Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Israël constateert een verband tussen het Pfizer-vaccin en myocarditis

Coronavirus Vaccine by danielfoster437 is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Israël constateert een verband tussen het Pfizer-vaccin en myocarditis

Onlangs vertelde een vriend mij over de dood van een familielid vlak na het ontvangen van het vaccin. Veel mensen hebben soortgelijke gevallen gehoord van een ouder persoon die stierf na het krijgen van het vaccin. Hoewel de pers er over het algemeen niet veel over bericht, nemen de ernstige zorgen toe. Nieuwe studies laten eveneens zien dat het ook nadelige effecten heeft op de jongere generatie.

Het Pfizer-BioNTech-vaccin wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde vaccins en is het allereerste mrna-vaccin. Op dinsdag meldde het Israëlische ministerie van Volksgezondheid in een verklaring dat “er een waarschijnlijk verband is tussen het ontvangen van de tweede dosis (van Pfizer) en het optreden van myocarditis bij mannen van 16 tot 30 jaar.”

Onder de 5 miljoen gevaccineerde mensen vond Israël 275 gevallen van myocarditis. De voornamelijk jonge mannen merkten symptomen op na het ontvangen van het Covid-19-vaccin van Pfizer. De studie liet zien dat de meeste patiënten niet meer dan vier dagen in het ziekenhuis verbleven en dat 95% van de gevallen als mild werden geclassificeerd.

Uit rapporten blijkt vaak dat het aantal gevallen met bijwerkingen laag is of dat de symptomen mild zijn. Maar als je bedenkt dat deze leeftijdsgroep een van de minst bedreigde groepen door Covid-19 is, zijn deze cijfers zorgwekkend.

Bovendien worden de langetermijneffecten van het nemen van het vaccin nog bestudeerd – terwijl het vaccineren gewoon doorgaat.

Tal Brosh, hoofd van de Infectious Disease Unit van het Samson Assuta Ahsdod Ziekenhuis, zei op 17 november 2020 tegen de Jerusalem Post: “Er is een race gaande om het publiek te laten vaccineren, dus we zijn bereid meer risico’s te nemen.” Hij merkte vervolgens op dat er nog veel unieke en onbekende risico’s verbonden zijn aan de mrna-vaccins, waaronder systemische ontstekingsreacties die tot auto-immuunziekten kunnen leiden.

Redacteur van de Trompet, Stephen Flurry, reageerde op deze verklaring: “Het is nog te vroeg om te zeggen wat de langetermijneffecten van deze nieuwe technologie uiteindelijk zullen zijn. Maar je zou denken dat mensen zulke waarschuwingen serieuzer zouden nemen.”

Misschien nog zorgwekkender dan het vaccin is de berichtgeving in de media over eventuele zorgen. “Vaccins zijn geprezen als wondermiddelen die de Covid-vermoeide samenleving weer zal helpen terugkeren naar normaal,” aldus dhr. Flurry. “Maar er is één ingrediënt dat steeds heeft ontbroken bij het uitrollen van het vaccin: eerlijkheid.”

Naarmate er steeds meer gevallen opduiken ontdekken we dat het ‘perfect veilige’ vaccin niet aan deze beloften voldoet. Artsen en experts zijn verre van perfect en dat kan ook niemand verwachten. Het probleem is echter dat ze vaak als goden en als onze enige hoop worden beschouwd. Daarbij negeren mensen dat God belooft om al onze ziekten te genezen (Psalm 103:2-3).

Ik moedig u aan het gratis boekje De echte waarheid over genezing van Herbert W. Armstrong aan te vragen.

Nl Heal