Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Het wapenverleden van Heckler & Koch met het Duitse leger

Photo by dx stub on Unsplash

Het wapenverleden van Heckler & Koch met het Duitse leger

Heckler & Koch  is een van de grootste wapenfabrikanten van Duitsland. Maar een recente order van het Duitse leger werd in eerste instantie toegekend aan het bedrijf Haenel uit Thüringen. Maar na een dispuut over mogelijke patentbreuken ontving Heckler & Koch toch de opdracht voor het aanvalsgeweer, zo werd door het Duitse miniserie van Defensie op 1 maart aangekondigd. De lange geschiedenis van het bewapenen van de Bundeswehr door Heckler & Koch wordt zo voortgezet.

Volgens een rapport dat aangehaald werd door het ministerie, wees concreet bewijs op patentbreuken gepleegd door wapenfabrikanten van Haenel. Na deze onthulling zagen de leden van het parlement Heckler & Koch als de enig overgebleven bieder om het contract aan te geven. De bestelling bedraagt 120.000 wapens. Het model MK 556 van Haenel werd oorspronkelijk gezien als beter afgestemd op de behoeften van het leger en was ook aanzienlijk goedkoper. Nadat het besluit genomen werd om de bestelling bij Haenel in te trekken, probeert het bedrijf nu bij de rechtbank deze beslissing aan te vechten.

Een recente onthulling over de oprichter van Heckler & Koch, Edmund Heckler, lijkt de parlementariërs veel minder zorgen te baren hoewel het veel ernstiger is dan een patentbreuk. Bild.de lichtte het vroege begin en de sinistere samenwerking met Adolf Hitler toe in een artikel op 9 september 2020.

Jarenlang werd deze geschiedenis geheim gehouden en werd Heckler afgeschilderd als een “slachtoffer van de oorlog,” merkte Bild op.

Heckler was werkzaam in de wapenindustrie toen Hitler in de jaren ‘30 in opkomst was. In 1936 werd Heckler een geautoriseerde vertegenwoordiger bij de Duitse metaalfabrikant Hugo Schneider AG (HASAG). HASAG werd al snel erkend als een “NS-modelbedrijf”. Heckler werd uiteindelijk hoofd van een fabriek in Taucha, Saksen. Uit rapporten blijkt dat hij dwangarbeiders uit de concentratiekampen gebruikte als personeel voor zijn fabriek. “Meer dan 1000 Joodse vrouwen en Sinti en Roma werden uit de concentratiekampen Auschwitz en Buchenwald gedeporteerd om hier in Hecklers fabriek bazooka’s in elkaar te zetten,” aldus Bild. “De dwangarbeiders woonden in houten barrakken achter prikkeldraad.”

Zou deze geschiedenis en het in de doofpot stoppen ervan de parlementariërs niet veel meer zorgen moeten baren dan een mogelijke patentbreuk?

Zoals het er nu voorstaat deelt de Bundeswehr dezelfde band met nazi-Duitsland als Heckler & Koch. Het militaire en industriële complex van Duitsland en zijn militaire structuren van weleer zullen volgens profetieën nog een laatste keer een militaristisch Duitsland doen herleven. Een specifieke Bijbelprofetie onthult dat het wrede militarisme van Duitsland slechts tijdelijk ondergronds is gegaan. Openbaring 17 zegt dat wanneer deze macht weer volledig naar voren komt: “het beest dat u gezien hebt, was en is niet; en het zal opkomen uit de afgrond en naar het verderf gaan. En zij die op de aarde wonen, van wie niet vanaf de grondlegging van de wereld de naam geschreven staat in het boek des levens, zullen zich verwonderen als zij het beest zien, dat was en niet is, hoewel het er toch is.”

Om de volledige profetische context van dit Schriftgedeelte te begrijpen kunt u een gratis exemplaar van Nahum: een eindtijd profetie voor Duitsland door Gerald Flurry aanvragen. Wat we vandaag in het nieuws zien is een weerspiegeling van wat duizenden jaren geleden geprofeteerd is. Onze gratis literatuur helpt uit te leggen wat dit voor u betekent.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.