Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

De geprofeteerde "vorst van Rusland”

DE TROMPET

De geprofeteerde "vorst van Rusland”

Geen enkele andere huidige leider heeft onze naties zo doen sidderen als de Russische president Vladimir Poetin. Hij heeft Rusland weer opgebouwd uit zijn post-Sovjet ruïne. Hij is al meer dan twee decennia aan de macht, heeft zijn greep op de natie verstevigd, zijn rivalen en vijanden geneutraliseerd, zijn leger gemoderniseerd, hij is Georgië binnengevallen, hij heeft de Krim geannexeerd, aanvallen in het Midden-Oosten bevolen, de Verenigde Staten bedreigd, een bondgenootschap met China gesloten, hij is Oekraïne binnengevallen en heeft zelfs gedreigd met kernwapens.

De aanhoudende oorlog van Vladimir Poetin tegen Oekraïne heeft eens te meer zijn sluwheid, brutaliteit en wreedheid aangetoond. Maar deze man is meer dan alleen maar een agressieve wereldleider. Hij is een figuur die in de Bijbel is voorspeld. Wat hij nu nog gaat doen, zal alles wat hij de afgelopen 20 jaar al heeft gedaan, doen verbleken!

Poetin heeft de ineenstorting van de dictatoriale, Russisch gedomineerde Sovjetunie de "grootste geopolitieke catastrofe" van de 20e eeuw genoemd. Hij bouwt nu aan een nog dodelijkere grootmacht die de relatieve vrede in de wereld sinds het einde van de Koude Oorlog, al heeft verstoord.

De Bijbel laat zien dat het ergste conflict ooit in de geschiedenis van de mensheid snel nadert, en dat Poetin een van de belangrijkste machtsblokken in dat conflict zal aanvoeren.

Ezechiël 38 profeteert over "het einde van de jaren" (vers 8). Veel andere profetieën in de Bijbel stellen vast dat dit de tijd is waarin we nu leven. Vers 2 gaat over "Gog", een oude naam die overeenkomt met het huidige Rusland, en concentreert zich op "de vorst van Rosh, Mesech en Tubal" (New King James Version). Dit verwijst naar één machtige man die Rusland regeert, van Moskou in het oosten tot Tobolsk in het westen! Andere profetieën laten zien dat hij zijn macht nog drastischer zal gaan uitoefenen, op een veel destructievere en dodelijker manier!

Maar dezelfde Bijbelse profetieën die zo nauwkeurig het verleden, het heden en toekomende gebeurtenissen voorspellen, profeteren ook een hoop – voor Oekraïne, voor Rusland, voor China, voor Amerika en voor alle mensen – die zo ongelooflijk is dat het u meer zal inspireren dan wat dan ook, als u het werkelijk begrijpt. Ik verzoek u dringend om mijn boekje over Ezechiël 38 en Vladimir Poetin aan te vragen (The Prophesied ‘Prince of Russia’ , momenteel alleen in het Engels beschikbaar). Zoals al onze literatuur, krijgt u het gratis en zonder verdere verplichting, en het geeft u begrip en echte, krachtige hoop die geen enkele andere nieuwsorganisatie kan geven. Lees voor meer informatie De geprofeteerde vorst van Rusland.