Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Zal Brexit ooit plaatsvinden?

Photo by John Cameron on Unsplash

Zal Brexit ooit plaatsvinden?

Vandaag, donderdag 12 december, is weer een belangrijke dag in het Verenigd Koninkrijk. Dit zijn al de derde algemene verkiezingen sinds 2015, terwijl er normaal gesproken om de vijf jaar verkiezingen worden gehouden. De politieke onrust komt als gevolg van de Brexit-stemming in juni 2016. In dat referendum stemden 52% van de kiezers, ongeveer 17.5 miljoen Britten, om de Europese Unie te verlaten. 

Hoewel dit het “enige echte referendum” zou zijn over deze kwestie, hebben de resultaten tot vervelens toe een jarenlange litanie van interne worstelingen, opgeblazen beweringen en grove onzekerheid over hoe verder te gaan gelanceerd. Sommigen hebben zelfs gepleit voor het vernietigen van de “wil van de meerderheid” of het houden van een nieuw referendum. De uitkomst van dit dilemma heeft duidelijke economische en sociale implicaties voor heel Europa. Vermoedelijk zullen de stemmen bij de verkiezingen van donderdag een totaal van 650 parlementsleden kiezen, die uiteindelijk zullen beslissen hoe verder te gaan met Brexit. 

Er is echter een groep mensen die al tientallen jaren hebben gewacht op de exit van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Vanaf het moment dat het Verenigd Koninkrijk toetrad tot de Europese Economische Gemeenschap of de Gemeenschappelijke Markt (zoals het toen werd genoemd) op 1 januari 1973, was het deze mensen duidelijk dat het VK op een bepaald moment in de toekomst ofwel zou kiezen om te vertrekken ofwel met dwang zou worden uitgesloten van deelname aan een Europees conglomeraat. 

De mensen die deze overtuiging hadden en nog steeds hebben, zijn degene die de profetische openbaringen hebben bestudeerd die werden bekend gemaakt door dhr. Herbert W. Armstrong, die in 1985 in Mysterie der eeuwen schreef: “Het gaat over … het spoedig komende, opnieuw opgerichte, „Heilige Roomse Rijk,” – een unie van 10 naties die zal voortkomen uit of volgen op de EEG van vandaag (Openbaring 17). Van dat rijk dat spoedig komt zal Groot-Brittannië geen deel uitmaken.”

Verdiep uw begrip van deze openbaringen en vraag vandaag nog uw gratis exemplaar aan van dit verbazingwekkende boek, het Mysterie der eeuwen .

Moa Ad Nl