Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Zullen Russische kernwapens Europese steden vernietigen?

Zullen Russische kernwapens Europese steden vernietigen?

Op de Russische staatstelevisie werd een simulatie getoond van een kernoorlog en hoe snel Europese hoofdsteden zouden kunnen worden weggevaagd. Op 28 april bespraken de presentatoren van het programma 60 Minutes van Channel One wat de mogelijke reactie van Rusland zou kunnen zijn op de steun van het VK aan de Oekraïense aanvallen. Zij concludeerden dat steden als Londen , Parijs en Berlijn binnen 200 seconden na de lancering van de kernraketten getroffen zouden kunnen worden. De voorzitter van de nationalistische Rodina-partij, Aleksej Zjuravlyov, zei: "Eén Sarmat-raket en de Britse eilanden bestaan niet meer."

Hoe reëel deze scenario's zijn, hangt grotendeels af van de bereidheid van de leiders om kernwapens te gebruiken. Het VK en Frankrijk beschikken over kernwapens en Duitsland heeft ook toegang tot Amerikaanse kernwapens. In deze tijd van hypersonische wapens, stealth-gevechtsvliegtuigen en cyberaanvallen wordt de dreiging van een kernoorlog steeds reëler.

Zoals uitgelegd in "Germany's Secret Alliance With Russia-Exposed!" (alleen beschikbaar in het Engels) werken Rusland en Duitsland nauw samen en lijkt een dreigende oorlog tussen hen onwaarschijnlijk. Maar tegelijkertijd is deze samenwerking ook een waarschuwing voor de Engelssprekenden. Het laat zien dat Duitsland Rusland meer waardeert als bondgenoot en bereid is Amerika en Groot-Brittannië te verraden.

Trompet-hoofdredacteur Gerald Flurry schreef in 2008: "Ik geloof dat de Duitse leiders al een overeenkomst met Rusland hebben gesloten, een modern Hitler-Stalin-pact waarbij Duitsland en Rusland landen en bezittingen onder elkaar verdelen. Deze overeenkomst zou elk van hen in staat stellen zijn pijlen op andere doelen te richten. Zo'n overeenkomst tussen Duitsland en Rusland is een voorbode van oorlog!"

Maar de geschiedenis en recente gebeurtenissen laten zien dat de bestaande vijandelijkheden en concurrerende geopolitieke doelstellingen tussen Rusland en Duitsland niet gemakkelijk te overwinnen zijn. Duitsland leeft op dit moment met de vrees dat het nucleair bewapende Rusland steeds dichter bij zijn grens komt.

De Bijbel openbaart dat de geopolitieke ambities van Duitsland en Rusland tot grote verwoesting zullen leiden. De heer Flurry bespreekt de toekomst van de nucleaire oorlog in zijn boekje Nuclear Armageddon Is 'At the Door' (alleen in het Engels verkrijgbaar) en legt daarbij de nadruk op Mattheüs 24:21-22, waarin staat: "Want dan zal er een grote verdrukking zijn, zoals er niet geweest is vanaf het begin van de wereld, tot nu toe, en zoals er ook nooit meer zijn zal. En als die dagen niet ingekort werden, zou er geen vlees behouden worden; maar ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen ingekort worden."

De Bijbel laat ook zien wie de belangrijkste machtsblokken zijn die deze verwoesting zullen veroorzaken. In zijn artikel uit 2008 "Russia's Attack Signals Dangerous New Era" (alleen beschikbaar in het Engels), legt dhr. Flurry uit:

Wij citeren vaak Daniël 11:40, waarin gesproken wordt over een botsing in deze eindtijd tussen de koning van het noorden – dat Europese rijk – en de koning van het zuiden, een radicale macht uit het Midden-Oosten onder leiding van Iran. Op het moment dat deze profetie vervuld wordt, is Amerika al zo zwak, dat het niet eens meer genoemd wordt!

Let op hoe deze spectaculaire profetie verder gaat: "Maar de geruchten uit het oosten en uit het noorden zullen hem schrik aanjagen…" (vers 44). De koning van het noorden zal, na de koning van het zuiden te hebben vernietigd, verontrust zijn van wat er in zijn oosten en noorden gebeurt – dat wil zeggen, in China en Rusland!

U kunt de vervulling van deze profetie vandaag al in embryo zien gebeuren! Europa is diep verontrust door de ontwikkelingen in Rusland en China. Het beraadt zich over wat het eraan moet doen. De profetie van Daniël gaat verder: "Daarom zal hij in grote grimmigheid uittrekken om velen weg te vagen en met de ban te slaan." Dit Europese rijk zal een razende preventieve aanval doen op dat Aziatische leger. Deze gebeurtenissen worden ook in detail beschreven in het boek Openbaring.

Openbaring zegt dat het Aziatische leger een verbijsterende 200 miljoen man zal tellen! En het zal een tegenaanval tegen Europa doen en het vernietigen. Dit is oorlogsvoering zoals deze wereld nooit eerder heeft gezien.

Rusland en Duitsland werken nu samen – maar spoedig zullen zij met zulk geweld met elkaar in botsing komen, dat Jezus Christus Zelf zal moeten ingrijpen om dit te stoppen! Er zijn veel profetieën in Daniël, in het evangelie en in het boek Openbaring die deze tijd van "Grote Verdrukking" bespreken. Alleen in onze tijd is een dergelijke verwoesting haalbaar, alleen in onze tijd kan Azië een leger van 200 miljoen man op de been brengen, alleen in onze tijd is Europa verenigd om deze profetieën te vervullen. Wat de Russische TV-presentatoren simuleerden zou deels werkelijkheid kunnen worden – de Bijbel geeft aan dat Europa de Engelssprekende naties zal aanvallen en dat Azië als reactie daarop Europa zal wegvagen. Maar veel belangrijker is, dat het zien hoe nauwkeurig de profetieën van de Bijbel zijn, ons met hoop zou moeten vervullen.

Ik moedig u aan een gratis exemplaar aan te vragen van Nuclear Armageddon Is 'At the Door' (momenteel alleen in het Engels verkrijgbaar) om te begrijpen hoe de grootste verschrikkingen die in het verschiet liggen zullen leiden tot het meest wonderbaarlijke nieuws dat de mensheid ooit kan horen.

Dit korte artikel werd eerst als Trompet Brief gepubliceerd. Wilt u dagelijks nieuws-updates in uw inbox ontvangen? Schrijf u dan hier in.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.