Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Nieuwe definitie van vrijheid in Duitsland - Corona-bangmakerij gaat door

Syringe in doctor hand by focusonmore is licensed under CC BY 2.0

Nieuwe definitie van vrijheid in Duitsland - Corona-bangmakerij gaat door

De situatie in de Beierse ziekenhuizen is “zeer zorgwekkend", waarschuwde deelstaat-premier Markus Söder. Hij tweette op 3 november ook de volgende waarschuwing: "We willen de derde vaccinatie voor iedereen mogelijk maken. De booster is de beste bescherming. Alleen vaccinatie beschermt tegen ernstige gevallen. Als je van vrijheid houdt, moet je je laten vaccineren. De enige echte Dag van de Vrijheid is de dag waarop iedereen gevaccineerd is, die gevaccineerd kan worden."

Dat is een zeer sombere opvatting over de betekenis van vrijheid. Helaas is bijna iedereen in de regering het met hem eens.

De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn waarschuwde: De vierde golf “komt met volle kracht over ons heen”. Volgens informatie van n-tv kondigt bondskanselier Angela Merkel aan dat er "strenge beperkingen voor de ongevaccineerden" zullen komen. Het feit dat sommige mensen zich niet aan de regels wensen te houden, maakt de weg vrij voor het virus, aldus regeringswoordvoerder Steffen Seibert woensdag in Berlijn.

Steeds meer ambtenaren in Duitsland vinden dat alleen ingeënten vrijheden mogen hebben. Momenteel heeft Duitsland een 3G-pas. De "G" staat voor Geimpft, Genesen, Getestet; gevaccineerd, hersteld, of negatief getest. De volgende stap zou volgens Steibert logischerwijs 2G zijn - wat betekent dat je zelfs met een negatieve Covid-test geen bioscopen binnen mag of van andere vrijheden mag genieten als je niet gevaccineerd bent.

Saksen heeft de 2G-regels al voor de hele staat ingevoerd. Vanaf 8 november mogen alleen gevaccineerde en herstelde mensen overdekte ruimten van culturele en recreatieve voorzieningen bezoeken, restaurants, bars, clubs, disco's, enz. Zelfs grote openluchtevenementen zoals voetbalwedstrijden vallen onder de verordening. Bovendien worden FFP-2-mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer.

Intussen zijn er steeds meer aanwijzingen dat de vaccins niet de bescherming bieden die ze beweerden. Vaccinatiedoorbraken komen steeds vaker voor - veel ervan leiden tot een ernstige Covid-infectie.

Vanaf begin februari tot eind oktober zijn er in Duitsland in totaal 117.763 gevallen van vaccinatiedoorbraak geweest. Dat meldt het Robert Koch Instituut (RKI): "Het aandeel volledig gevaccineerden onder de gemelde gevallen is de laatste weken echter aanzienlijk toegenomen." Op het moment dat het rapport werd geschreven, waren er in de laatste drie weken 53.998 doorbraakgevallen.

Van de in totaal 1076 dodelijke gevallen van Covid-19 door vaccindoorbraak die van begin februari tot eind oktober van het afgelopen jaar zijn geregistreerd, waren er 782 ten minste 80 jaar oud, aldus het RKI.

Dit is op zich niet verontrustend als men bedenkt hoeveel miljoenen er zijn ingeënt. Het doet alleen wel de vraag rijzen hoe goed deze vermeende vrijheidsbrenger helpt? Zelfs de aanwijzingen dat de vaccins niet werken worden gebruikt om mensen ertoe te bewegen een booster-prik te nemen. Maar wanneer zullen de mensen hun vrijheden terugkrijgen?

Het nieuws kijken kan gekmakend en uiterst frustrerend zijn. Dat maakt het nog belangrijker om te begrijpen wat de Bijbel over onze tijd openbaart. Al vroeg in de pandemie gaf Trumpet hoofdredacteur Gerald Flurry een waarschuwing in "Het coronavirus en het Heilige Romeinse Rijk ." Hij schreef: "DE EUROPESE LEIDERS GEDRAGEN ZICH STEEDS MEER ALS DICTATOREN EN ACCUMULEREN STEEDS MEER DICTATORIALE MACHT. DE EUROPEANEN WORDEN GECONDITIONEERD OM MEER TIRANNIEK LEIDERSCHAP TE ACCEPTEREN.”

Deze trend heeft zich zeker voortgezet en de Bijbel onthult dat de Europeanen stap voor stap worden voorbereid om opnieuw dictatuur te aanvaarden. Nazi-Duitsland gebruikte angst als instrument om zijn bevolking in onderwerping te dwingen. We kunnen verwachten dat Europese leiders op de een of andere manier alle middelen zullen gebruiken om hun bevolking in onderwerping te houden. Waar deze trends toe leiden wordt uitvoerig uitgelegd in Wie of wat is het profetische beest?  van Herbert W. Armstrong. Al onze literatuur is gratis en essentieel om een gezonde geest te behouden in een gekmakende wereld.

Nl Wwb