Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Was de Coronaviruscrisis kunstmatig?

JULIA GODDARD/DE TROMPET

Was de Coronaviruscrisis kunstmatig?

Er is steeds meer bewijs dat covid-19 gemaakt is als een wapen om Amerika fundamenteel te veranderen.

De duistere oorsprong van covid-19 wordt steeds duidelijker. Toch richt de voorzitter van het Amerikaanse Huis, Nancy Pelosi, zich liever op de vermeende "opstand" van 6 januari, dan op onderzoek naar de sinistere oorsprong van een virus dat wereldwijd ongekende onderdrukking door regeringen mogelijk heeft gemaakt.

Twee jaar lang heeft voorzitter Pelosi pogingen van het Huis van Afgevaardigden om de rol van de regering bij de financiering van het gevaarlijke onderzoek naar coronavirussen door het Wuhan Institute of Virology te onderzoeken, gedwarsboomd. Pelosi was een criticus van China tot haar echtgenoot er enkele lucratieve zakendeals sloot, maar haar huidige inspanningen ten voordele van China zijn waarschijnlijk ingegeven door meer dan louter financiële overwegingen.

We weten nog niet alles wat er te weten valt over covid-19, maar het beeld dat zich aftekent maakt een absoluut ongeloofwaardig scenario steeds aannemelijker: dat Amerikaanse leiders hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van covid-19 als een biowapen om Amerika "fundamenteel te veranderen".

Het Wuhan-lab

Het Wuhan Institute of Virology was oorspronkelijk een gezamenlijk project van de Chinese Academie van Wetenschappen en het Jean Mérieux bsl4-laboratorium in Frankrijk. Er was 11 jaar en 44 miljoen dollar voor nodig om het te bouwen, en het werd voltooid op 31 januari 2015. Toch begonnen de schandalen al lang voordat het af was.

In een uitgelekt telegram van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken uit 2009 waarschuwde minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton 40 Amerikaanse bondgenoten dat onderzoek in het Wuhan-laboratorium tot bio-terrorisme kon leiden. Toch luisterden de Fransen niet. Ze bleven samenwerken met het Wuhan Institute of Virology totdat ze in 2017 uit het lab werden gezet. Uit andere telegrammen van het ministerie van Buitenlandse Zaken blijkt dat het Wuhan-lab rond die tijd geheim onderzoek begon te doen voor het Chinese leger.

Volgens onderzoeksjournalist Sharri Markson verkreeg het ministerie van Buitenlandse Zaken in 2015 een boek in handen, geschreven door 18 Chinese wetenschappers en volksgezondheidsbureaucraten, waarin ernstige acute respiratoire syndroom coronavirussen werden beschreven als voorbodes van een "nieuw tijdperk van genetische wapens." Dit boekdeel was getiteld De onnatuurlijke oorsprong van SARS en nieuwe soorten kunstmatige virussen als genetische wapens. Er werd opgemerkt dat coronavirussen "kunstmatig gemanipuleerd kunnen worden tot een opduikend menselijk ziektevirus, die vervolgens als wapen ingezet kunnen worden zoals nooit eerder vertoond". Deze Chinese wetenschappers geloofden dat sars-CoV-1 een biowapen was dat in de Verenigde Staten was ontwikkeld, dus is het mogelijk dat sommigen van hen sars-CoV-2 hebben helpen ontwikkelen als vergelding.

Uit dit boek blijkt verder dat Chinese wetenschappers zich hebben voorbereid op een wereldoorlog die niet met atoomwapens wordt uitgevochten, maar met biologische en genetische wapens. Verwijzend naar de manier waarop de twee atoombommen op Japan tijdens de Tweede Wereldoorlog hen tot overgave dwongen, beweren de auteurs dat biowapens "het hoofdwapen voor de overwinning" zullen zijn in een derde wereldoorlog.

Voormalig ambtenaar van Buitenlandse Zaken David Asher vertelde de Daily Caller dat vooraanstaande Franse ambtenaren Buitenlandse Zaken waarschuwden dat zij zich ernstige zorgen maakten over het soort onderzoek dat werd gedaan op het Wuhan Institute of Virology rond de tijd dat dit boek uitkwam. President Barack Obama had dus toegang tot genoeg informatie om te weten wat de gevaren waren van samenwerking met de Chinezen op het gebied van genetisch onderzoek – en toch werkte hij mee.

Radicale milieuactivist

Barack Obama’s wetenschaps-tsaar, Dr. John P. Holdren, was een van zijn radicalere benoemingen. Deze man heeft uitvoerig geschreven over wereldwijde milieuveranderingen. Hij pleitte voor bevolkingsbeperkende maatregelen, zoals verplichte abortussen om de druk op het milieu te verminderen. In 1973 moedigde Holdren een daling van de vruchtbaarheid aan tot ver onder de vervangingsdrempel in de VS, omdat "210 miljoen nu te veel is en 280 miljoen in 2040 waarschijnlijk veel te veel zal zijn". Hij heeft opgeroepen tot een wereldwijde regeling om bevolkingsbeperkingen af te dwingen. En Obama koos hem als directeur van het Office of Science and Technology.

Wat voor onderzoek deed Holdren voor Obama?

Op 5 juli 2016 publiceerde het tijdschrift Nature een interview met Dr. Holdren, waarin hij zei: "Ik ga deze week naar China voor een strategische en economische dialoog en voor een dialoog tussen de VS en China over innovatiebeleid. ... We werken veel samen met China op het gebied van biomedische vraagstukken. We praten de hele tijd met hen over 'gain-of-function'-onderzoek en over kwesties rond gen-bewerking."

Holdren werkte samen met de Chinezen om virussen dodelijker te maken!

Deze samenwerking is des te verontrustender omdat zij plaatsvond nadat Obama de financiering van "gain-of-function"-onderzoek in Amerika had stopgezet. Zijn regering zette deze financiering op 17 oktober 2014 stop, uit vrees dat dergelijke experimenten een pandemie zouden kunnen veroorzaken. Toch stond hij een uitzondering op dit financieringsverbod toe als "het onderzoek dringend noodzakelijk is om de volksgezondheid of de nationale veiligheid te beschermen". Het Amerikaanse leger maakte gebruik van deze uitzondering en ging door met het financieren van onderzoek aan het Wuhan Institute of Virology, dat een verzameling coronavirussen bezat. Blijkbaar vertrouwden Obama, Holdren en hun medewerkers het communistische China meer dan de Amerikaanse onderzoekers!

Communisten financieren

Congreslid Guy Reschenthaler heeft 1,1 miljoen dollar aan belastinggeld ontdekt dat tijdens het Obama-tijdperk naar het Wuhan Institute of Virology is gesluisd voor 'gain-of-function'-onderzoek, om een kunstmatig virus te creëren door een eiwit van een wilde vleermuis met het coronavirus in te brengen in een aan de muis-aangepaste sars-CoV streng. Het U.S. Agency for International Development heeft deze financiering toegekend, en dit werd dus opgeteld bij de bijna 600.000 dollar die naar Wuhan is gestuurd door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, dat wordt geleid door Dr. Anthony Fauci.

Het is duidelijk dat Dr. Fauci wist van het gevaarlijke genetisch onderzoek dat in Wuhan werd gedaan. Hij noemt het "gain-of-function"-onderzoek, maar dat is slechts een technische benaming voor biowapen-onderzoek. Hij maakte muis- en vleermuis-coronavirussen dodelijker voor mensen, onder het mom van onderzoek naar vaccins.

In reactie op wetenschappers die zich zorgen maakten over deze financiering, onderzocht de National Science Advisory Board for Biosecurity van de Amerikaanse regering of het onderzoek naar het versterken van "potentiële pandemische pathogenen" moet worden voortgezet. In 2016 rapporteerde de raad dat dergelijk onderzoek weliswaar de volksgezondheid ten goede kan komen, maar ook aanzienlijke risico's met zich meebrengt. De raad adviseerde extra onderzoek. President Obama negeerde deze aanbeveling.

In november 2016 werd het federale overheidsapparaat opgeschrikt door de onverwachte verkiezing van Donald Trump tot president. Deze overwinning vond plaats ondanks het feit dat Obama, zijn "deep state" medewerkers en de propagandamedia er – zelfs illegaal – aan werkten om de Trump-campagne en, na de verkiezingen, het Trump-overgangsteam te saboteren.

Elf dagen voor het aantreden van Trump heeft Obama het soort "gain-of-function"-onderzoek dat hij in 2014 had verboden, opnieuw toegestaan en de financiering hervat voor het creëren van biologische wapens met het sars-coronavirus. In de vergunning staat dat onderzoekers die de federale richtlijnen volgen "zullen voldoen aan de eisen voor het opheffen van het huidige moratorium op bepaald biowetenschappelijk onderzoek dat de virulentie en/of overdraagbaarheid van een ziekteverwekker kan vergroten, om een potentiële pandemische ziekteverwekker te produceren".

Onderzoeksjournalist Mark Bradman merkte op: "…in wezen was deze hernieuwde autorisatie alleen maar een kick-start van de financiering binnen de VS, omdat de financiering van de ontwikkeling van sars-CoV-2 tot biowapen nooit echt gestopt werd in 2014" (Conservative Treehouse, 5 juni, 2021).

Gevaarlijke samenwerking

De volgende dag gaf Dr. Fauci een toespraak aan de Georgetown University over de voorbereiding op een pandemie. Daarin voorspelde hij in feite de covid-19 pandemie. "Wat er ook gebeurt, de geschiedenis heeft ons definitief verteld dat er [uitbraken] zullen plaatsvinden, want [geconfronteerd worden met] besmettelijke ziekten is een eeuwigdurende uitdaging," zei hij. "Waar we buitengewoon zeker van zijn, is dat we dit in de komende paar jaar zullen meemaken."

Hier financierde Dr. Fauci dus "gain-of-function" onderzoek in China, terwijl hij tegelijkertijd het Amerikaanse volk waarschuwde om zich schrap te zetten voor een pandemie. Hij heeft nooit gezegd dat hij betrokken was bij de gevaarlijke manipulatie van vleermuis-coronavirussen, maar hij leek te weten dat de wereld op een ernstige crisis afstevende. Het feit dat hij dit zei een dag nadat Obama het onderzoek naar biowapens opnieuw goedkeurde, maakt het nog verdachter.

Markson zei tegen Steve Bannon op zijn War Room-podcast dat het grootste deel van de wetenschappelijke gemeenschap vond dat gain-of-function-experimenten met dodelijke virussen te gevaarlijk waren; dus om het door te laten gaan, heeft Dr. Fauci tegen de wetenschappelijke consensus in moeten beargumenteren. Vervolgens onthulde ze hoe Dr. Fauci de hernieuwde autorisatie van President Obama gebruikte om dit onderzoek in 2017 opnieuw te starten, nadat Donald Trump was aangetreden. Dus het grootste deel van de wetenschappelijke gemeenschap was tegen het doen van gain-of-function-onderzoek, maar Dr. Fauci zorgde ervoor dat dit onderzoek door kon gaan tijdens de Trump-regering.

Al het bewijs suggereert dat covid-19 ontstond in een lab waar de wetenschappelijke gemeenschap niets mee te maken wilde hebben, totdat Barack Obama, John Holdren en Anthony Fauci hun wil opdrongen aan alle anderen! Wat was hun doel?

Obama's motief

Waarom zou Barack Obama de financiering van onderzoek naar biologische wapens opnieuw goedkeuren, net nadat de National Science Advisory Board for Biosecurity geadviseerd had extra kritisch te zijn en net voordat Donald Trump aantrad? Een grote hint zou kunnen zijn dat de aanbeveling voor het opnieuw goedkeuren van de financiering afkomstig was van Holdren, die fanatiek voor bevolkingsbeperking is en met de communistische Chinezen samenwerkt aan "gain-of-function-onderzoek" en "genbewerking".

Probeerde Obama een pandemie te creëren om Donald Trump tegen te houden? Dat is een explosieve vraag, maar ik ben niet de enige die hem stelt.

Mark Bradman schreef een artikel op 5 juni 2021, getiteld "Interessante Timing – Obama-regering heft stop op 'gain-of-function-onderzoek' op, slechts elf dagen voordat Trump president werd, op 9 januari 2017." "Deze ontdekking maakt de vermoedens van een opzettelijk vrijgegeven pandemisch virus, met een politieke bedoeling, om 'Trump te stoppen' exponentieel aannemelijker," schreef hij. "Nu mensen beginnen in te zien dat Amerikaanse overheidsfunctionarissen en de inlichtingendiensten minder dan eerlijk zijn geweest, en in sommige gevallen ronduit hebben gelogen, over de oorsprong van het sars-CoV-2 virus; en als we de politieke motieven overlappen met de achtergrond van massale narratieve afleiding van media en andere instellingen; en als in overweging nemen hoever mensen binnen de Amerikaanse regering bereid waren te gaan in hun pogingen om president Trump te elimineren; dan is de ontdekking dat de regering van president Obama technisch toestemming gaf voor de herstart van 'gain of function'-onderzoek (het sars-virus ontwikkelen tot biowapen) slechts enkele dagen voordat president Trump aantrad... veel meer dan alarmerend. ... Misschien geen bewijs van opzet, maar toch zeker bloedige voetafdrukken die de deur uitlopen – met Obama's schoenmaat."

John Holdren nam ontslag als directeur van het Office of Science and Technology op de dag dat president Trump aantrad, en hij aanvaardde later een positie als bezoekend hoogleraar aan de Tsinghua Universiteit in Peking. Hij kon waarschijnlijk blijven samenwerken met Chinese wetenschappers tijdens de Trump-jaren, ongehinderd door de Amerikaanse wetten op het gebied van biotechnologie.

Een nieuw virus

Gedurende de hele Trump-regering bleven overheidswetenschappers als Anthony Fauci samenwerken met Chinese communistische wetenschappers om potentiële pandemische ziekteverwekkers te ontwikkelen. En we hebben sterke aanwijzingen dat ze daar, op een bepaald punt, in slaagden: Een kwam een nieuw versterkt virus.

Dr. Steven Quay en Richard Mueller beschreven hoe dit onderzoek waarschijnlijk tot stand was gekomen in een hoofdartikel in de Wall Street Journal, "The Science Suggests a Wuhan Lab Leak" (6 juni 2021). Hoewel het publiek zich richtte op indirect bewijs, schreven zij "de meest overtuigende reden om de lablek-hypothese te steunen is stevig gebaseerd op wetenschap. Kijk vooral naar de genetische vingerafdruk van CoV-2, het nieuwe coronavirus dat verantwoordelijk is voor de ziekte covid-19. Bij "gain-of-function"-onderzoek kan een microbioloog de dodelijkheid van een coronavirus enorm verhogen door splicing van een speciale sequentie op de juiste plek in het genoom. Dit laat geen sporen van manipulatie na. Maar het verandert het spike-eiwit van het virus, waardoor het virus gemakkelijker genetisch materiaal in de slachtoffercel kan injecteren. Sinds 1992 zijn er ten minste 11 afzonderlijke experimenten geweest waarbij een speciale sequentie op dezelfde plaats is aangebracht. Het eindresultaat waren steeds supervirussen. ... Op zijn minst impliceert dit feit – dat het coronavirus, met al zijn willekeurige mogelijkheden, de zeldzame en onnatuurlijke combinatie bevatte die door menselijke onderzoekers werd gebruikt – dat de leidende theorie voor de oorsprong van het coronavirus een ontsnapping uit het laboratorium moet zijn."

Een inlichtingenrapport samengesteld door de minderheidsstaf van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Huis concludeerde dat "het overgrote deel van het bewijs suggereert dat sars-CoV-2 per ongeluk werd vrijgelaten uit een laboratorium van het Wuhan Institute of Virology in de periode vóór 12 september 2019." Toch was de regering van Obama goed op de hoogte van de inadequate veiligheidspraktijken in het Wuhan-lab. Ernstige alarmbellen gingen over deze belangrijke faciliteit af! Maar niemand deed iets aan de waarschuwingen.

Toen trof in november 2019 een mysterieuze ziekte een 55-jarige inwoner van de provincie Hubei, in of nabij de hoofdstad Wuhan. Dit was het eerste bevestigde geval van covid-19.

Een grote dekmantel

Toen de virale infecties zich in Wuhan verspreidden, vroegen veel mensen onmiddellijk naar het Wuhan Instituut. Een van hen was president Trump. Linkse politici en journalisten bestempelden dergelijke vragen al snel als onwetenschappelijk, samenzweerderig en racistisch.

Het staat nu echter vast dat de Chinese communistische partij in de eerste dagen van de uitbraak van het coronavirus de berichten over de uitbraak opzettelijk heeft onderdrukt en zelfs bewijsmateriaal heeft vernietigd. De pandemie had voorkomen kunnen worden als de Chinese ambtenaren de stad Wuhan hadden afgesloten zodra het Chinese leger op de hoogte was gebracht van de problemen rond het Wuhan-laboratorium. In plaats daarvan gaf de Chinese Nationale Gezondheidscommissie instellingen opdracht niets over de "onbekende ziekte" te publiceren totdat deze zich al over de hele wereld had verspreid.

Uit e-mails uit die periode blijkt dat Dr. Fauci zich er terdege van bewust was dat het door de mens kon zijn veroorzaakt, en dat sommige wetenschappers met wie hij samenwerkte dit wisten. Hij en zijn medewerkers e-mailden elkaar ook nieuwsberichten over de “lablek”-theorie. Maar in het openbaar bleef Fauci volhouden dat "de wetenschap" aantoonde dat covid-19 zich bijna zeker op natuurlijke wijze verspreidde van wilde vleermuizen naar mensen.

Mensen die over de lablek-theorie spraken werden door leidinggevenden in de nieuws- en sociale media en hun journalisten aangevallen en gecensureerd. Een verklaring in de Lancet ondertekend door 27 volksgezondheidswetenschappers in februari 2020 geeft de essentie van het overheersende narratief weer: "Wij ondertekenen deze verklaring in solidariteit met alle wetenschappers en gezondheidswerkers in China die doorgaan met het redden van levens en het beschermen van de wereldgezondheid tijdens de uitdaging van de covid-19 uitbraak. We werken allemaal samen, met onze Chinese collega's in de voorhoede, tegen deze nieuwe virale dreiging. ... We staan samen om samenzweringstheorieën die suggereren dat covid-19 geen natuurlijke oorsprong heeft, krachtig te veroordelen."

Waarom de discrepantie tussen hun privécommunicatie en de boodschap aan het publiek? Waarom de censuur van standpunten die eigenlijk overeenkwamen met de privé-observaties van Dr. Fauci en andere wetenschappers?

De communisten verdoezelden de ware oorsprong van het virus en maakten van wat een plaatselijke uitbraak had moeten blijven, een wereldwijde pandemie. We moeten de theorie dat dit allemaal opzettelijk was serieus nemen. We kunnen het niet zomaar terzijde schuiven. We hebben het hier over de Communistische Partij van China. Ze probeert de wereld onder controle te krijgen. En de Obama-regering geeft het veel hulp.

Censureren van afwijkende meningen

Dr. Francis Collins is een andere man die Barack Obama en de Chinese Communistische Partij hielp de oorsprong van covid-19 te verhullen. Nadat Dr. Collins een internationale inspanning had geleid om het menselijk genoom in kaart te brengen, benoemde Obama hem tot directeur van het National Institutes of Health (Nih). Als directeur, hield Dr. Collins toezicht op Dr. Fauci en 6.000 andere onderzoekswetenschappers. Maar net als veel andere door Obama voorgedragen kandidaten, had hij er geen moeite mee om samen te werken met wetenschappers van de Chinese Communistische Partij.

Bij de nih heeft Dr. Collins ten minste 50 onderzoekers ontslagen, omdat zij hun banden met de Chinese Communistische Partij niet bekend hadden gemaakt. Hoewel hij wist dat China hem bespioneerde, zetelde Dr. Collins in de adviesraad van een conferentie die werd gesponsord door bgi Genomics, een Chinese onderneming die banden heeft met het leger. Hij had ook een ontmoeting met Prof. Xuetao Cao om samenwerkingsgebieden te bespreken tussen de nih en de Chinese Academie van Medische Wetenschappen. Deze communistische connecties maken het waarschijnlijk dat Dr. Collins een van de hoofdrolspelers was in de campagne om de lablek-theorie te stoppen.

Vroeg in de pandemie merkten wetenschappers zoals Dr. Mike Farzan, Dr. Bob Garry, en Dr. Andrew Rambaut op dat covid-19 een "furin cleavage site" (splicingsplaats van het furin-gen) had die "gain-of-function”-manipulatie suggereerde. Zij presenteerden hun bevindingen tijdens een conferentie van deskundigen in februari 2020 en stuurden de notities naar Dr. Collins en Dr. Fauci. Collins verwierp het idee van een laboratoriumlek als "schandalig", terwijl Fauci zei dat covid-19 "niet kunstmatig of opzettelijk gemanipuleerd kon zijn." Toch hadden beide mannen niet genoeg vertrouwen in hun bewijs om een wetenschappelijk debat toe te staan over de lablek-hypothese. In plaats daarvan werkten ze samen om andersdenkenden het zwijgen op te leggen.

E-mails die zijn vrijgegeven via een Freedom of Information Act-verzoek ingediend door het American Institute for Economic Research, onthulden dat Collins probeerde tegengas te geven tegen berichtgeving van Fox News' Bret Baier over de lablek-theorie. Op 16 april 2020 vroeg Collins aan Fauci: "Ik vraag me af of er iets is wat de nih kan doen om deze zeer destructieve samenzwering te helpen stoppen, met wat een groeiend momentum lijkt te zijn. ... Vraag de Nationale Academie om mee te doen?" Fauci antwoordde: "Ik zou hier nu niets aan doen. Het is als een glimmend object, dat mettertijd zal verdwijnen." Maar hij werkte nog steeds aan het in diskrediet brengen van degenen die het lablek onthulden. Dr. Peter Daszak, een Amerikaanse onderzoeker met nauwe banden met het Wuhan lab, bedankte Fauci in een e-mail van 18 april 2020 voor "het publiekelijk opkomen en verklaren dat het wetenschappelijk bewijs een natuurlijke oorsprong voor covid-19 ondersteunt, met een vleermuis-naar-mens verspreiding, en geen ontsnapping uit het laboratorium van het Wuhan Institute of Virology".

Uit andere e-mails blijkt dat Collins en Fauci ook werkten aan de onderdrukking van de Great Barrington Declaration, een verklaring van Martin Kulldorff van Harvard, Sunetra Gupta van Oxford en Jay Bhattacharya van Stanford tegen algemene pandemische lockdowns. Deze drie mannen waren voorstander van een beleid dat de Amerikaanse economie niet zou decimeren, door zich alleen te richten op bevolkingsgroepen met een hoog risico, zoals ouderen of mensen met medische aandoeningen. Duizenden wetenschappers ondertekenden de verklaring, maar Collins veroordeelde de auteurs ervan als "derderangs epidemiologen". Fauci verkondigde schijnheilig dat degenen die hem bekritiseren "eigenlijk de wetenschap bekritiseren, omdat ik de wetenschap vertegenwoordig. Het is gevaarlijk."

De moeite die Collins en Fauci zich getroostten om mensen ervan te overtuigen dat covid-19 een natuurlijke oorsprong had en dat algemene lockdowns noodzakelijk waren, en om afwijkende stemmen tot zwijgen te brengen, zelfs van prominente wetenschappers, tonen aan dat zij meer geïnteresseerd waren in het verbergen van hun rol in het financieren van communistisch Chinees "gain-of-function"-onderzoek dan in het helpen van hun natie!

Verraad

Tientallen regeringsambtenaren wisten wat er werkelijk gebeurde in Wuhan, maar geen van hen lekte informatie naar het publiek. Sommigen waren misschien te bang om iets te zeggen, wetende hoe machtig en wraakzuchtig Obama is. Maar veel Obama-ambtenaren waren zelf communisten, mensen die het coronavirus wilden gebruiken om draconische, ongrondwettelijke lockdowns te rechtvaardigen.

Deze maatregelen hebben de macht van de staat enorm vergroot ten koste van de individuele vrijheden. Zij verschaften autoriteiten die niet hielden van de beperkingen van de grondwet op overheidsbemoeienis een wapen om die beperkingen terzijde te schuiven en hun wil op te leggen aan het publiek. Zij gaven hun de bevoegdheid de wet te negeren en naar eigen goeddunken te regeren. En dit alles werd in de hand gewerkt door een ondersteunende, linkse media en door grote Techbedrijven die alle tegengestelde meningen onderdrukten.

Nieuw onderzoek van de Johns Hopkins Universiteit toont aan dat lockdowns slechts 0.2 procent van de covid-19 sterfgevallen hebben voorkomen! Maar levens redden was nooit het doel van radicaal links. Het doel was om de pandemie te gebruiken om mensen bang te maken zodat ze hun door God gegeven vrijheden opgaven.

Je moet wel achterdochtig zijn, vooral wanneer Radicaal-Links samenwerkt met de Chinese Communistische Partij aan zoiets sinister als onderzoek naar biowapens.

Heel belangrijk is dat het coronavirus een revolutie veroorzaakte in de verkiezingen in Amerika. Het dreef de druk op voor het stemmen per post en het versoepelen van lang gevestigde verkiezingsnormen die beschermen tegen fraude. covid-19 maakte het mogelijk voor de Democratische Partij om een presidentskandidaat te formeren die de ontberingen van een nationale campagne niet kon verdragen en die verkiezingscampagne voerde via Zoomgesprekken vanuit zijn kelder. covid-19 maakte het mogelijk voor Joe Biden om een beperkt aantal "rally's" te organiseren, die maar schaars werden bijgewoond door met de hand uitgekozen personen, allemaal op een stoel in een kring met de juiste sociale afstand. covid-19 stond garant voor een historisch bizarre campagne en een nooit eerder geziene verkiezing, die ervoor zorgde dat Barack Obama's keuze voor het presidentschap in het Witte Huis belandde.

De timing van al deze gebeurtenissen is zeer verdacht. Obama's steun aan het Wuhan Instituut voor Virologie is of het resultaat van incompetentie of duivels verraad. De Bijbel wijst op verraad!

Een eindtijd Antiochus

Het boek Daniël is profetie voor de eindtijd (Daniël 12:4, 9). God heeft de betekenis van dit boek in onze tijd geopenbaard. Daniël 8:9 profeteert van " een kleine hoorn tevoorschijn, die uitzonderlijk groot werd, naar het zuiden toe, naar het oosten toe en naar het Sieraadland toe". De meeste bijbelcommentaren zijn het erover eens dat dit de Seleucidische koning Antiochus Epiphanes uit 175 v. Chr. beschrijft. Antiochus was nooit voorbestemd om koning te worden. Hij kreeg de macht door zich voor te doen als iemand die hij niet was. Daniël 11:21 zegt dat hij de heerschappij verkreeg via leugens en vleierij, waarna hij het volk van Juda aanviel, hen afslachtte en de tempel in Jeruzalem ontheiligde met een afgodsbeeld dat zijn gelijkenis droeg.

Daniël schreef zijn boek in de zesde eeuw v. Chr., ongeveer 3½ eeuw vóór Antiochus kwam. Maar die oude vervulling van deze profetie was slechts een type of voorloper van wat vandaag gebeurt. In feite wordt van drie eindtijdleiders voorspeld dat zij komen in de bedrieglijke, destructieve geest van Antiochus. Eén Antiochus grijpt de macht over Gods Kerk, een tweede Antiochus grijpt de macht over Amerika, en een derde Antiochus grijpt de macht over een heropgericht Heilig Romeins Rijk in Europa.

Barack Obama is de tweede Antiochus. Hij kwam aan de macht door te doen alsof hij een gematigde sociaaldemocraat was, maar zijn doel is Amerika fundamenteel te veranderen in iets dat erger is dan een communistische dictatuur.

Wijlen Herbert W. Armstrong waarschuwde Amerika tientallen jaren geleden dat "de Communistische Partij niet zomaar een politieke partij is, zoals Amerikanen die term kennen. Het is een meedogenloze totalitaire dictatuur. Zij wordt geleid, met absolute macht, door een paar mannen aan de top – die allen volledig ondergeschikt zijn aan één man die een Absolute Dictator is. Deze eenmansdictatuur wordt noodzakelijk geacht, omdat er verschillende interpretaties van de marxistische filosofie kunnen bestaan. Daarom, om verdeeldheid te voorkomen, moeten ze een opperste vertolker hebben" (Echte Waarheid, februari 1962). Obama, die werd begeleid door lid van de communistische partij Frank Marshal Davis, wil de hoogste vertolker van het Amerikaanse communisme zijn. Daartoe is het coronavirus zijn gevaarlijkste wapen geworden om de mensen ervan te overtuigen de grondwettelijke vrijheden op te geven en een autoritaire regering te omhelzen.

Alles wijst terug naar een man die heeft verklaard "de Verenigde Staten van Amerika fundamenteel te willen veranderen" en de zegeningen en tradities van dit land uit te willen wissen!

Nl Hwr