Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Duitsland krijgt de zeer begeerde bewapende drone

Military Drones by D-Stanley is marked with CC BY 2.0.

Duitsland krijgt de zeer begeerde bewapende drone

Op woensdag 6 april heeft de defensiecommissie van de Duitse Bondsdag de aankoop van 140 raketten goedgekeurd, om daarmee de eerder bestelde Israel Heron TP drones te bewapenen – 60 voor training en nog eens 80 voor operationeel gebruik. In vergelijking met andere vliegtuigen vergen gevechtsdrones minder onderhoud en personeel en zijn ze goedkoper. Hun gebruik op het strijdstoneel is echter omstreden.

Het defensiecomité is van plan in totaal 152,6 miljoen euro (166 miljoen dollar) uit te geven. Volgens de plannen van het defensiecomité zullen de drones bij de Israëlische fabrikant worden besteld en binnen twee jaar worden geleverd.

Duitsland volgt momenteel een tweeledige strategie door Amerika's modernste gevechtsvliegtuig, de F35, en Israëls Heron TP aan te schaffen en tegelijkertijd te werken aan een eigen gevechtsvliegtuig en drones.

Op 24 februari werd een contract ondertekend ter waarde van 7,1 miljard euro (8 miljard dollar) met Airbus Defense and Space als hoofdcontractant voor de Eurodrone. Airbus merkte op: "Als samenwerkingsproject met vier landen zal Eurodrone de Europese soevereiniteit versterken door een onafhankelijke technologische basis op het gebied van onbemande luchtvaart tot stand te brengen en uit te breiden."

Een uitsluitend Europees project betekent dat de EU haar ontwerpplannen voor de drone niet hoeft te delen met de VS – die het voorrecht behoudt te beslissen wat er gebeurt met wapens die gebruik maken van Amerikaanse technologie of onderdelen.

Airbus stelt: "De toegenomen complexiteit van toekomstige luchtgevechten heeft de weg vrijgemaakt voor onbemande systemen die naast gevechtsvliegtuigen kunnen worden ingezet – om zo uit te groeien tot Bemande-Onbemande Teams."

Door een groot aantal drones in te zetten samen met gevechtsvliegtuigen die mogelijk kernwapens vervoeren, met vrachtvliegtuigen, helikopters en dergelijke, riskeren de legers van de toekomst het leven van maar weinig soldaten, terwijl zij hun vermogen om met succes vliegdekschepen of infanteriebataljons te vernietigen, vergroten.

"Dodelijke golven van insectachtige wapens zouden de toekomst van oorlogsvoering kunnen zijn – tegen acceptabele kosten" merkte de Asian Times in 2019 op in hun artikel met de titel: "Robot Drone Swarms Could Take the Place of Nukes."

Het valt nog te bezien hoe drones in toekomstige gevechten zullen worden ingezet. Het gebruik van kleine, middelgrote en grote drones in een zwerm met andere vliegtuigen zou in de Bijbel voorspeld kunnen zijn. In zijn eindtijd-visioen in Openbaring 9 beschreef de apostel Johannes bewapende insectachtige zwermen.

In "Frankrijk verwerpt Amerika - en versterkt Duitsland! " schreef Trompet hoofdredacteur Gerald Flurry: In Openbaring 9:7-9 beschrijft de apostel Johannes enkele wapens van deze aanstaande macht. Johannes zag deze wapens in een visioen en was niet bekend met wat hij zag. Hij had nog nooit gemechaniseerde voertuigen of moderne technologie gezien. Hij beschreef wat hij zag met termen die hij kende, zoals "sprinkhanen", oorlogspaarden en leeuwen. "En het geluid van hun vleugels was als het geluid van wagens met veel paarden die ten strijde snellen", zegt vers 9 (HSV). Dit gaat over vliegtuigen, straaljagers en helikopters die alle kanten op kunnen en die een bestraffende verwoesting kunnen aanrichten!

Ik moedig u aan zijn artikel te lezen om te begrijpen waar deze eindtijd profetieën toe leiden.

Dit korte artikel werd eerst als Trompet Brief gepubliceerd. Wilt u dagelijks nieuws-updates in uw inbox ontvangen? Schrijf u dan hier in.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.