Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Wat zal John Durham nog meer ontdekken?

KAREN BLEIER/AFP VIA GETTY IMAGES

Wat zal John Durham nog meer ontdekken?

Een advocaat betaald door de Clinton-campagne bespioneerde Donald Trump zelfs terwijl hij al in het Witte Huis was, volgens een motie die midden februari is ingediend door speciaal aanklager John Durham.

De motie wordt toegevoegd aan een aanklacht die op 17 september 2021 werd ingediend tegen Michael Sussmann, een advocaat die rechtstreeks werkte voor de Clintons, voor Fusion gps en het Democratisch Nationaal Comité – maar die tegen het Federal Bureau of Investigation loog over de identiteit van zijn cliënten. Sussmann werkte samen met technologisch directeur Rodney Joffe om de internetactiviteiten te bespioneren in de Trump Tower, het appartementencomplex van Donald Trump en zelfs het directiekantoor.

Deze explosieve informatie onthult eens te meer het verraad gepleegd door top-Democraten! Toch heeft de mainstream media het volledig genegeerd. Dat is schandelijke medeplichtigheid aan deze misdaden die onze constitutionele republiek afbreken!

Joffe gaf vrijwillig advies aan voormalig president Barack Obama over cyberbeveiliging. In 2013 gaf fbi-directeur James Comey Joffe een onderscheiding voor zijn hulp bij het onderzoek naar een cybersecurityzaak. Tot september 2021 was Joffe een leidinggevende bij Neustar, een groot bedrijf dat het verkeer op het internet regelt. In een e-mail die de aanklagers in handen kregen, zei Joffe: "Ik kreeg de topbaan [cybersecurity] voorzichtig aangeboden door de Democraten toen het erop leek dat ze zouden winnen." "Ik zou deze baan onder Trump absoluut niet aannemen," voegde hij eraan toe.

Volgens Durham's laatste motie hebben Joffe en zijn medewerkers het webverkeer van Donald Trump doorzocht om ook maar iets te vinden dat als een connectie met Rusland kon worden afgeschilderd. In de motie staat ook dat Joffe "de hulp inriep van onderzoekers van een in de VS gevestigde universiteit die grote hoeveelheden internetgegevens ontvingen en analyseerden in verband met een lopend onderzoekscontract van de federale overheid op het gebied van cyberbeveiliging" – waarschijnlijk wordt hiermee verwezen naar Georgia Tech en het contract dat deze onderneming had met het Defense Advanced Research Projects Agency.

Joffe speelde deze informatie door aan Sussmann. In september 2016, in de aanloop naar de verkiezingen, vroeg Sussmann een ontmoeting aan met toenmalig Juridisch Adviseur van de FBI, James Baker, zeggende dat hij verontrustende informatie had over de connecties van Trump met Rusland – en bewerende dat hij niet voor een cliënt werkte. In februari 2017 – nadat Trump zijn ambtstermijn begon – verstrekte Sussmann "een bijgewerkte reeks beschuldigingen" aan een andere Amerikaanse inlichtingendienst, vermoedelijk de Central Intelligence Agency. Sussmann verfraaide de informatie om het erop te laten lijken dat de heer Trump samenspande met Rusland. Veel van deze informatie kwam in de pers terecht en werd gebruikt om te proberen president Trump ten val te brengen.

De heer Trump zei terecht dat het dossier van Durham "onweerlegbaar bewijs levert dat mijn campagne en presidentschap werden bespioneerd door agenten die werden betaald door de Hillary Clinton-campagne, in een poging om een volledig verzonnen connectie met Rusland te ontwikkelen." "Dit is een schandaal dat in omvang en reikwijdte veel groter is dan Watergate en degenen die erbij betrokken waren en wisten van deze spionageoperatie moeten strafrechtelijk worden vervolgd," zei Trump. "In een sterkere periode in ons land zou op deze misdaad de doodstraf hebben gestaan."

Ik ben het helemaal met hem eens! En dit is slechts de meest recente van een hele reeks onthullingen over schokkende corruptie. Er zullen er nog meer volgen.

Uiteindelijk zullen we ontdekken dat het allemaal terug te voeren is naar één man: Barack Obama.

De hoogste regeringsniveaus

In de herfst van 2020 maakte John Ratcliffe, directeur van de nationale inlichtingendienst, belangrijke documenten openbaar waarin werd onthuld dat het Steele-dossier en het complot tegen Donald Trump helemaal terug te leiden waren tot topambtenaren in de Obama-regering, inclusief president Barack Obama zelf.

Dit laat een ongekend niveau van corruptie zien! Het is een natie-vernietigend probleem!

Het is grondig bewezen dat het "Steele dossier" – een volledig vals rapport vol schandalige leugens specifiek gericht op het in diskrediet brengen van toenmalig presidentskandidaat Donald Trump – betaald werd door de presidentscampagne van Hillary Clinton. Het is bewezen dat, ondanks dat alles, FBI-ambtenaren het dossier illegaal gebruikten om een bevel te verkrijgen om de Trump-campagne te bespioneren.

Op 29 sept. 2020 gaf Ratcliffe documenten vrij aan de Senaatscommissie voor Justitie. Een daarvan was een bewerkte kopie van de handgeschreven aantekeningen van toenmalig cia-directeur John Brennan na een briefing aan president Obama over recente inlichtingen die de cia had ontvangen. "We krijgen extra inzicht in Russische activiteiten van [bewerkt]," luidden zijn aantekeningen. "Noem de vermeende goedkeuring door Hillary Clinton op 26 juli van een voorstel van een van haar adviseurs op het gebied van buitenlands beleid om Donald Trump zwart te maken door een schandaal aan te wakkeren waarin inmenging door de Russische veiligheidsdienst wordt beweerd" (nadruk van mij).

Deze aantekeningen bewijzen dat Brennan en Obama alles wisten over het Steele-dossier en meer dan waarschijnlijk hun handtekening hebben gezet onder het gebruik van het dossier door de FBI om een bevel te krijgen om Mr. Trump en zijn campagne te bespioneren. Dit is overduidelijk criminele activiteit op het hoogste niveau van de overheid!

In zijn brief aan de Senate Judiciary Committee schreef Ratcliffe: "Eind juli 2016 kregen Amerikaanse inlichtingendiensten inzicht in Russische inlichtingenanalyses die beweerden dat de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton een campagneplan had goedgekeurd om een schandaal tegen de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump aan te wakkeren door hem in verband te brengen met [Vladimir] Poetin en het hacken door de Russen van het Democratisch Nationaal Comité." Kunt u zich die zomer nog herinneren, toen het dnc werd gehackt en de Clinton-campagne onmiddellijk zei dat Rusland erachter zat en Poetin dit deed om Trump te helpen. Dit was allemaal een poging om de aandacht af te leiden van de inhoud van de DNC-e-mails en om een "verzekeringspolis" tegen Trump te creëren. President Obama was zich hier ook van bewust.

Ratcliffe's brief vervolgde: "Op 7 sept. 2016 stuurden Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen een onderzoeksverwijzing door naar fbi-directeur James Comey en plaatsvervangend assistent-directeur van contraspionage Peter Strzok, betreffende 'de goedkeuring door de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton van een plan betreffende de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump en Russische hackers die de Amerikaanse verkiezingen hinderen als middel om het publiek af te leiden van haar gebruik van een privé-mailserver.'"

Let daarop! De FBI ontving een “verwijzing voor een onderzoek” van Amerikaanse inlichtingendiensten. Dit betekent dat iemand in de Obama-regering de FBI opdracht gaf om deze valse beschuldigingen tegen Trump te onderzoeken. Obama en iedereen in zijn kring, de inlichtingendiensten en de FBI, wisten allemaal dat het idee van samenzwering van de Trump-campagne met de Russische regering was bedacht door de campagne van Hillary Clinton en een hoax was. Maar ze wilden de Democraten helpen om het land over te nemen!

Wat Ratcliffe in die brief onthulde is al vernietigend genoeg. Toch kondigde hij op 7 okt. 2020 aan dat hij het onderzoek van speciaal aanklager John Durham had voorzien van meer dan duizend geheime documenten met betrekking tot het Steele-dossier en hoe dat werd gebruikt "op de hoogste niveaus van onze regering." Hij heeft gezegd dat de inhoud van die documenten crimineel is!

Schandalig genoeg waren de media bijna volledig stil over dit verhaal. Waarom zijn ze niet geïnteresseerd? Wat is belangrijker? Dit gaat over het verliezen van ons land! Dit gaat over de overgang van grote vrijheid naar de ergste vorm van tirannie!

‘In strafrechtelijk gevaar’

Na de aanklacht tegen Michael Sussmann op 17 sept. 2021, heeft Durham's speciale raadsman op 4 november Igor Danchenko aangeklaagd, de belangrijkste sub-bron voor het Steele-dossier. Dit waren veelzeggende, high-profile aanklachten die de reikwijdte van Durham's onderzoek suggereerden.

Dit advocatenkantoor ingehuurd door Hillary Clinton's campagne, Fusion gps en de dnc, gaven miljoenen dollars uit aan het Steele-dossier om de grootste fraude in de Amerikaanse geschiedenis in stand te houden! Afgezien van alle andere problemen waarin Clinton zich zou moeten bevinden, zou het feit dat zij geld hebben uitgegeven van donateurs om de Clinton-campagne te helpen een frauduleus rapport te financieren met als doel Donald Trump zwart te maken, een criminele overtreding van campagnefinanciering zijn! Dat weten ze, daarom hebben ze zoveel firewalls opgezet om zichzelf af te schermen. De dnc heeft het technisch gezien niet gefinancierd –Perkins Coie, de firma van Sussman deed dat.

Vrijwel de enige mediapersoonlijkheid die bereid was om dit verhaal aan te raken was Fox News presentatrice Maria Bartiromo. In november, na de aanklacht tegen Danchenko, interviewde ze Ratcliffe hierover.

In dat interview zei Ratcliffe dat "het bekend was dat alles met betrekking tot het Steele-dossier onwaar was, maar toch vormde het de basis om door te gaan met een onrechtvaardig, oneerlijk en uiteindelijk ... een crimineel nalatig onderzoek tegen de Trump-campagne." Hij zei dat FBI-directeur Christopher Wray onder ede toegaf dat er voor de FBI geen reden was om naar de Foreign Intelligence Surveillance Act-rechtbank te stappen om een bevel te vragen om de Trump-campagne te bespioneren, maar dat de FBI het toch deed. Het bespioneerde meneer Trump en bleef dat doen, zelfs nadat hij president was geworden! En wat cruciaal is, we weten nu dat Brennan zowel Obama als Joe Biden hierover in augustus 2016 inlichtte, drie maanden voor de verkiezingen. Zij wisten dus dat het dossier frauduleus was en dat de hele spionageoperatie erop gebaseerd was.

Ratcliffe zei dat hij Rep. Adam Schiff had ingelicht over deze exacte feiten en hem had verteld dat het helemaal tot aan Obama ging. Schiff, een radicaal linkse politicus, zei onmiddellijk in het openbaar dat Trump samenspande met Rusland en dat hij daar bewijzen voor had! Dat is de manier waarop links routinematig liegt. Ze zijn schaamteloos als demonen! En er is vrijwel niemand die hen verantwoordelijk houdt! Zoals de profeet Jesaja schreef: "Daarom is het recht teruggeweken, en de gerechtigheid blijft van verre staan. Want de waarheid struikelt op de straat, en wat recht is, kan niet binnenkomen" (Jesaja 59:14).

Ratcliffe zei twee keer dat de documenten die hij aan Durham betrekking hebben op de hoogste niveaus van de overheid. Hij zei dat hij weet dat Durham dit onderzoekt, en dat die documenten "criminele activiteiten onthullen die de basis zouden zijn voor verdere aanklachten." "Ik denk nog steeds dat er veel aanklachten zullen volgen op basis van de informatie die ik John Durham heb gegeven en die ik heb gezien," zei hij.

Durham is nog niet klaar! Ratcliffe vertelde Bartiromo dat "iedereen die geassocieerd is met het Steele-dossier, van de creatie ervan, het leuren ermee bij de FBI, en het gebruik ervan door rechtshandhavingsinstanties tegen de Trump-campagne ... op dit moment in strafrechtelijk gevaar is."

De radicalen die dit document gebruikten in hun voortdurende verraderlijke poging om de regering van dit land omver te werpen, zullen verontrust zijn. Ze zullen zich wel zorgen maken over het feit dat Brennan’s notities bewijzen dat Barack Obama en Joe Biden hierover in augustus 2016 werden gebrieft, precies op het moment dat dit allemaal speelde. Die mannen wisten alles over de corrupte oorsprong van dat dossier.

Het interview met Ratcliffe bevatte informatie die niet in het rapport van speciaal aanklager Robert Mueller, of in het rapport van de inspecteur-generaal van het ministerie van Justitie, Michael Horowitz, stond. Maar het rapport van Horowitz stelde wel een aantal belangrijke dingen vast, waaronder deze verklaring: "We concludeerden dat de ontvangst door het Crossfire Hurricane-team van de verkiezingsrapportage van Steele op 19 september 2016 een centrale en essentiële rol speelde." Ook fbi-adjunct-directeur Andrew McCabe gaf toe dat de operaties van de FBI terug te voeren waren op het Steele-dossier.

Het rapport van Horowitz onthulde berichten tussen fbi-sectiechef Peter Strzok en de fbi-advocate met wie hij overspel pleegde, Lisa Page. Strzok had een duidelijke hekel aan Trump. Hij stuurde Page een nu berucht bericht waarin hij zei dat meneer Trump nooit president zou worden, en schreef: "Nee. Nee, dat wordt hij niet. We zullen het stoppen." Bij een andere gelegenheid zei Page dat ze informatie aan het voorbereiden was voor fbi-directeur James Comey omdat "POTUS [de president van de Verenigde Staten] alles wil weten wat we doen."

Andrew C. McCarthy, auteur van Ball of Collusion, schreef dat Strzok en Page op 5 augustus 2016 "een gespannen gesprek hadden over een op handen zijnde bijeenkomst waarbij 'agency people' betrokken waren – kennelijk van de cia. Tijdens deze bijeenkomst zei een functionaris, wiens naam in overheidsmemo's is weggehaald, tegen de fbi-functionarissen: 'Het Witte Huis heeft hier de leiding.'" Volgens McCarthy, was die functionaris directeur Brennan zelf. Hij was de tsaar van de president. Hij nam actief aan nieuwsshows deel om leugens over Donald Trump te verspreiden. (Nadat Trump president werd, zijn Brennan, evenals James Clapper en Andrew McCabe in feite letterlijk medewerkers van msnbc en cnn geworden).

"Het Witte Huis heeft hier de leiding" liet alle anderen zien wiens wil ze zouden volgen: Barack Obama's.

Er is geen ander woord om dit te beschrijven dan verraad!

Toen ik naar dat interview met Ratcliffe keek, was ik stomverbaasd. Ik dacht dat deze verbazingwekkende onthullingen veel in het nieuws zouden zijn. Deze informatie kon niet belangrijker zijn! Het gaat over landverraad en over de toekomst van de vrijheid in Amerika! Toch richten nieuwsleiders en presentatoren de aandacht zo ver mogelijk van deze verraderlijke daden af. Heb je hier iets over gehoord op het nieuws? Buitenom Bartiromo heb ik zelfs Fox News er nog niet over zien praten; ze hebben het praktisch verzwegen. Bijna niemand heeft de moed om zich uit te spreken over Barack Obama. Ratcliffe en Bartiromo zijn de enigen die durven te zeggen, dat het verraad om de regering over te nemen terug te voeren is op Obama.

In datzelfde interview zei Ratcliffe: "De waarheid zal zichzelf verdedigen." Dat is waar, maar we hebben gezien en zien ook nu dat als niemand de waarheid liefheeft en ervoor vecht, de waarheid kan worden neergeworpen en vertrapt! (bijv. Daniël 8:12).

Maar ondanks de mediastilte en de censuur, geloof ik dat we op een keerpunt staan. Ik ben ervan overtuigd dat, juist nu de macht van de radicale elites toeneemt en zij Amerika naar zijn ondergang leiden, hun verraad op het punt staat ontmaskerd te worden en zij hun macht zullen verliezen.

Alle wegen leiden naar...

Waar leiden alle wegen naar toe? Slechts één persoon had het alles verterende motief en de kwaadwilligheid. Slechts één persoon had de krachtige, overheersende wil. Slechts één persoon bezat de noodzakelijke kring van machtige medeplichtigen in de regering en in de media. Slechts één persoon had en heeft de onaantastbare trots en tirannieke macht om dit voortdurende verraad tegen de Verenigde Staten van Amerika te volbrengen! Hij moet genoemd worden. Die man is Barack Obama.

Zelfs Fox News vermijdt dit onderwerp meestal en zegt vage dingen zoals dat deze recente aanklachten "slecht nieuws voor de Clintons" zouden kunnen zijn. Noem je dat nou je echt "uitspreken" tegen dit verschrikkelijke kwaad? Conservatieven zijn te laf! Ze zeggen dat ze de moed hebben om de waarheid te vertellen, maar iets weerhoudt hen ervan om de hele waarheid te vertellen. Ze willen nooit achter degene aangaan die aan de top staat, ook al staat de toekomst van ons land op het spel!

Zoals de heer Trump al zei, in de recente geschiedenis, wanneer iemand zo'n verraad pleegde, zou de samenleving hem vaak ter dood hebben gebracht! Proberen om een vrije regering omver te werpen voor verachtelijke tirannie is een daad die de doodstraf waard is. Maar bijna niemand heeft de moed om deze man, die hoge misdaden pleegt tegen onze republiek, aan te pakken!

God zegt dat Zijn volk er iets aan moet doen! Gods Werk waarschuwt Amerika en de wereld dat zij nooit kunnen terugdraaien wat er met hun landen gebeurt, tenzij zij God ze daar de kracht voor geeft! Gods Werk heeft een belangrijke taak: dit alles zo goed mogelijk naar buiten te brengen.

Deze mensen worden niet alleen gemotiveerd door socialisme en communisme en haat jegens Amerika, maar door iets dat nog kwaadaardiger is – en nog veel machtiger. Barack Obama en de andere machtige radicale elites die mensen dwingen zich aan hun wil te onderwerpen en die de werkelijkheid ontkennen, worden zelf bestuurd door het wezen dat de wil aanbidt, de vader van de leugen is, en vanaf het begin een moordenaar is: Satan de duivel.

2 Koningen is een deel van de vroege profeten. Het is geschiedenis, maar het bevat ook eindtijd-profetie. Hier zijn twee cruciale verzen met deze dualiteit: "Want de Heere zag dat de ellende van Israël zeer bitter was, dat het met de gebondene en de vrije gedaan was en dat Israël geen helper had. De Heere had niet gezegd dat Hij de naam van Israël van onder de hemel uitwissen zou ..." (2 Koningen 14:26-27).

Door de geschiedenis heen heeft Satan voortdurend geprobeerd "de naam van Israël uit te wissen", de naam van Gods uitverkoren volk. Verschillende Bijbelse voorbeelden tonen dit aan, net als historische voorbeelden tot aan vandaag toe. Psalm 83 voorspelt zelfs dat de duivel in de eindtijd een alliantie van landen zal inspireren om te proberen Israël te vernietigen en alle herinnering aan zijn naam uit te wissen!

Satan werkt via mensen. Andere profetieën laten zien dat hij vooral via één leider werkt om zijn gekozen doelwit de grootste schade toe te brengen. In Amerika heeft hij van binnenuit gewerkt, via een man die heeft verklaard dat het zijn doel is om de grootste natie in de geschiedenis "fundamenteel te veranderen". En die man is op dit moment nog steeds zeer actief. Joe Biden heeft het presidentsambt, maar Barack Obama stond en staat achter Joe Biden. Hij is de man die door Satan wordt gebruikt om de Verenigde Staten, de machtigste afstammeling van het oude Israël, te vernietigen. De Trompet heeft vrijwel vanaf het begin van Obama's presidentschap gewaarschuwd voor dat feit.

Lees mijn boekje America Under Attack (momenteel alleen beschikbaar in het Engels) voor meer informatie over deze Bijbelse realiteit. We werken aan een sterk bijgewerkte versie van dit boekje. Maar zelfs zoals het nu is, laat het de geestelijke realiteit achter de gebeurtenissen van vandaag duidelijk zien.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.