Ontvang elke werkdag een gratis nieuwsbrief in uw inbox - de Trompet Brief.

200110 bundeswehr%20drone gettyimages 1131558009

Robert Michael/picture alliance via Getty Images

Duitsland en een heerlijke nieuwe Drone wereld

"Duitsland moet pionier worden in het gebruik van drones,” schreef n-tv.de op 13 mei. Volgens de minister van Transport, Andreas Scheuer, zouden drones een onderdeel moeten worden van ons dagelijks leven. Tegelijkertijd lanceerde het Duitse ministerie van Defensie een debat om gewapende drones acceptabel te maken voor het leger. De Duitse civiele en militaire industrie zou binnen een paar jaar volledig kunnen veranderen.

Scheuer wil dat de toekomst van Duitsland gekenmerkt wordt door drones. De minister laat in zijn actieplan zien hoe luchttaxi’s in de toekomst over de files vliegen en hoe pakket-drones het bezorgverkeer kunnen ontlasten.

“Dat kan binnenkort werkelijkheid worden,” schreef n-tv.de. “De federale regering heeft in ieder geval hoge verwachtingen voor ‘onbemande luchtvaartsystemen’ als nieuwe transportmiddelen. Met een actieplan wil Scheuer deze ontwikkeling stimuleren voor dagelijks gebruik. Duitsland moet internationaal een pionier worden.” Scheuer spreekt al van een “lancering naar de derde dimensie.” Bij de presentatie van het actieplan in de tuin van het ministerie in Berlijn, liet Scheuer ook een drone vliegen die als test medische luchtvracht vervoerde.

Zoals zo vaak het geval is kan nieuwe technologie niet alleen het dagelijks leven veranderen, maar ook de huidige oorlogsvoering.

Gelijktijdig met de publicatie van het actieplan van Scheuer probeert het ministerie van defensie een brede discussie op gang te brengen over het gebruik van bewapende drones. De linkse partij Die Linke noemde het debat een “farce” omdat de acquisitie en het gebruik ervan al lang is voorbereid.

“Duitsland heeft al interesse getoond in het gebruik van drone-zwermen die door AI [Kunstmatige Intelligentie] worden bestuurd ter ondersteuning van gevechtsvoertuigen en toekomstige gevechtstanks,” zo merkte c4isrnet op. Het Duitse leger werkt nu samen met het Israëlische defensiebedrijf om kunstmatige intelligentie, computervisie en de geavanceerde technologieën van Command, Control, Communications, Computers & Intelligence (C4I) op het slagveld te integreren.

Hoewel er in de media weinig over wordt gesproken, heeft Duitsland zich al lang voorbereid op moderne oorlogsvoering. Nog maar een paar jaar geleden had bijna niemand zo’n moderne manier van oorlogsvoering kunnen bedenken. Maar wat tegenwoordig op computerschermen gesimuleerd wordt, zou wel eens precies kunnen zijn wat de Bijbel beschrijft in Openbaring 9:7-9.

Openbaring 9 beschrijft een zwerm militaire vliegtuigen. In de Philadelphia Trumpet van januari 2011 staat dat de apostel Johannes “symbolisch het woord sprinkhanen gebruikte om de verschrikkelijke oorlogsmachines te beschrijven die door wetenschappers zouden worden ontwikkeld en door het leger zouden worden gebruikt in dit laatste wereldwijde conflict! Let er op dat deze symbolische sprinkhanen bestuurd worden door mensen en in staat zijn te vliegen (verzen 7,9). Zij zullen een enorm lawaai maken en worden beschermd door ijzeren harnassen.”

Duitsland en Frankrijk werken al samen aan nieuwe gevechtstanks en straaljagers, zoals de hoofdredacteur van de Trompet, Gerald Flurry, gedetailleerd beschrijft in zijn artikel “Frankrijk verwerpt Amerika en versterkt Duitsland” Samen met de drones zouden zij het slagveld van morgen totaal kunnen veranderen. Lees het artikel van dhr. Flurry om de Bijbelse context van deze gebeurtenissen te begrijpen.

Tb Ad Nl