Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Duitsland eist naleving

Duitsland eist naleving

De nieuwe Duitse bondskanselier Olaf Scholz zei dat zijn regering er een is van "de meerderheid en de twijfelaars", maar uiteindelijk "de regering is van degenen die zich aan de regels houden". Zijn boodschap is: doe je het niet, dan word je uitgesloten van de samenleving. "Ja, het zal beter worden; ja, we zullen de strijd tegen deze pandemie met de grootste vastberadenheid voortzetten; en ja, we zullen deze strijd winnen", zei hij op 15 december tegen de wetgevers. In de tussentijd treedt zijn regering hard op tegen degenen die niet zijn gevaccineerd en die zich niet aan de maatregels houden.

De Duitse regering lijkt een groot probleem te hebben met iedereen die zich niet aan de regels houdt. Steeds meer video's laten zien hoe agressief en kwaadwillig de politie de regels handhaaft. Aangezien zij nog steeds debatteren over toekomstige vaccinatiemandaten, heeft de regering duidelijk gemaakt dat zij niet verwacht dat de pandemie in maart 2022 al zal eindigen – een tamelijk hopeloze boodschap. Het begon ooit met twee weken om de verspreiding van het virus te stoppen. De mensen hielden zich eraan in de overtuiging dat het snel voorbij zou zijn. Vandaag aanvaarden ze dat hun leven nog maandenlang zal worden ingeperkt, zonder er verder echt bij stil te staan.

Al vroeg in de zogenaamde pandemie was het duidelijk dat de regering naleving nastreeft. Voormalig minister van Defensie Karl-Theodor zu Guttenberg zei in een Bild-interview in maart 2020 dat de lockdown-maatregelen goed uitgedacht zijn en dat "je ze bijna wel idioten moet noemen" als ze weigeren zich eraan te houden. Hij zei dat het eerlijk en rechtvaardig is dat de politie maatregelen neemt en dat de maatregelen "de eerste stappen waren die hopelijk snel tot normalisatie zullen leiden." Het zal tijd kosten, maar "het zal oneindig lang duren als men zich niet aan de maatregelen houdt".

De meeste Duitsers houden zich eraan, maar juist hun meegaandheid maakte de dictatoriale maatregelen eindeloos. Het is met lockdowns nooit gelukt de verspreiding van het virus te stoppen. Ze vertraagden het virus zodat de regering steeds meer vrijheidsberovende maatregelen kon nemen. "Mensen worden gemanipuleerd, normale interactie wordt hen ontzegd en ze volgen gewoon als schapen," waarschuwde Holocaust-overlevende Vera Sharov. "Het is een zeer gevaarlijk iets om te volgen. Dat is wat er in wezen in Duitsland is gebeurd. Alle Duitsers waren niet slecht, maar de meesten van hen, de overgrote meerderheid, volgden braaf de kudde."


Vandaag worden mensen uitgesloten van de samenleving omdat zij weigeren een vaccin te nemen dat in recordtempo is ontwikkeld en waarvan is bewezen dat het verschillende bijwerkingen heeft. De meerderheid juicht het toe wanneer degenen die in opstand komen met geweld worden afgestraft.

De leiders van vandaag beweren alles te weten en zijn in hun ijdelheid en arrogantie woedend op iedereen die weigert te gehoorzamen. "Van alle plagen in de wereld van nu is een van de grootste de arrogantie van onze leiders," merkte Joel Hilliker op in "Humility and the Path to Greatness": "Je ziet het in hun omgang met de coronavirus pandemie, in Amerika's rampzalige evacuatie uit Afghanistan, in crisis na crisis."

In het geval van Duitsland zien we een volk dat gedwongen wordt zich te schikken, een leiderschap dat zich in arrogantie verheft en een politiemacht die de vrijheden onderdrukt. Het is een gevaarlijk teken van waar onze wereld naar toe gaat. Trumpet hoofdredacteur Gerald Flurry waarschuwde: "De Europese leiders gedragen zich steeds meer als dictators en accumuleren steeds meer dictatoriale macht. De Europeanen worden geconditioneerd om meer tiranniek leiderschap te accepteren."

Lees Het coronavirus en het Heilige Romeinse Rijk om te zien waar dit toe leidt.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.