Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Naziverleden van Duitse wapenfabrikant blootgelegd

20131223 G28 Afghanistan by Wiegold.de is licensed under CC BY-SA 4.0

Naziverleden van Duitse wapenfabrikant blootgelegd

De wapens van de Duitse wapenfabrikant Heckler & Koch staan bekend om hun dodelijke precisie. Hun geweren en andere kleine wapens worden gebruikt in geavanceerde legers van landen zoals de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. De Bundeswehr en Duitse politie-eenheden gebruiken al tientallen jaren wapens van Heckler & Koch.

MilitaryTimes.com verwees naar de producten van Heckler & Koch als “de gouden standaard voor de productie van militaire en civiele wapens.” Maar deze gouden standaard heeft op zijn zachtst gezegd een schokkende geschiedenis.

Recent onderzoek van Bild am Sonntag onthulde dat Edmund Heckler diep verwikkeld was in het nazi-apparaat van Adolf Hitler.

Heckler diende in de wapenindustrie toen Hitler in de jaren 30 in opkomst was. In 1936 werd Heckler gemachtigd vertegenwoordiger bij de Duitse metaalfabrikant Hugo Schneider AG (hasag). Hasag werd als snel een “modelbedrijf van de NS” genoemd. Heckler werd uiteindelijk hoofd van een fabriek in Taucha, Saksen. Uit rapporten blijkt dat hij dwangarbeiders uit de concentratiekampen gebruikte als personeel voor zijn fabriek. “Meer dan 1.000 Joodse vrouwen, Sinti en Roma uit de concentratiekampen Auschwitz en Buchenwald werden hierheen gedeporteerd om bazooka’s in elkaar te zetten in de fabriek van Heckler,” merkte Bild op. “De dwangarbeiders woonden in houten barakken achter prikkeldraad” (vertaling van de Trompet).

Een SS document van 13 oktober 1944 laat zien dat er 500 Joden werden gedeporteerd van Auschwitz naar Taucha. Mensen die de dwangarbeid in Taucha overleefden hebben later de misdaden die plaatsvonden bij de autoriteiten gemeld. Bild heeft deze rapporten achterhaald en de resultaten ervan samengevat. De rapporten laten zien dat er regelmatig dwangarbeiders werden doodgeslagen, opgehangen of doodgeschoten.

Het naziverleden van Heckler is niet heel verrassend. Sommige van de succesvolste Duitse bedrijven hebben Duitsland in het verleden van oorlogsinstrumenten voorzien, en hebben zich na de Tweede Wereldoorlog opmerkelijk snel weer hersteld van hun ondergang. Na verschillende fusies, splitsingen en overnames zijn dezelfde conglomeraten die het Derde Rijk van Adolf Hitler hebben voortgestuwd, weer opgedoken om de huidige Europese Unie te domineren.

Tachtig procent van de bijna 15.000 officieren die in 1955 de basis van het Duitse leger vormden, vocht slechts een paar jaar eerder onder Adolf Hitler. In mei 1945 zie Herbert W. Armstrong tegen zijn radiopubliek: “Vanaf het allereerste begin van de Tweede Wereldoorlog hebben ze de mogelijkheid overwogen deze tweede ronde, net als de eerste, te verliezen – en ze hebben in een dergelijk geval zorgvuldig en methodisch de derde ronde gepland – een Derde Wereldoorlog! Hitler heeft verloren. Deze ronde van de oorlog in Europa is voorbij. De nazi’s zijn nu ondergronds gegaan. … Nu wordt er systematisch een nazi-ondergrondse gepland. Zij zijn van plan terug te komen en bij de derde poging te winnen.”

De waarschuwing van dhr. Armstrong is verbazingwekkend waar gebleken. Kijk ons Sleutel van David programma De verborgen supermacht van dhr. Gerald Flurry voor meer informatie hierover.