Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Pogingen de pandemie te verlengen

COVID-19 testing by World Bank Photo Collection is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Pogingen de pandemie te verlengen

Tijdens de zogenaamde coronavirus-pandemie hebben we veel pogingen gezien om de data te manipuleren, van het vermeende hoge sterftecijfer van covid-19 tot het vermeende onfeilbare vaccin. Onlangs heeft Duitsland weer nieuwe maatregelen genomen om de noodsituatie van ongeëvenaarde overheidscontrole te verlengen door de gegevens te veranderen.

De Duitse krant Die Welt berichtte dat het Robert Koch-Instituut (RKI) op 17 januari meer dan 60 miljoen Duitsers als "volledig gevaccineerd" in zijn statistieken had opgenomen. Maar op 18 januari werden ze plotseling alleen geteld als "basis geïmmuniseerd". Hierdoor daalden de aantallen plotseling tot slechts 47,6 procent van de bevolking, ofwel 39,5 miljoen mensen. Maar zelfs deze cijfers blijken onnauwkeurig. "Maandenlang heeft het instituut er ook op gewezen dat de werkelijke vaccinatiegraad tot vijf procent hoger zou kunnen liggen dan gerapporteerd, als gevolg van tekortkomingen in de rapportage," merkte Die Welt op. In oktober berichtte The Local al: "Volgens het RKI heeft tot 84 procent van de 18-plussers in Duitsland ten minste één vaccinatie gekregen en is tot 80 procent al volledig gevaccineerd (tot dinsdag 5 oktober)." De fout werd erkend, maar de oude gegevens werden nog steeds gebruikt.

En nu wordt de vaccinatiegraad naar beneden bijgesteld, door de definitie van volledig gevaccineerd zijn te veranderen. Dit besluit werd, zoals Welt opmerkt, genomen op aandringen van de minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach – met andere woorden, niet op grond van nieuw ontdekte wetenschappelijke gegevens. Een politiek motief lijkt de ware drijfveer te zijn. Op 19 januari, slechts enkele dagen na deze verandering, eiste Lauterbach dat een verplicht vaccinatiemandaat in april of mei van kracht zou worden. Dit zou nu betekenen dat miljoenen meer een booster-prik moeten nemen om aan de eisen te voldoen.

Om een mandaat te rechtvaardigen moet men de noodzaak ervan aantonen – ook al is het gebaseerd op verkeerde gegevens of weinig wetenschappelijk bewijs. In het begin beweerden wetenschappers dat groepsimmuniteit al zou worden bereikt bij een veel lager vaccinatiepercentage (55 tot 65 procent). Sindsdien zijn miljoenen meer mensen gevaccineerd, maar het virus blijft zich verspreiden. Toch blijven politici de ongevaccineerden er de schuld van geven. Om de logica degelijk te laten lijken, blijven ze de cijfers afzwakken en stroomt er steeds meer geld in de kisten van de vaccinbedrijven. Zou het kunnen dat politici deze cijfers afzwakken om hun "noodmaatregelen" te rechtvaardigen?

Het wordt nog erger. Het RKI heeft ook de periode waarin iemand als "hersteld" van het coronavirus wordt geclassificeerd, teruggebracht van zes naar drie maanden. In Zwitserland kan iedereen die in de afgelopen 12 maanden covid heeft gehad de classificatie en dus vrijstelling van beperkingen krijgen. Sommige gegevens bewijzen dat dit logisch is. Maar hoe korter de periode, hoe meer Duitsers zich gedwongen voelen zich aan de overheidsmaatregelen te houden.

Uit een op 18 januari gepubliceerde enquête van Bild bleek dat tot 20 procent van de coronavirusdoden niet aan covid-19 stierven. De krant merkte bijvoorbeeld op dat sinds 1 december 2021, 590 coronavirusdoden werden gemeld in Saksen-Anhalt. Maar Bild onthulde dat slechts 446 (76 procent) stierven als gevolg van het coronavirus, 20 procent stierf niet aan covid-19. In vier procent van de gevallen is de doodsoorzaak onbekend – toch werden ook zij meegeteld als covid-doden.

Een Duitse medische wetenschapper Bertram Häussler verklaarde aan Die Welt dat hij gelooft dat tot 80 procent van de door de rki gerapporteerde covid-sterfgevallen niet aan covid gestorven zijn. Zijn interview werd op 30 augustus gepubliceerd. Hij merkte op: "We hebben vastgesteld dat bij ruim 80 procent van de officiële covid-doden die sinds begin juli zijn gemeld, de onderliggende infectie meer dan vijf weken geleden is opgetreden en dat men dus eerder moet aannemen dat covid niet de werkelijke doodsoorzaak was."

In het begin van de pandemie schreef Trompet hoofdredacteur Stephen Flurry in De remedie wordt onze dood: "Als het virus eenmaal is afgezwakt, zullen de regeringen dan de socialistische programma's terugdraaien en de autoritaire teugels laten vieren?" We zien steeds meer aanwijzingen dat ze dat niet zullen doen. Lees De remedie wordt onze dood voor Gods perspectief op de reactie van de mensheid op covid-19. Bekijk ook het Sleutel van David-programma "Het Heilige Romeinse Rijk in de profetieën" (alleen in het Engels beschikbaar) van de hoofdredacteur van de Trompet, Gerald Flurry.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.