Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Waarom uw wereld zo plotseling verandert

ISTOCK.COM/SOLARSEVEN

Waarom uw wereld zo plotseling verandert

Onze samenlevingen zijn fundamenteel aan het veranderen. Als u weet waarom, kunt u weten wat u moet doen.

Onze wereld is nog nooit zo drastisch en zo snel veranderd. Leiders in de politiek, het bedrijfsleven, het onderwijs en de media negeren de wet, schenden vrijheden en dringen radicaal beleid op aan onwillige mensen. Zij maken van het coronavirus, het milieu, rassenkwesties en andere kwesties wapens om hun agenda door te drukken. Dit heeft nu al gevolgen voor ons allemaal - maar geloof het of niet, het wordt nog veel erger.

Door deze ontwikkelingen wordt de ware agenda van de radicale elites blootgelegd. Dit is geen onbekwaamheid. Dit is geen poging om te goeder trouw het leven van mensen te verbeteren. Dit is een opzettelijke agenda vanuit een boosaardig motief om doelbewust het weinige goede te vernietigen dat er nog over is in onze samenlevingen. Veel van onze leiders haten de principes die velen van ons koesteren: vrije en eerlijke verkiezingen; rechtsstaat; eerbiediging van de rechtshandhaving; scholen die ouders respecteren en de onschuld van kinderen beschermen; harmonie tussen rassen; huwelijk en gezin; individuele vrijheid; menselijke waardigheid; vrijheid van denken, meningsuiting en godsdienst.

U moet de onzichtbare reden herkennen waarom dit gebeurt.

Onze samenlevingen zijn doordrenkt van de evolutieleer en ontkennen het bestaan van iets buiten materie en energie. Maar er is duidelijk meer aan de hand met de menselijke geest en het bestaan van goed en kwaad. Zoals u misschien hebt gemerkt, beginnen zelfs sommige bekende stemmen in het nieuws dit te erkennen.

De geestelijke wereld is echt. God is echt. En de duivel ook! Zij die onwetend blijven over deze werkelijkheid zijn kwetsbaar voor zijn aanvallen (bijv. 2 Corinthiërs 2:11; 10:3-5; 1 Petrus 5:8). Niet alleen is de duivel echt, maar hij regeert de mentaliteit van de hele wereld! In feite zijn hij en zijn demonen in deze eindtijd neergeworpen en ingesloten op de aarde! (2 Corinthiërs 4:4; Openbaring 12:9-12).

Deze boze geesten oefenen vandaag de dag een verschrikkelijke en groeiende invloed uit, en veel daarvan gebeurt door het manipuleren van onze menselijke leiders. U kunt de aanwezigheid van de duivel herkennen in het luchthartige bedrog en de brutale leugens. U ziet het in de manier waarop de elites de vrijheden en rechten van de mensen vertrappen, en toch volstrekt onbewogen blijven over de catastrofale gevolgen van hun edicten.

Maar de duivel is er een meester in zichzelf en zijn ideeën en beleid als goed en nobel voor te stellen, terwijl hij de wet verwerpt en de mensen naar zijn hand zet. We kunnen niet oordelen naar de woorden van deze leiders - we moeten oordelen naar de vruchten van wat zij doen. Dan wordt de waarheid onvermijdelijk duidelijk. (Vraag uw gratis exemplaar aan van America Under Attack, alleen beschikbaar in het Engels.) De vruchten zijn verschrikkelijk, maar deze elites weigeren het toe te geven. Zij blijven hun rampzalige ideeën nog veel harder doordrukken - net zoals de duivel zelf doet. Hun arrogantie maakt hen uiterst kwetsbaar voor de invloed van de duivel.

Het is op zich een goede zaak om te erkennen wat er gebeurt. Maar dan moet u wel een paar belangrijke vragen stellen, wat bijna niemand doet.

Hier is de belangrijkste vraag: Waarom zou God dit toestaan? God heeft macht over Satan; de duivel kan niets doen wat God niet toestaat. Waarom geeft God hem zo'n vrij spel?

Deze problemen hebben een oorzaak: onze eigen zonden!

Amerika, Groot-Brittannië, de andere volken van Israël en de hele wereld ondervinden vloeken omdat zij God niet geloven en ongehoorzaam zijn! Wij hebben Gods gezag over ons verloochend. Wij hebben God, Zijn wet en zelfs Zijn bestaan afgewezen! En Hij laat ons de gevolgen van onze keuzes ervaren.

En omdat wij Hem geen andere manier hebben gelaten om tot ons door te dringen, heeft Hij ons gestraft om onze aandacht te trekken en, uiteindelijk, om ons te redden van het verkwanselen van ons leven door zelfzuchtigheid, lijden en het verwerpen van onze eigen eeuwige toekomst. Hij probeert ons te helpen onze dwaling te erkennen en ons naar Hem terug te keren (Ezechiël 33:11).

De revolutionaire veranderingen die wij meemaken zijn alleen verwarrend als u God uit het plaatje weglaat. Maar als u de profetieën van de Bijbel kent, dan herkent u dat God, ondanks onze zonden, nog steeds bezig is Zijn meesterplan te volbrengen! (Vraag ons boekje aan: De Verenigde Staten en Groot-Brittannië in de profetieën door Herbert W. Armstrong.)

De elites vernietigen onze samenlevingen zodat ze een "grote reset" kunnen uitvoeren en een "betere wederopbouw" [build back better]. Maar ze willen herbouwen naar een soort perverse socialistische of communistische utopie. Ze zijn jammerlijk misleid. Terwijl zij schijnheilig genieten van vrijheden en bevoegdheden die zij alle anderen ontzeggen, onderdrukken en tiranniseren zij. Zij doen alsof zij een betere wereld kunnen opbouwen terwijl zij de wereld in een nucleaire Wereldoorlog III storten!

Jezus Christus Zelf heeft geprofeteerd dat, net wanneer wij en onze regeringen op het punt staan het hele menselijke ras te vernietigen, Hij zal terugkeren om de menselijke rebellie met geweld neer te slaan, alle menselijke regeringen af te schaffen, en een letterlijke regering op te zetten die over de hele mensheid zal regeren: het Koninkrijk van God. Dat is onze grootste en enige hoop!

Erken de overduidelijke les van onze tijd. Mensen, inclusief uzelf, kennen het verschil tussen goed en kwaad niet en kunnen dat ook niet. We kunnen de duivel niet in ons eentje weerstaan. Net als kleine kinderen moeten wij ons wanhopig vernederen, berouw tonen, ons onderwerpen, en onze Vader vertrouwen en gehoorzamen! De meeste mensen zouden liever zijn als de "god van deze wereld", Gods wet verwerpen, zelf oordelen wat goed en fout is, en tot het bittere einde vasthouden aan de ik-heb-gelijk houding van de duivel. Maar u kunt deel uitmaken van de werkelijk revolutionaire oplossing voor de menselijke regering en de menselijke natuur. En u kunt uw leven nu leiden, ongeacht wat er gebeurt, met een vurige, schitterende hoop!

Usbip Nl