Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Meer mensen in hongersnood

cold, homeless and hungry by rebecca gaines is licensed under CC BY-NC 2.0

Meer mensen in hongersnood

Twee keer zoveel mensen hebben hongergeleden sinds Corona. Het hoofd van het Wereldvoedselprogramma van de VN, David Beasley, vreest de ergste humanitaire ramp sinds de Tweede Wereldoorlog. De oorzaak? De willekeurige lockdowns en de economische gevolgen.

"Ingestorte economie, verstoorde toeleveringsketens – als gevolg van de pandemie worden 45 miljoen mensen acuut bedreigd door hongersnood," schreef faz.net op 16 februari 2022, "Het Wereldvoedselprogramma van de VN luidt de noodklok."

De lockdowns beloofden levens te redden. Nu blijkt dat de wereldwijde lockdowns ongeveer nul levens hebben gered van dood door COVID-19. Maar steeds meer onthullingen laten de verwoestende gevolgen van diezelfde lockdowns zien.

Toen Beasley in april 2017 aantrad, vertelde hij de Süddeutsche Zeitung dat 80 miljoen mensen al "met de hongerdood werden bedreigd." Vlak voor de pandemie steeg dat aantal tot bijna 135 miljoen. Tijdens de pandemie verdubbelde het aantal tot meer dan 285 miljoen. "Oorzaken waren aanhoudende economische problemen en onderbreking van toeleveringsketens als gevolg van de pandemie," zo vat faz.net het rapport samen.

Steeds meer studies tonen ook de verwoestende effecten van lockdowns in economisch rijke landen aan. De raad van deskundigen van de Duitse bondskanselier Olaf Scholz stelde vast dat kinderen en jongeren geestelijk en lichamelijk ziek werden, wat onder meer werd uitgelokt door lockdowns, spanningen in het gezin zoals angst, ziekte, dood of verlies van bestaansmiddelen, verlies van sociale participatie en onzekerheid bij vooruitplannen.

In ons tijdschrift Trompet van mei-juni 2020 stelde hoofdredacteur Stephen Flurry nadrukkelijk: "De remedie wordt onze dood." Voor zijn analyse waren geen omslachtige vergelijkingen van studies nodig of twee jaar van experimentele waanzin. Hij schreef:

We hebben al eerder gezien dat grote aantallen mensen het hoofd verliezen. De wereld is steeds radicaler, emotioneler en paniekeriger geworden, vooral in de laatste decennia. Maar niets heeft dit zo geïllustreerd als de reactie op covid-19.

We hebben de wereld stilgelegd, onze constitutionele republiek opgeschort, economieën tot stilstand gebracht, miljoenen mensen werkloos gemaakt, de aandelenmarkt leeggehaald, meer geld uitgegeven dan ooit tevoren, de overheid enorm uitgebreid en meer macht gegeven, en de omvang van de verzorgingsstaat vergroot. Zal het uiteindelijk allemaal een overhaaste reactie blijken te zijn op het equivalent van, zoals Dr. Fauci zei, een slecht griepseizoen?

Niets van dit alles is logisch – tenzij je beseft dat het allemaal terug te voeren is op één oorzaak. Ik heb het niet over linksen in Amerika of in andere landen, ik heb het over de oorspronkelijke bron. Die ene bron is Satan de duivel.

Satan is een echt, werkelijk kwaadaardig wezen. Hij is actief in de wereld. In feite heeft hij de macht om mensen te beïnvloeden, en hij heeft met succes de hele wereld misleid. Zoals Efeziërs 2:2 zegt, de god van deze wereld is in feite niet God de Vader of Jezus Christus, het is Satan! Dat is wat uw Bijbel zegt. Is dat niet wat je nu op het nieuws ziet?

Het is cruciaal om te begrijpen hoe Satan misbruik maakt van uit de hand gelopen emoties! "Wanneer mensen vechten om te overleven en de emoties vliegen in het rond," schrijft mijn vader, "zal de duivel dat elke keer uitbuiten!" (America Under Attack - momenteel alleen beschikbaar in het Engels).

Inzicht in Bijbelprofetie zal duidelijk maken dat, hoezeer het kwaad ook ontmaskerd wordt, de mensheid niet in staat zal zijn om zijn koers te corrigeren. "De strijd is niet alleen tegen een virus of verwarring of verkeerde informatie of een agenda," schreef Mr. Flurry. " Voor de wereld en voor u persoonlijk, is het een strijd tegen Satan. De wereld zal dit niet zien tot het te laat is, ziet u het wel?"

Ik moedig u aan De remedie wordt onze dood te lezen en een gratis exemplaar aan te vragen van America Under Attack door Gerald Flurry, om de zo belangrijke geestelijke dimensie achter het nieuws te begrijpen.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.