdredacteur”-artikel. Het zou volgende week op de website beschikbaar moeten zijn.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.