Ontvang elke werkdag een gratis nieuwsbrief in uw inbox - de Trompet Brief.

Tank

Lynx IFV - IDET 2017 by Karel Šubrt under CC BY-SA 4.0

Hongarije bestelt de nieuwe Lynx van Rheinmetall

Het Hongaarse ministerie van Defensie heeft 218 Lynx infanterie gevechtsvoertuigen besteld bij Rheinmetall. “De militaire divisie van Rheinmetall profiteert van het feit dat verschillende NAVO-landen het doel van twee procent voor defensie-uitgaven willen bereiken,” merkte faz.net op.

Hongarije is de eerste NAVO en EU lidstaat die de nieuw ontwikkelde tank heeft besteld. Bovendien omvat de order ook negen gepantserde Buffalo-bergingsvoertuigen, diensten zoals simulators, training, en de eerste levering van reserveonderdelen en onderhoud. Rheinmetall kondigde aan dat de aankoop zou oplopen tot 2 miljard euro.

“Het is een groot succes voor ons om met de Lynx op de markt door te breken,” aldus de CEO van Rheinmetall, Armin Papperger.

De eerste 46 gepantserde personendragers zullen in Duitsland gemaakt worden en begin 2023 geleverd worden. Rheinmetall zal ook een joint venture oprichten in Hongarije van waaruit de overige 172 voertuigen worden geproduceerd.

“De Hongaarse regering wil haar strijdkrachten op grote schaal doen overschakelen naar technologie van de Bundeswehr,” zei n-tv.de op 17 juli. In 2018 bestelde Hongarije Leopard tanks uit Duitsland die op 24 juli werden geleverd. Hongarije vertrouwde voorheen op Rusland voor zijn militaire technologie.

Wijlen theoloog Herbert W. Armstrong voorspelde al tijdens de koude oorlog de alliantie van Hongarije met Duitsland. In het Goede Nieuws van mei 1953 schreef hij: “Plotseling zal de wereld een Verenigde Staten van Europa zien! Sommige van de Balkanlanden die onder Ruslands invloed hebben gestaan zullen er lid van zijn! Tien dictators in Europa zullen zich verenigen in een gigantische Europese combinatie, waarbij ze hun verenigde militaire macht en middelen overdragen aan de nieuwe leider van Europa!”

Hij gaf verder aan dat deze tien landen zullen bestaan uit: “Duitsland en Italië, waarschijnlijk Spanje en Portugal en Frankrijk, Griekenland, en waarschijnlijk een aantal Balkanlanden waaronder Joegoslavië, Oostenrijk, Tsjecho-Slowakije, Hongarije, Bulgarije, Roemenië en anderen.”

Van Duitsland wordt geprofeteerd dat het aan het hoofd van dit rijk zal staan, zoals hoofdredacteur van de Trompet, Gerald Flurry, uitlegt in het artikel Duitsland en het laatste Heilige Romeinse Rijk. De Bijbel verwijst naar dit komende rijk en zijn leider als een beest. Openbaring 17:12-13 zegt: “En de tien hoorns die u gezien hebt, zijn tien koningen, die het koningschap nog niet hebben ontvangen, maar die samen met het beest één uur koninklijke macht zullen ontvangen.”

De militaire alliantie van Hongarije met Duitsland was geprofeteerd! Vraag voor meer informatie een gratis exemplaar aan van het boekje Wie of wat is het profetische beest van Herbert W. Armstrong. In dit boekje beschrijft dhr. Armstrong het laatste wereld-regerende rijk dat zal regeren voordat God ingrijpt om de mensheid van zichzelf te redden. Wat de Bijbel millennia geleden beschreef, is precies wat we nu in het hart van Europa zien opkomen!

Nl Wwb