Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Frankrijk verwerpt Amerika - en versterkt Duitsland!

BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/GETTY IMAGES, ERIC FEFERBERG/AFP/GETTY IMAGES

Frankrijk verwerpt Amerika - en versterkt Duitsland!

Op een dag zullen de Fransen gaan beseffen dat ze de grootste fout maken in de geschiedenis van hun land.

Ik schreef u over de manier waarop de Franse president Emmanuel Macron Engeland en Amerika verraadt, precies zoals de Bijbel heeft voorspeld. Deze keer wil ik u laten zien hoe hij Duitsland versterkt en helpt bij de heropstanding van het Heilige Romeinse Rijk.

President Macron bezocht Berlijn op 18 november 2018. Een week eerder ontving hij leiders over de hele wereld en maakte hij van de gelegenheid gebruik om openlijk vijandig te zijn tegenover de Verenigde Staten. Maar tijdens zijn reis naar Duitsland op 18 november waren er geen harde woorden of kritiek. "Als u de woorden uit Frankrijk niet begrijpt, denk eraan dat Frankrijk van u houdt", zei hij tegen het Duitse parlement (geheel eigen nadruk).

Macron heeft zoiets nooit gezegd tegen Groot-Brittannië of Amerika. In plaats daarvan heeft hij opgeroepen tot een "echt Europees leger" om Europa te beschermen "met betrekking tot China, Rusland en zelfs de Verenigde Staten van Amerika." Frankrijk houdt beslist niet van de Verenigde Staten.

Waarom zou de Franse president zeggen "Frankrijk houdt van Duitsland"? Er is een belangrijke reden die we allemaal moeten begrijpen!

Deze woorden van Macron waren, geloof ik, een signaal dat Frankrijk nooit nog de wil zal hebben om op te staan tegen Duitsland. De Fransen van nu willen goede vrienden en bongenoten zijn van Duitsland, en ze zijn bereid er alles aan te doen om Berlijn tot steun te zijn. Dat is wat Macron bedoelt door te zeggen: "Frankrijk houdt van Duitsland." Het is echt een gruwelijke uitspraak. Duitsland is heer en meester in Europa, en het is alsof Frankrijk smeekt om te mogen delen in de macht van Duitsland!

Is het daarom dat Macron de nazi-medewerker Philippe Pétain heeft geprezen? Pétain leidde de Vichy-regering van Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij collaboreerde met Adolf Hitler en zond zelfs Joden naar de gaskamers. Laat Macron zien dat hij bereid is de rol van Pétain te spelen om de weg vrij te maken voor Duitsland?

De Bijbel profeteerde dat Frankrijk Groot-Brittannië en Amerika zou verraden. Frankrijk doet dit nu door zich tot Duitsland te keren.

Een anti-Amerikaans leger

Frankrijk neemt nu al concrete stappen om samen met Duitsland een Europees leger op te bouwen. Misschien is dit de reden waarom Macron zo vrijmoedig is om kritiek te uiten op de VS. Zijn kritiek impliceert dat Europa de NAVO niet langer nodig heeft, omdat het zijn eigen leger opbouwt.

Duitsland werkt al jaren aan dit Europese leger. Het grootste deel van het Nederlandse leger is al geïntegreerd in het Duitse leger. Duizenden Nederlandse soldaten dienen nu in Duitse pantserdivisies, onder Duits bevel. Aanzienlijke delen van de Tsjechische en Roemeense legers hebben zich ook bij het Duitse leger aangesloten en bevinden zich momenteel onder de Duitse bevelsstructuur. Nu zien we de militaire samenwerking tussen Frankrijk en Duitsland toenemen.

Wist u dat het gezamenlijke militaire budget van de Europese Unie al drie keer zo hoog is als dat van Rusland? En het is ongeveer de helft van dat van Amerika.

Frankrijk en Duitsland werken ook samen aan de ontwikkeling van nieuwe wapens en wapenfabrieken. De Duitse Leopard II wordt nu al beschouwd als een van de beste tanks ter wereld. Hij wordt gebruikt door 18 verschillende landen. Duitsland werkt aan een nieuwe tank voor omstreeks 2030 en experts voorspellen nu al dat dit de krachtigste ter wereld zal zijn. En Frankrijk en Duitsland werken er samen aan. Het project, genaamd European Main Battle Tank, is een samewerkingsverband tussen Franse en Duitse bedrijven.

Deze twee landen werken ook aan een artilleriesysteem, genaamd het Common Indirect Fire System. Franse en Duitse bedrijven werken ook samen aan een straaljager, die ze klaar willen hebben ergens tussen 2035 en 2040. Deskundigen voorspellen dat het ook een van de beste ter wereld zal zijn, beter dan de Amerikaanse F-35.

2 Tanks
(ROBIN VAN LONKHUIJSEN/AFP/Getty Images)

Frankrijk en Duitsland hebben al een sterke staat van dienst in hun samenwerking. Een eerder gemeenschappelijk project, de Eurocopter Tiger (EC 665), is een van de krachtigste aanvalshelikopters ter wereld. Deze is al gebouwd en klaar voor gebruik.

Frankrijk houdt echt van Duitsland - u kunt dit zien in deze belangrijke samenwerkingsverbanden!

Al tientallen jaren voorspellen we de opkomst van deze Europese militaire supermacht die Duitsland en Frankrijk nu aan het bouwen zijn. In mei 1953 schreef Herbert W. Armstrong: "Tien machtige Europese naties zullen hun krachten bundelen." Het Europese eenwordingsproject gaat consolideren naar 10 landen waar Duitsland echt over kan domineren. U kunt over deze macht lezen in Daniël 2 en 7 en Openbaring 13 en 17. De heer Armstrong besprak deze verzen keer op keer. Ik leg ze uit in mijn gratis boekje Daniel Unlocks Revelation.

Vandaag combineren deze krachten zich precies zoals de heer Armstrong zei dat ze dat zouden doen!

In Openbaring 9:7-9 beschrijft de apostel Johannes enkele wapens van deze aanstaande macht. Johannes zag deze wapens in een visioen en was niet bekend met wat hij zag. Hij had nog nooit gemechaniseerde voertuigen of moderne technologie gezien. Hij beschreef wat hij zag met termen die hij kende, zoals "sprinkhanen", oorlogspaarden en leeuwen. "En het geluid van hun vleugels was als het geluid van wagens met veel paarden die ten strijde snellen", zegt vers 9 (HSV). Dit gaat over vliegtuigen, straaljagers en helikopters die alle kanten op kunnen en die een bestraffende verwoesting kunnen aanrichten!

Als u terugkijkt op de Europese geschiedenis, ziet u eerdere situaties waar mensen probeerden een imperium in Europa uit te bouwen: Adolf Hitler, Napoleon, Karel de Grote en anderen. Dat waren allemaal angstaanjagend bloedige tijden in Europa! Dat was de tirannie van het Heilige Romeinse rijk! In Wereldoorlogen I en II hielp Amerika Frankrijk te bevrijden van dit Rijk. Maar in plaats van dankbaarheid te tonen, helpt Frankrijk nu om het opnieuw op te bouwen!

Een geprofeteerde sterke man

Het lijkt er misschien niet op, maar Europa heeft belangrijke stappen gezet om een ​​nieuw imperium te worden. Het heeft een gigantische, rijke economie. Het heeft een krachtig militair en nucleair vermogen. Het heeft een indrukwekkende wereldwijde aanwezigheid. Het enige wat Europa nu nodig heeft is een sterke man om het te leiden.

In het vorige nummer schreef ik over de behoefte van Duitsland aan een sterke man. Sindsdien schreeuwen ook Frankrijk en een groot deel van de rest van Europa om nieuw leiderschap. Nadat Macron zijn 11-november toespraak had gegeven waarin hij kritiek had op de Amerikaanse president Donald Trump en Amerika, is zijn natie opgeschrikt door rellen. In heel Frankrijk hebben honderdduizenden gedemonstreerd, wegen geblokeerd en eigendommen vernield, terwijl ze van de regering verandering eisen. Parijs was wekenlang afgesloten omdat relschoppers auto's verbrandden, ramen ingooiden en botsten met de politie.

De rellen werden aangewakkerd door de woede over gestegen brandstofbelastingen (om Macrons oorlog tegen klimaatverandering te betalen), maar het is duidelijk dat de mensen boos zijn over veel meer dan dat. "De eisen van de demonstranten zijn in de loop van de weken steeds radicaler geworden", schreef The Times. "Velen roepen om de omverwerping van de heer macron en de introductie van een nieuw politiek systeem" (11 december 2018).

"Ik wilde deze compleet corrupte politieke klasse niet meer", zei een demonstrant tegen de Wall Street Journal. "We hebben links aan de macht gehad; we hebben rechts aan de macht gehad. We hebben alles gehad, en het is hetzelfde beleid. Je hebt het gevoel dat er geen democratie meer is" (9 december 2018).

3 France Burns Parallax
Gele Hesjes verzamelen zich tegen president Macron in de buurt van de Arc de Triomphe in Parijs.
(Mehdi Taamallah/Nurphoto/Getty Images)

Deze afwijzing van het hele regeringssysteem komt tot uiting in de graffiti en slogans die op muren en gebouwen in Frankrijk zijn uitgesmeerd. "Stem niet, alles is rot", luidt een ervan. "Noch Macron, noch Marine", luidt een andere, verwijzend naar de Franse president en Marine Le Pen, de extremistische rivaal van Macron.

Dit is een trendbreuk tussen Frankrijk en Europa. Veel mensen in Frankrijk zijn de democratie beu en willen een heel nieuw politiek systeem - en Bijbelprofetie toont ​​dat ze het zullen krijgen!

Op 11 december 2018 opende een islamistische schutter het vuur op een kerstmarkt in de Franse grensstad Straatsburg. De terrorist doodde vijf mensen en verwondde er 11. De aanval vond plaats binnen het beveiligde gebied van de markt. Frankrijk was op dat moment al zeer alert en had extra maatregelen opgelegd om het terrorisme te stoppen. Het is duidelijk dat dit niet werkte! Zulke gebreken in de beveiliging versterken alleen het verlangen van Frankrijk naar een nieuwe, sterkere leider - iemand die hen daadwerkelijk kan beschermen tegen de radicale islam.

Frankrijk is slechts het laatste land dat wordt meegesleept in een golf van populistische woede die in de hele Europese Unie aan het toenemen is. In veel landen protesteren mensen tegen de EU en stemmen ze voor anti-EU-partijen.

Dit is waarom de meerderheid van de mensen in Groot-Brittannië weg willen. Helder denkende Britten zien het als een ondemocratisch project en zien in dat het wordt gedomineerd door Duitsland. De belangrijkste reden dat ze stemden om te vertrekken was hun gevoel dat ze de vrijheid misten die ze zouden moeten hebben.

Op 13 december 2018 publiceerde de American Conservative een artikel van James Pinkerton over de protesten in Frankrijk en wees erop dat de Europese Unie in wezen geen democratisch project is. Over het algemeen willen kiezers de macht niet overhandigen aan een superstaat. Telkens als ze in een referendum erom werden gevraagd, hebben ze een duidelijk "Nee!" geantwoord. Maar zoals Pinkerton opmerkte: "De droom van een verenigd Europa zal altijd voortduren, althans in de geest van zogezegde Karel de Grotes. ”

De Franse president Macron is duidelijk een zogezegde Karel de Grote!

Maar Pinkerton schreef verder: "Natuurlijk vereist zo'n imperium een ​​vuist - hoe meer gepantserd, hoe beter." Om zo'n rijk in Europa te creëren, moet je een ijzeren vuist gebruiken! Dat is de enige manier waarop dat in het verleden is bereikt.

Pinkerton vervolgde: "Dus zoals met het lot van Macrons regering in Frankrijk, zou de toekomst van de EU misschien afhangen van de bereidheid van haar leiders om hard te worden - dat wil zeggen, het democratisch tekort omzetten in een absoluut tirannie-overschot.

"Zouden ze het kunnen? Zullen ze het doen? Het enige wat we zeker weten is dat het in het verleden al gebeurd is."

Ja. Al heel vaak zelfs!

Dat is een krachtige observatie. Pinkerton maakte deze observatie eenvoudigweg door Europa's geschiedenis met tirannie en despotisme te analyseren. Hij heeft het precies over wat de Trompet al decennia zegt - en de heer Armstrong decennia voor ons zei! Er mag echt geen twijfel zijn over wat we in Europa zien gebeuren. Het rijk dat in Europa oprijst, is hetzelfde rijk dat herhaaldelijk in de geschiedenis van Europa is opgestaan! Maar wie bestudeert deze geschiedenis nu nog?

In een eerder artikel schreef Pinkerton: "Hier in de VS wordt de EU vaak gezien als een soort wollige utopische illusie. De kern van de EU is echter altijd iets anders geweest: iets met een harde bolster en niet met een zachte kern. De eu gaat uiteindelijk om Europese grootheid, in de geest van Karel de Grote. En hij was absoluut geen man van vrede" (11 juli 2018).

Dat was hij zeker niet! Karel de Grote waadde door bloed om Europa te veroveren en de volkeren van Europa tot het katholicisme te bekeren! We leggen deze geschiedenis uit in ons gratis boek The Holy Roman Empire in Prophecy.

4 Macron And Merkel
(Ludovic Marin/AFP/Getty Images)

Pinkerton schreef verder dat hij gelooft dat Macron Karel de Grote wil zijn. Daar ben ik het mee eens! Macron ziet in dat Duitsland momenteel geen sterk leiderschap heeft. Hij weet dat Europa een sterke man nodig heeft. En hij denkt dat hij de klus kan klaren! Hij gelooft dat als hij Amerika een dreun verkoopt en Duitsland zalft - de economische motor van Europa - hij de nieuwe Karel de Grote zal worden. Dat is de reden waarom hij bereid is zoveel op te offeren om op een nog beter blaadje bij Duitsland te staan. Hij vindt het niet erg dat zijn natie offers brengt en buigt voor Duitsland, zolang hij maar die sterke leider kan worden.

De Bijbel zegt dat de sterke man met de ijzeren vuist waarover Pinkerton sprak, op komst is. Daniël 8:24 zegt ons dat "zijn kracht zal sterk worden, doch niet door zijn [eigen] kracht." Hij zal echte macht hebben - zelfs meer macht dan de ergste tirannen van Europa. Deze leider zal al die militaire wapens van kracht en macht voorzien! Het zal deze wereld schokken en verstommen! En volgens de Bijbelprofetie zal hij een nog wredere tiran zijn dan Karel de Grote of Hitler!

Dit vers zegt verder (HSV): "Op wonderlijke wijze zal hij verderf aanrichten, het zal hem gelukken, hij zal het doen. Machtigen zal hij te gronde richten, ook het heilige volk." De hele wereld zal lijden onder de hand van deze man!

Er zit een boze geest achter deze beweging, dit laatste hoofd van het Heilige Romeinse Rijk. Die geest is al zichtbaar in Macrons haat tegenover Amerika.

Maar de Bijbel vertelt ons ook dat deze komende sterke leider niet Frans zal zijn!

Jesaja 10:5 zegt: "Wee den Assyriër, die de roede Mijns toorns is, en Mijn grimmigheid is een stok in hun hand!"

God gebruikt deze sterke man om het volk van Israël te straffen. En deze sterke man is een afstammeling van Assyrië. We bewijzen wie Assyrië is en vertellen je alles over die straf in ons boek De Verenigde Staten en Groot-Brittannië in de profetieën, door Herbert W. Armstrong. God zegt: "Hoewel hij het zo niet meent, en zijn hart alzo niet denkt, maar hij zal in zijn hart hebben te verdelgen, en uit te roeien niet weinige volken" (vers 7).

Deze sterke man zal bevel hebben over het leger dat Macron nu helpt op te bouwen! Maar het zal een Duitser zijn die het ten oorlog voert.

"Macrons stoutmoedige houding ten gunste van een onafhankelijk Europees leger heeft hem geen andere keuze gelaten dan een overeenkomst aan te gaan met de duivel: de Duitse industrie", schreven we op onze website (28 november 2018). Zodra Macron daarin vastzit, zal hij in de pas moeten blijven lopen ​​met de Duitsers als hij deel wil uitmaken van het Heilige Romeinse Rijk. Het zal snel duidelijk worden dat Macron niet zo'n sterke leider zal zijn - maar tegen die tijd zal het erg moeilijk zijn voor de Fransen om er onderuit te komen.

'Zonder hand verbroken'

Er is goed nieuws hier dat we ons moeten herinneren. Daniël 8:25 zegt: "En door zijn kloekheid zo zal hij de bedriegerij doen gedijen in zijn hand; en hij zal zich in zijn hart verheffen; en in stille rust zal hij er velen verderven, en zal staan tegen den Vorst der vorsten, doch hij zal zonder hand verbroken worden." Deze komende sterke man zal vernietigd worden "zonder hand". Hij zal worden geconfronteerd en door God Zelf neergeslagen worden! God zal deze laatste opstanding van het Heilige Romeinse Rijk verpletteren – d.i. het leger dat Europa nu aan het opbouwen is – en zal zijn bloedige geschiedenis vol wreedheden naar een rechtvaardig einde leiden!

Frankrijk zal lijden onder deze macht, net als zoveel andere landen. Het zal de grootste schande zijn die de Fransen ooit hebben meegemaakt: hun broers verraden en zich tot Duitsland wenden. Maar Jezus Christus zal dat rijk verpletteren en hen redden van die schande.

God zegt dat deze nachtmerries bijna ten einde zijn! Al het kwaad dat u in deze wereld ziet, leidt direct tot de Wederkomst van Jezus Christus, en dat is het beste nieuws dat u ooit maar zou kunnen ontvangen!

 

Wie zal Europa leiden?

Het leiderschapstekort in Europa wordt steeds nijpender. De profetieën van de Bijbel geven buitengewone details over de man die de uitdaging aan zal gaan. U kunt er meer over leren door uw gratis exemplaar van het boekje van Gerald Flurry, Er zal spoedig een sterke

Duitse leider komen, aan te vragen. 

Nl Lead