Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Werken sociaaldemocraten in Duitsland samen met Israël-haters?

Netanyahu-Merkel Press Conference 18Jan10 by IsraelMFA is licensed under CC BY-NC 2.0

Werken sociaaldemocraten in Duitsland samen met Israël-haters?

De belangrijkste politieke partijen van Duitsland beweren traditioneel nauwe bondgenoten van Israël te zijn. Maar de jongerenorganisatie van de Sociaaldemocratische Partij (SPD), Jusos, werkt samen met onverholen Israël-haters.

Bij het federale congres van Jusos op 28 november namen deelnemers een motie aan waarin ze hun solidariteit betuigden met de extremistische Palestijnse organisatie Fatah Youth. Zij prezen de groep aan als een “zusterorganisatie”. Bij een Fatah Youth demonstratie in de Westelijke Jordaanoever twee jaar geleden, droegen de leden dummy-explosiegordels en riepen op tot de strijd tegen Israël.

In “SPD-jongeren tonen solidariteit met Israël-haters” stelde Bild.de de scherpe vraag: “Hebben de Jusos een antisemitisme probleem? … De Fatah Youth ontkent Israël’s bestaansrecht, dreigt met terroristische aanvallen en verspreidt antifeministische inhoud over het Internet. Weten de Jusos niet met welke Israël-haters zij solidariteit tonen?” (30 november; vertaling door de Trompet). Bild.de legde verder uit dat het logo van de Fatah Youth een kaart van Israël is in de kleuren van de Palestijnse Autoriteit.

De Israëlische regering blijft Duitsland beschouwen als een van haar nauwste bondgenoten, direct na de VS. Veel prominente Joden in Israël hebben zelfs meer vertrouwen in Duitsland dan in hun eigen regering. Israël vertrouwt Duitsland zelfs toe hun leger uit te rusten. Maar er komt steeds opnieuw weer nieuws naar buiten dat de solidariteit van Duitsland in twijfel trekt.

De hoofdredacteur van de Trompet, Gerald Flurry, waarschuwde in “Will the Trump Peace Plan Bring Peace to Israel?” dat het dilemma waarin Israël momenteel verkeert, wordt geprofeteerd in de Bijbel. Hij schreef:

Het boek Hosea werd geschreven als profetie voor de eindtijd. De natie die tegenwoordig Israël wordt genoemd is in feite het Bijbelse Juda. Hosea omvat specifieke profetieën over Juda.

“Toen Efraïm zijn ziekte zag en Juda zijn gezwel, ging Efraïm naar Assyrië en stuurde hij boden naar koning Jareb. Maar die zal u niet kunnen genezen, en van u het gezwel niet wegnemen” (Hosea 5:13, HSV).

Als u dit vers in het origineel Hebreeuws bestudeert dan wordt onthuld dat zowel Efraïm (Groot-Brittannië) als Juda naar Assyrië gaat (de profetische term voor het huidige Duitsland - voor bewijs kunt u ons gratis boek Germany and the Holy Roman Empire aanvragen).

Waarom naar Duitsland? En wat is het “gezwel” van Juda? Strong’s Concordance definieert dat woord, “in de zin van verbinden: een verband, d.w.z. een remedie.” Gesenius’ Hebrew-Chaldee Lexicon definieert het als “het samendrukken, verbinden van een wond; hier figuurlijk gebruikt als geneesmiddel toegepast op de gezwellen van de staat.” Met andere woorden, het geneesmiddel is het gezwel!

De Bijbel geeft aan dat Israël zal geloven dat Duitsland de enige bondgenoot is, die zijn bestaan kan veiligstellen. Maar, zoals dhr. Flurry schrijft in Jeruzalem in profetie, dat zal een dodelijke vergissing zijn.

De waarschuwingssignalen over de relatie van Israël met Duitsland zijn overal te zien. U kunt meer leren over de profetieën die dit verraad voorspellen door een gratis exemplaar van Jeruzalem in profetie door Gerald Flurry aan te vragen. Dit korte boekje legt niet alleen uit waarom er tegenwoordig zo’n grote haat jegens het Joodse volk is, maar laat ook zien hoe de mensheid spoedig toch in vrede zal leren leven.

JIP_NL