Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Brusselse COVID-dictatuur onderdrukt betogers

European Union Brussels 2 by TijsB is licensed under CC BY 2.0

Brusselse COVID-dictatuur onderdrukt betogers

De Belgische hoofdstad en het hoofdkwartier van de Europese Unie is jarenlang het symbool geweest van tolerantie en de verspreiding van democratie. Maar de beelden die de laatste weken uit de hoofdstad kwamen, laten een compleet tegenovergestelde realiteit zien van onderdrukking en een opkomende politiestaat. Volgens de officiële cijfers, hoewel de menigte veel groter leek, verzamelden zich minstens 50.000 betogers uit heel Europa in Brussel om te protesteren tegen de ongekende coronavirus-maatregelen.

In oproeruitrusting, met traangas en waterkanonnen werden de demonstranten hardhandig onderdrukt. Nog erger is dat de media in heel Europa de demonstranten de schuld gaven van de escalatie, ook al was het vooral de radicaal linkse groep Antifa die gewelddadig optrad. Gewone burgers zijn wakker geworden in een totalitair systeem waar geen uitgestoken hand meer is om hen te helpen.

De beelden van de escalatie zijn schokkend. Drie tot vier politieagenten tackelen en slaan één enkele hulpeloze demonstrant neer. Terwijl hij hulpeloos op de grond ligt, blijven ze hem slaan. Het kan ze niet eens schelen dat ze gefilmd worden, want blijkbaar hoeven ze niet te vrezen dat ze vervolgd zullen worden. Brussel bekritiseert dictaturen over de hele wereld, maar kijkt niet in de spiegel.

Er was geweld aan beide kanten. Sommige demonstranten vielen de politie of regeringsgebouwen aan. Maar je moet ook bedenken dat deze mensen hun vrijheid om een normaal leven te leiden zijn kwijtgeraakt.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid bijvoorbeeld doet er momenteel alles aan om de ongevaccineerde bevolking te laten lijden. Allereerst worden de ongevaccineerden uitgesloten van het openbare leven, behalve om de essentiële redenen van elementair overleven. Vervolgens is de definitie van gevaccineerden zodanig gewijzigd dat alleen degenen die een booster hebben gekregen hieronder vallen, en is de definitie van degenen die hersteld zijn van covid teruggebracht van zes naar drie maanden na de genezing. Om te kunnen werken hebben ongevaccineerden een test nodig, maar door enkele tekortkomingen zijn PCR-tests momenteel moeilijk te verkrijgen.

Vroeger konden mensen protesteren om regeringsmaatregelen te veranderen, maar het vermeende bolwerk van vrijheid, de EU, maakt korte metten met dat recht. Er is geen excuus voor het politiegeweld en de tirannie die de beelden uit Europa elke week aan het licht brengen. De eens zo geprezen Europese Unie is een nachtmerrie geworden voor haar burgers.

Als je buiten de grenzen van de EU kijkt, zie je buurlanden als Oekraïne onderdrukt worden door het oorlogszuchtige Russische regime. Net als de demonstranten in Brussel roepen de Oekraïners om hulp, maar de EU laat hen lijden.

Waar je ook kijkt, je ziet dat het Europese project niet alleen is mislukt in zijn veronderstelde doel om democratie te verspreiden, maar dat het zelf ook een dictatuur aan het worden is.

De wereld waarin we leven verandert zo snel dat het moeilijk te geloven is. Iedereen die hoop had in de vooruitgang van de mensheid moet een vreselijke realiteit onder ogen zien. Sommigen maken zichzelf nog wijs dat alles wel goed komt, maar het zal nooit meer normaal worden. Waarom? De Bijbel geeft het antwoord.

Decennialang hebben de Trompet en zijn voorganger de Echte Waarheid gewaarschuwd dat het Europese project zal veranderen in een instrument van volksonderdrukking, zoals geprofeteerd in Openbaring 13. Om deze profetieën te begrijpen kunt u een gratis exemplaar aanvragen van Wie of wat is het profetische beest en ons artikel Duitsland en het laatste Heilige Romeinse Rijk lezen.

Net als het nazi-regime van weleer en eerdere heroplevingen van het zogenoemde Heilige Romeinse Rijk, vergaren Europese staten opnieuw macht om hun volk in vrijwel alle facetten van hun leven te onderdrukken. We zien nog maar het begin, maar de Bijbel onthult waar dit naartoe gaat. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe wij deze voorspelling konden doen, terwijl de meesten de EU prezen en dat u begrijpt waarom God dit alles laat gebeuren. Ik wil u aansporen u te verdiepen in de bovengenoemde literatuur en in uw Bijbel.

Nl Wwb