Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Een– tijdelijke – succesvolle staatsgreep

Joe Biden by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0/Cropped from original

Een– tijdelijke – succesvolle staatsgreep

Op woensdagochtend 20 januari werd de inauguratieceremonie voor de verkozen president Joe Biden en verkozen vicepresident Kamala Harris gehouden in Washington D.C. Beiden werden net voor het middaguur beëdigd als president en vicepresident. Vervolgens hield Joe Biden zijn eerste presidentiele toespraak aan het land met de titel “Verenigd Amerika.”

Met de aanwezigheid van meer dan 20.000 troepen van de National Guard om de ongeveer 1000 aanwezigen op het podium bij de ceremonie in de gaten te houden, was het de zwaarst bewaakte inauguratie voor de kleinste menigte in mensenheugenis. Normaal gesproken worden er meer dan 200.000 tickets beschikbaar gesteld voor de 535 leden van het Congres. Dit jaar ontving elk lid vanwege Covid-19 en geweldsbedreigingen maar 2 tickets.

Wat vooral triest was van de inauguratie van 2021 was niet de beperkte omvang van de menigte, noch de toegenomen gelederen van de militaire aanwezigheid. Het is het feit dat beide kandidaten niet door het Amerikaanse volk zijn verkozen. Hun verkiezing was een frauduleuze zwendel waarbij geen enkele openbare instelling, overheidsinstantie, groot nieuwsbureau, of gerechtelijk onderzoek in de VS bereid was het geleverde bewijs te beschouwen als “voldoende om de verkiezingsuitslag te wijzigen.”

Het maakt niet uit dat duizenden stembiljetten vervalst, gedumpt, dubbel geteld of ongeldig waren. Het was gewoon niet genoeg om een verschil te maken! Maar wanneer honderdduizenden stemmen vanuit het buitenland elektronisch gemanipuleerd worden, wordt een verkiezing niet besloten door wat er gebeurt met papieren stembiljetten verwerkt door dubieuze machines. Bewijs van elektronische fraude vanuit buiten de VS heeft nog onvoldoende publieke aandacht, onderzoek en rapportage gekregen om de vermoedens van serieuze Amerikanen gerust te stellen.

Erger nog, het toenemende bewijs dat een dergelijke buitenlandse interventie gepland, geregisseerd en aangestuurd werd door niemand minder dan een voormalig Amerikaanse president zou het Amerikaanse publiek woedend moeten maken. Of heeft “gerechtvaardigde verontwaardiging” plaatsgemaakt voor het gemak om leugens, onwaarheden en halve waarheden te aanvaarden als een gemakkelijkere handelswijze? Heeft het streven naar eerlijkheid, gerechtigheid en een zuivere regering – vrij van corruptie en zelfzuchtige persoonlijke belangen die bij een bananenrepubliek horen – de Amerikaanse kusten voor altijd in de steek gelaten?

Het lijkt er wel op, althans in de gelederen van de meeste politici! En de inauguratie van woensdag bevestigt het – zij het tijdelijk. Indicaties uit profetische bronnen geven echter aan dat wat nu is, niet zal blijven. Op een gegeven moment zal een reeks gebeurtenissen, bekentenissen, ontdekkingen, misschien wonderen, ervoor zorgen dat de grootste verkiezingsfraude in de moderne geschiedenis ongedaan gemaakt wordt.

Gerald Flurry, hoofdredacteur van de Trompet, heeft uitgebreid geschreven over de vooruitzichten van een voortgezette Trump-regering. Lees, voor meer informatie over de historische, profetische en geestelijke implicaties met betrekking tot de inauguratie van de huidige regering, dhr. Flurry’s artikel Waarom Donald Trump de Amerikaanse president zal blijven en Is de ‘diepe staat’ echt.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.