Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Wie zit er achter het verraad van Duitsland aan de NAVO?

JULIA GODDARD/DE TROMPET

Wie zit er achter het verraad van Duitsland aan de NAVO?

Duitsland heeft Oekraïne op een schokkende manier verraden. Het heeft Oekraïne belet wapens te kopen en Amerika belet met zinvolle sancties tegen Rusland te dreigen als Rusland binnenvalt. Toen de Biden-regering de Duitse kanselier uitnodigde naar het Witte Huis te komen om over deze explosieve situatie te praten, zei hij naar verluidt dat hij het te druk had.

De Oekraïners hebben het gevoel dat niemand hen zal beschermen. Ze zouden zich snel aan Rusland kunnen overgeven.

Het meest pijnlijke aspect voor Oekraïne is het verraad van Duitsland. "Dit is het weigeren van hulp en verraden van vrienden," zei de burgemeester van Kiev, Vitali Klitschko, die ooit zeer bevriend was met Duitsland. De vice-premier van Oekraïne zei tegen Der Spiegel: "Niet alleen Oekraïne staat op het spel. Als Oekraïne faalt, faalt Europa ook. ... We maken ons geen illusies: In het geval van een invasie, staat Oekraïne er alleen voor. Geen enkele buitenlandse soldaat zal voor Oekraïne tegen Rusland vechten".

Waarom zou Duitsland dit doen?

De nieuwsmedia erkennen de verbluffende omslag van Duitsland in de richting van Rusland, maar begrijpen de reden niet. Het is waar dat Duitsland 60 procent van zijn aardgas uit Rusland betrekt en dat zijn industrie afhankelijk is van dit goedkope gas. Maar het is niet zo dat Duitsland hulpeloos door Rusland wordt gechanteerd. Het heeft er bewust voor gekozen zich aan Rusland te binden.

De twee pijpleidingen van Duitsland naar Rusland behoren tot de meest concrete verbindingen tussen de twee landen. Eind vorig jaar zei aftredend bondskanselier Angela Merkel dat ze zich "hulpeloos" voelde om zich te verzetten tegen de Nord Stream 2 pijpleiding, omdat er zoveel druk was vanuit het Duitse bedrijfsleven. Die ene uitspraak laat zien dat Duitslands alliantie met Rusland geen toeval is. Het Duitse bedrijfsleven wilde dat dit zou gebeuren.

We hebben onze nieuwste Trompet-uitgave vorige week naar de drukker gestuurd. Mijn hoofdartikel, "Opkomst uit de Duitse ondergrondse," (Rising from the German underground ) gaat precies over dit onderwerp. Daarin schreef ik over die uitspraak en waarschuwde: "Als je de Duitse geschiedenis en Bijbelprofetie kent, zijn er maar weinig uitspraken van een Duitse leider die meer onthullend – en beangstigend –zijn!"

Het is belangrijk te begrijpen waarom! De acties van Duitsland in Oekraïne maken dit artikel nog dringender. Er zit een duidelijke agenda achter het verraad van Duitsland, dat de hele wereld versteld zal doen staan.

In deze uitgave vindt u essentiële waarheid om u te helpen de dramatische gebeurtenissen die nu in Oekraïne plaatsvinden te begrijpen. In zijn artikel "We said Putin would do this ” (alleen in het Engels beschikbaar) legt Jeremiah Jacques uit hoe ik de acties van Rusland in Oekraïne meer dan 13 jaar geleden al voorspelde. Deze gebeurtenissen zijn een krachtig bewijs van vervulde profetie. "Rusland en Duitsland: Partners in Crime " laat zien waarom deze twee naties blijven samenwerken. De geschiedenis toont aan dat Duitsland en Rusland eigenlijk geen partners zijn! Wanneer zij vredesakkoorden en economische partnerschappen sluiten, is dat een signaal dat een van beide of beide zich voorbereiden op een soort imperialistische uitbuiting.

De alliantie tussen Rusland en Duitsland die wordt blootgesteld zal u versteld doen staan. Niets helpt u dit beter te begrijpen dan onze nieuwste Trompet-uitgave.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.