Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Omikron opzettelijk gehypet

Novel Coronavirus SARS-CoV-2 by NIAID is licensed under

Omikron opzettelijk gehypet

In een interview met de Duitse krant Welt verklaarde Angelique Coetzee dat zij onder druk werd gezet om te liegen over de eerste Omikron-patiënten die zij behandelde. Europese politici en mediakanalen waren erop uit angst te zaaien om de desastreuse lockdowns te verlengen. Eveneens in een interview met Welt , waarschuwde psychiater Ulrich Hegerl dat twee miljoen mensen waarschijnlijk getroffen zullen worden door een verergering van hun depressie en betreurde hij nog meer schokkend gebrek aan waarheid dat begraven lijkt te blijven.

Coetzee was de arts die met de omikron-variant van het coronavirus in aanraking kwam. Welt vroeg haar of zij ertoe werd aangezet omikron net zo ernstig voor te stellen als de vorige varianten. In antwoord daarop zei ze: "Mij werd verteld niet in het openbaar te verklaren dat het een milde ziekte was. Mij werd gevraagd om dergelijke uitspraken achterwege te laten en te zeggen dat het een ernstige ziekte was. Ik weigerde dat te doen." Ze zei ook: "Wat ik op een gegeven moment zei – omdat ik het gewoon beu was – was: In Zuid-Afrika was dit een milde ziekte, maar in Europa was het een zeer ernstige ziekte. Dat was immers wat jullie politici wilden horen."

Gevraagd of de druk afkomstig was van westerse regeringen of van Zuid-Afrikaanse autoriteiten, zei zij dat deze "niet" afkomstig was "van Zuid-Afrikaanse autoriteiten" en dat zij kritiek had gekregen van Europese regeringen.

Hegerl wees op een ander duidelijk gebrek aan interesse in de waarheid toen hij verklaarde: "We weten momenteel bijvoorbeeld niet eens hoe het aantal zelfmoordpogingen is veranderd. Deze en andere gegevens moeten dringend worden verzameld en geëvalueerd door een multiprofessioneel team van deskundigen." Hij onthulde deze schokkende realiteit:

De situatie is erg veranderd voor de meer dan vijf miljoen mensen die in Duitsland jaarlijks aan depressies lijden en daarvoor moeten worden behandeld. In de Duitse Depressiebarometer van september 2021 gaf 72 procent van de mensen met deze aandoening aan dat hun toestand in de afgelopen zes maanden aanzienlijk was verslechterd als gevolg van de corona-maatregelen. 29 procent is teruggevallen, 20 procent heeft suïcidale gedachten en bij 35 procent is de ernst van de depressie toegenomen.

Het lijkt erop dat de regeringen in Europa een groteske desinteresse hebben gehad voor het welzijn van hun burgers. Het enige waar zij om gaven was het promoten van lockdowns.

Daniël 2 en Openbaring 17 profeteren over de opkomst van tien dictatoriale heersers in het hart van Europa. Zoals Trompet hoofdredacteur Gerald Flurry uitlegt in "Het coronavirus en het Heilige Romeinse Rijk" heeft de huidige zogenaamde pandemie geholpen de basis te leggen voor hun opkomst. Maar er is ook goed nieuws: er zal spoedig een einde komen aan de corrupte regeringen van deze wereld! Daniël 2:44 luidt: "In de dagen van die koningen zal de God van de hemel echter een Koninkrijk doen opkomen dat voor eeuwig niet te gronde zal gaan en waarvan de heerschappij niet op een ander volk zal overgaan. Het zal al die andere koninkrijken verbrijzelen en tenietdoen, maar zelf zal het voor eeuwig standhouden.”

Met elke dag die voorbijgaat zien we de steeds grotere noodzaak dat deze profetie vervuld wordt!

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.