Ontvang elke werkdag een gratis nieuwsbrief in uw inbox - de Trompet Brief.

Bijbelcursus

Coverflow Bcc

Geloof het of niet maar de Bijbel is geschreven voor onze tijd - voor deze generatie! Geen boek is zo actueel als de Bijbel. Het legt de oorzaken uit van de huidige toestand in de wereld - het openbaart wat in de komende paar jaar staat te gebeuren. In zijn bladzijden bevinden zich de oplossingen voor elk probleem dat we in het leven tegenkomen - van persoonlijke en familierelaties tot nationale economieën en buitenlandse politiek.

En toch is dit ongelooflijke boek ironisch genoeg het minst begrepen van alle boeken. De meeste mensen die het proberen te lezen, merken dat ze het simpelweg niet begrijpen. Velen veronderstellen dat het irrelevant is en te verouderd voor onze moderne tijd.

Maar u kunt de Bijbel begrijpen!

Deze cursus is ontworpen om u te begeleiden bij een systematische studie van uw Bijbel - de Bijbel is het enige tekstboek. En let op - deze lessen zijn helemaal gratis! Er zijn geen kosten of verplichtingen - nooit.

Waarom uitstellen? Vraag uw GRATIS inschrijving aan voor de Herbert W. Armstrong College Schriftelijke Bijbel Cursus. Begin uw Bijbel vandaag nog te begrijpen!

Helaas wordt dit item op dit moment niet in het Nederlands geproduceerd.