Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Er zal spoedig een sterke Duitse leider komen

Er zal spoedig een sterke Duitse leider komen

Er verschijnen STERKE LEIDERS OP HET WERELDTONEEL in verschillende naties vandaag de dag, inclusief Rusland, China en Iran. Maar hoe zit het in Europa? Hoe zit het in Duitsland?
Duitsland is één van de top exporteurs van militaire wapenuitrusting in de wereld, en de derde grootste exporteur van goederen. Zijn economie domineert de Europese Unie. Maar Duitsland heeft geen sterke leider. Vele critici hebben deze visie de laatste tijd vaak geuit.

Maar er zijn verschillende tekenen in het wereldnieuws dat een sterke leider op het punt staat op het wereldtoneel te verschijnen. Ook vertelt een profetie in Daniël 8 over een wrede machtige koning die op het wereldtoneel gaat verschijnen in Europa en die deze wereld zal schokken. Het is één van de meest verbazingwekkende profetieën in de Bijbel!

Een sterke Duitse leider is op handen! Als hij aan de macht komt zal deze wereld gechoqueerd zijn zoals hij nooit eerder gechoqueerd is geweest.

Maar als u naar de gehele visie kijkt is het verbonden met de wederkomst van Jezus Christus naar deze aarde. Dat kan voor sommige mensen moeilijk te geloven zijn, maar het is duidelijk geprofeteerd in uw Bijbel! Het wordt zelfs genoemd in zo’n honderd Bijbelse profetieën.

Een Nieuwe Chamberlain

Op 5 februari 2015 reisden de leiders van Duitsland en Frankrijk naar Moskou. Ze waren uitgenodigd door de Russische president Vladimir Poetin om de crisis in de Oekraïne te bespreken. De leiders van deze drie naties smeedden één of andere deal. Critici noemden het een vreselijke deal. Zij zeiden dat het zo slecht was dat ze de Duitse Bondskanselier Angela Merkel vergeleken met Neville Chamberlain.

In de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog in 1938 ging Neville Chamberlain naar München om Adolf Hitler te informeren dat Groot Brittannië en Frankrijk Tsjecho-Slowakije onder druk hadden gezet om een deel van hun land, Sudetenland, op te geven aan Nazi Duitsland. Een vredesverdrag werd daar voor ondertekend. Winston Churchill noemde het de “Overgave van München” en zei dat het een schandelijke, beschamende actie was. Hij waarschuwde de Britten dat het tot oorlog zou leiden, niet tot vrede.

Mevrouw Merkel gelooft niet dat er dodelijke wapens aan de Oekraïne gegeven zouden moeten worden. Ze denkt dat dat er voor zou zorgen dat de oorlog nog meer verspreidt. Maar zonder hulp kan de Oekraïne weinig tot geen weerstand bieden aan de Russen. Dat is waarom critici Bondskanselier Merkel begonnen aan te vallen over de deal die ze met Rusland maakte. Ze zeggen dat ze de Russen aan het sussen is, net als Chamberlain Hitler en de Duitse leiding suste in de aanloop naar de Tweede Wereld Oorlog.

Boze Oost-Europeanen lieten hun ongenoegen horen via Twitter. De voormalige Poolse Eerste Minister tweette, “Nogmaals, concessies doen moedigt de agressor aan tot grotere geweldsdaden. Het is tijd om ons beleid op harde feiten te baseren, geen illusies.” De Litouwse minister van buitenlandse zaken, Linas Linkevicius, tweette: “’Sudetenland’ moest in 1938 de agressor sussen. We kennen het resultaat. Waarom komen deze gedachten op in de tijd van de #München conferentie 2015?”

Op de Conferentie in München, slechts enkele dagen nadat de deal met Rusland was gemaakt, maakte de Amerikaanse senator John McCain de vergelijking nog explicieter: “De geschiedenis leert ons dat dictators steeds meer zullen nemen als je ze toestaat,” zei hij. “Ze zullen niet van hun brutaal gedrag afgebracht worden als je naar ze toe vliegt om ze in Moskou te ontmoeten – net zoals leiders ooit naar deze stad vlogen.” Dat was een brutale vergelijking van het verdrag over de Oekraïne met hetgene dat in 1938 met Hitler werd gemaakt.

Toen Chamberlain terugkwam uit München nadat hij een flink stuk van Tsjecho-Slowakije had weggegeven, hield hij een stuk papier omhoog en zwaaide er mee in het rond zeggende “Vrede in onze tijd!” De Britse mensen waren haast hysterisch van blijdschap bij de gedachte dat ze vrede zouden hebben.

En in minder dan een jaar waren ze in oorlog. Dat verdrag bracht geen vrede!

Een Sterk Teken

Tegen het einde van 2014 zei Garry Kasparov, de voormalige schaakkampioen die een uitgesproken criticus van Vladimir Poetin is geworden, het volgende: “Mijn probleem is dat je vandaag de dag zo veel politici hebt die in de rij staan om de nieuwe Chamberlain te worden. Waar zijn de Churchills?”

Churchill waarschuwde tijdens de dertiger jaren dat West-Europa oorlog zou krijgen met Duitsland als het de agressie van de Nazi’s niet zou stoppen. Als de landen van West-Europa maar samen waren gaan werken hadden ze gemakkelijk Adolf Hitler kunnen stoppen, maar zij waren ook bang. Ze wilden daarentegen vrede sluiten, en kijk wat er gebeurde: de ergste oorlog die ooit in de menselijke geschiedenis is opgetekend! Maar er komt nog een oorlog aan die veel erger zal zijn!

Als mensen mevrouw Merkel een Chamberlain-type leider beginnen te noemen is dat een ernstige kritiek! Dit is hoe mensen Merkel publiekelijk bekritiseren, maar wat zeggen ze privé?

Dit is een sterk teken van de huidige stemming in Europa, in het bijzonder in Duitsland.

het is ook een teken dat een sterke leider op het punt staat op het toneel te komen in duitsland.

Het is gebruikelijk in de Duitse geschiedenis dat wanneer de Duitsers bezorgd worden over wereldgebeurtenissen ze om een sterke man vragen om hen te leiden! Dat hebben ze door de geschiedenis heen gedaan – en dat gaan ze weer doen.

Om de zaken nog erger te maken, nadat Merkel dit vredesverdrag sloot brak de heer Poetin dat onmiddellijk! Het trad niet eens echt in werking!

Vladimir poetin maakt misbruik van merkel en het westen. Er is een enorm gebrek aan leiderschap in Europa en in de wereld vandaag- en Poetin ziet dat! Hij marcheert Oekraïne binnen, neemt grote delen land die hem niet toebehoren, net als Adolf Hitler deed in de aanloop naar en gedurende de Tweede Wereldoorlog. De geschiedenis herhaalt zich. We geven stukken van de Oekraïne weg net zoals we stukken van Tsjecho-Slowakije weg gaven. We deden niets toen Hitler Oostenrijk binnenviel en overnam, en we slaan weer dezelfde weg in.

Een ander teken dat dit een sterke leider in Duitsland zal brengen is dat Groot-Brittannië en Amerika, de winnaars van Wereldoorlogen 1 en 2, niet eens uitgenodigd waren voor die conferentie op 6 februari. Dat is een behoorlijke klap in het gezicht voor deze landen. Het toont aan hoe ver zij staan van wat er gebeurt, en hoe onbelangrijk zij zijn geworden.

Dat is nog een ander teken dat iemand enig leiderschap zal moeten tonen- of anders zal Vladimir Poetin door Europa blijven marcheren! Iemand moet enig leiderschap brengen en opstaan tegen Poetin.

en iemand ZAL dat ook gaan doen.

Dat is een geweldige profetie die u voor uw ogen zult kunnen zien uitkomen. Het zal spoedig komen –waarschijnlijk in de komende paar jaren- en u zult het kunnen zien gebeuren via uw wereldnieuws!

Dit is niet nieuw- wij hebben al zo’n 70 jaar over deze gebeurtenis geprofeteerd! Maar het is iets dat we moeten begrijpen en er waar we iets mee moeten doen!

Koning van Europa

Daniël 8 is één van de meest verbazingwekkende profetieën in de Bijbel, en we moeten het begrijpen.

Het laatste deel van vers 17 zegt, “want dit gezicht zal zijn tot den tijd van het einde.” Het wordt meer specifiek in vers 19: “En hij zeide: Zie, ik zal u te kennen geven, wat er geschieden zal ten einde dezer gramschap.” Hij spreekt niet alleen over de eindtijd, maar God wil dat we de urgentie hier van realiseren. Dit is het einde – het einde van de eindtijd! Daniël was uitsluitend voor de eindtijd geschreven (Daniël 12:4, 9). God wil dat we hier urgent over worden.’

Let op deze sterke leider die op het wereldtoneel in Europa zal verschijnen: “Doch op het laatste huns koninkrijks, als het de afvalligen op het hoogste gebracht zullen hebben, zo zal er een koning staan, stijf van aangezicht, en raadselen verstaande” (Daniël 8:23).

God noemt deze leider “een koning.”

Jaren geleden ontmoette Herbert W. Armstrong Otto von Habsburg, het hoofd van het 700 jaar oude huis van Habsburg, dat het Heilige Romeinse Rijk regeerde in de dynastie voorafgaand aan Napoleon. In die tijd was Habsburg een lid van het Europese Parlement. Hij zei het volgende: “De Europese gemeenschap leeft voor een groot deel naar het erfgoed van het Heilige Romeinse Rijk, maar de grote meerderheid van de mensen die er naar leven weten niet naar welk erfgoed ze leven.”

Kijk naar de geschiedenis en u zult zes opstandingen van dat Heilige Romeinse Rijk vinden. Vandaag staart de zevende herleving ons in het gezicht- maar nog steeds weten mensen niet wat het is! Dat is verbazingwekkend! Zelfs de mensen die er onder leven weten het niet.

“Wij bezitten een Europees symbool dat alle naties van Europa evenveel toebehoort,” zei de heer Habsburg ook. “Dit is de kroon van het Heilige Romeinse Rijk, welke de tradities van Karel de Grote belichaamt.” Deze kroon is iets wat deze koning in Europa zal aannemen.

Deze spoedig komende leider zou letterlijk een koning genoemd kunnen worden. Zelfs als hij dat niet is, de Bijbel geeft hem dat label. Als de Bijbel over een koning praat betekent dat in de meeste gevallen dat het geen democratische regering is. Zelfs als hij die titel niet heeft, zal hij gaan leiden als een koning. Deze visie in Daniël toont dat het Europese Rijk een stuk meer autoritair gaat worden.

Daniël 11:21 profeteert dat deze sterke leider aan de macht zal komen “door vleierijen”- waarschijnlijk niet door stemmen, maar door een coalitieregering van één of andere soort. We moeten Duitsland en Europa zorgvuldig in de gaten houden. Hoewel Bijbelse profetie ons de schets geeft van hoe het zal ontvouwen weten we niet de details.

De traditie van Karel de Grote

Wat is “de traditie van Karel de Grote” waar de heer Habsburg aan refereerde? Sommige machtige Europeanen willen terugkeren naar dit soort leiderschap in Europa. Ze prijzen de tradities van Karel de Grote. Ze moedigen Europeanen aan om “hun wortels te laten herleven.” Weten mensen werkelijk waar deze geschiedenis over gaat?

De Franken waren de eerste barbaarse stam die het Katholicisme omhelsde, maar dat was voor politiek gewin, niet om religieuze redenen. De Franken, voornamelijk van Germaanse afkomst, gebruikten de Katholieke kerk om hun uitbreidingspolitiek te steunen, terwijl de kerk op de Frankische regering vertrouwde voor bescherming. Het was een eenheid die uitsluitend op politiek gebaseerd was.

Het Frankische koninkrijk bereikte het hoogtepunt van zijn macht tijdens het regeren van Karel de Grote (Charlemagne). Voor Karel de Grote verscheen als wereldregeerder was de politieke scene in Europa zeer verdeeld. Duitsland was opgesplitst in vele verschillende stammen. Een groot deel van Italië was bezet door de Lombarden. Byzantium werd erkend als de opvolger van de oostelijke regio van het oude Romeinse Rijk. Karel de Grote, in samenwerking met de pauselijke troon, veranderde dat uiteindelijk allemaal – maar niet zonder veel bloedvergieten.

Karel de Grote was de tweede leider van het “Heilige” Romeinse Rijk, na Justinianus. Als keizer vond Karel de Grote het zijn taak om de kerk te beschermen. In 774, op vraag van Paus Leo III, viel hij Noord Italië binnen en veroverde het Lombardische koninkrijk, wat Italië voor de eerste keer in eeuwen verenigde. In 799 kwam hij de paus opnieuw te hulp, die was aangevallen, vreselijk geslagen en in de gevangenis gegooid door een groep verraders. Door de militaire steun van Karel en zijn Frankische troepen werd de paus vrijgesproken van elk kwaad en in zijn kerkelijk ambt hersteld.

Het volgende jaar, in Rome, terwijl Karel de Grote knielde in gebed tijdens een Kerstviering in de oude Sint-Pieterskerk plaatste de paus een kroon op zijn hoofd en riep hem uit tot “de 73-ste keizer van het vierde wereldrijk.”

Op dit punt moeten we even acht slaan op het feit dat in de Middeleeuwen vele geleerden, theologen en zelfs pausen wisten dat het Romeinse Rijk het vierde wereldregerende koninkrijk was. Velen van hen identificeerden dit vierde koninkrijk zelfs met hetgene waar daniel over sprak in zijn profetie (zie Daniël 2:37-43). Dat is waarom Europeanen en Katholieken bleven proberen het rijk weer te laten opleven! De Bijbel zei dat er slechts vier van zulke rijken zouden zijn. Maar, het vierde rijk zou 10 opstandingen hebben volgens de Bijbelse profetie. De laatste zeven van die opstandingen zouden Heilige Romeinse Rijken genoemd worden omdat ze door kerk en staat geregeerd werden.

Als koning van de Franken was Karel de Grote in staat om elke Duitse stam te onderwerpen, behalve één: de Saksen. De Saksen hielden vast aan hun eigen geloof en weigerden, zelf als ze het met de dood moesten bekopen, om zich aan de Rooms Katholieken te onderwerpen. Karel de Grote was vast besloten om hen zijn soort Christendom op te leggen met het zwaard. Jaren lang weigerden de Saksen dit koppig. op een bepaald punt, uit pure frustratie, executeerde karel de grote 4,500 saksische gevangenen. Deze barbaarse daad maakte de Saksen alleen maar bozer.

Het kostte Karel de Grote 30 jaar om het “Saksen” probleem volledig uit te roeien, maar niet voordat vele duizenden geëxecuteerd waren voor hun religieuze overtuigingen. Na meer dan 18 overwinningen op de Saksen zegevierde Karel de Grote eindelijk. uiteindelijk onderwierpen de saksen zich aan de regering van karel de grote of hun verzet eindigde in de dood.

Het Heilige Romeinse Rijk is nooit democratisch geweest. Dat kon het nooit zijn. Zelfs Paus Pius XII zei dat de kerk twee vijanden had: democratieën en communisme. Hij was paus op het hoogtepunt van de Communistische macht.

Als keizer van het “Heilige” Romeinse Rijk vond Karel de Grote het zijn taak om het Christelijke geloof te verspreiden door wat voor middelen dan ook te gebruiken. De New Encyclopedia Britannica zegt, “De gewelddadige methoden waardoor deze missionaris-taak werd uitgevoerd was ongekend in de vroegere Middeleeuwen, en de bloeddorstige straf die werd uitgedeeld aan hen die de canonieke wet braken of zich met heidense gebruiken bleven bezighouden riep kritiek op in Karels eigen kring” (“Charlemagne, Emperor”).

het geweld dat karel de grote gebuikte om de katholieke religie op te leggen was simpelweg ongekend in eerdere rijken! Hij drong zijn soort Christelijkheid aan iedereen op. Zijn rijk mag dan duidelijke banden hebben met de oude Romeinen, het was zeker niet “heilig”- ook al was er een grote kerk die het leidde.

En toch, gedurende de vele eeuwen die volgden was het het doel van de keizers om de tradities van Karel de Grote te herstellen in hun streven het Romeinse Rijk te laten opleven!

En zelfs vandaag werken Duitsland en een grote kerk om de traditie van Karel de Grote te herstellen. Ze hebben de structuur bijna klaar. Maar toch is het een geheimenis voor de meeste inwoners van de wereld.

Laat de wereld oppassen! Die machtsstructuur is klaar om uit te barsten op het wereldtoneel – opnieuw!

De bloedige veroveringen van Karel de Grote waren de ergste ooit in de geschiedenis van de voorbije rijken. De veroveringen van het volgende Heilige Romeinse Rijk zullen het ergste lijden brengen wat ooit mensen aangedaan is in de geschiedenis van de mensheid! (Matheus 24:21-22; Daniël 12:1; Jeremia 30:1-10).

Het zal allemaal gedaan worden in de geest van Karel de Grote. De meeste mensen zullen niet uit hun verdoving ontwaken voor het te laat is!

Het rijk van Karel de Grote, één van de grootste die in Europa ooit geregeerd heeft, overleefde niet eens zijn zoon en opvolger. Nadat het uit elkaar viel, werden de mensen aan de westkant van zijn rijk uiteindelijk bekend als Fransen. De Duits sprekende mensen tussen de Rijn en de Slaven in het Oosten ontwikkelden tot Duitsland. Vanwege het feit dat hij over beide volkeren regeerde twisten sommige mensen over het nationale erfgoed van Karel de Grote.

Hitler en de kroonjuwelen

Kijk nog eens naar wat Otto von Habsburg zei over de kroonjuwelen: “Wij bezitten een Europees symbool dat alle naties van Europa evenveel toebehoort; dit is de kroon van het heilige romeinse rijk, welke de tradities van karel de grote belichaamt”.

Adolf Hitler was de leider van de zesde herleving van het Heilige Romeinse Rijk. Hij wist alles van de kroon van Karel de Grote en de kroonjuwelen.

Een groot deel van de wereld kijkt naar de Joden als Gods gekozen volk. In Wenen begon Hitler te geloven dat God de Joden vervangen had door de Duitsers en het Heilige Romeinse Rijk. Hij geloofde dat de Duitsers Gods gekozen volk waren. Dit is waarom de kroonjuwelen van dat Rijk zoveel voor hem betekende.

In 1938, op een bijeenkomst in Neurenberg, “Had Hitler het insigne van het eerste reich [Karel de Grote] –de keizerlijke kroon, de rijksappel, de staf en het keizerlijke zwaard na 140 jaar, uit Wenen meegebracht. Tijdens de presentatie van deze symbolen van het imperialisme zweerde hij plechtig dat ze voor eeuwig in Neurenberg zouden blijven” (John Toland, Adolf Hitler).

Dat was een sterke uitspraak. Hij “zweerde plechtig” dat de kroonjuwelen van het Heilige Romeinse Rijk “voor altijd in Neurenberg” moesten blijven. Dit is als een dodelijke verplichting aan het Heilige Romeinse Rijk en zijn god! Hij zweerde een eed voor eeuwig!

Natuurlijk verloor Hitler en dat gebeurde niet. Deze relikwieën zijn terug in Oostenrijk, maar daar wachten ze op de volgende regeerder van het Heilige Romeinse Rijk.

Geschiedkundigen noemen de heerschappij van Karel de Grote het Eerste Reich. Adolf Hitlers heerschappij was gekend als het Derde Reich. Hitler wist dat de kroonjuwelen een machtig symbool zouden zijn van Karel de Grotes Eerste Rijk.

hitler kwam in de traditie van karel de grote! hij verwoestte, net als karel de grote voor hem, woest en bruut mensen zoals geen rijk voor hem!

Velen spotten met wat Margeret Thatcher zei in 1995: “Je hebt Duitsland niet aan Europa geankerd; maar je hebt Europa aan een nieuw dominant, verenigd Duitsland geankerd. Op het einde, mijn vrienden, zal je er achter komen dat het niet werkt.”

Mevr. Thatcher wist dat het slecht zou eindigen. Ze wist dat het “ijzingwekkend kon worden”, zoals Bernard Connolly zei. Het zal nog ijzingwekkender worden dan u zich maar kan inbeelden!

Wij zijn onze recente geschiedenis vergeten. Hitler begon de Tweede Wereldoorlog. Zo’n 50 miljoen mensen werden gedood.

De volgende leider van het Heilige Romeinse Rijk zal nog veel afschuwelijkere misdaden tegen de menselijkheid begaan! Het zal allemaal gedaan worden in de traditie van karel de grote! Het wordt tijd dat deze wereld ontwaakt over wat er in europa gebeurt!

De geschiedenis vergeten

Aan het einde van de Yalta conferentie in februari 1945 ondertekenden Eerste Minister Winston Churchill en President Franklin Roosevelt een document om te verhinderen dat Duitsland ooit weer in de traditie van Karel de Grote zou komen. Ze zeiden: “Het is onze onwrikbare bedoeling om het Duitse militairisme en Nazisme te vernietigen en er voor te zorgen dat Duitsland nooit meer in staat zal zijn om de vrede van de wereld te verstoren.”

Dat land startte de Oorlog van 1870, de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog. Het heeft een geschiedenis van het starten van oorlogen. Churchill en Roosevelt begrepen Duitslands geschiedenis van oorlogsvoering. De geallieerden zweerden praktisch een eed dat ze nooit zouden toestaan dat dat weer gebeurt.

Maar hier zijn we dan 70 jaar later en Duitsland leidt Europa opnieuw! Amerika en Groot-Brittannië zijn die recente geschiedenis vergeten. En als resultaat staan we toe dat het zich weer herhaalt! Dat falen om het te herinneren zal het duurste ooit zijn voor beide naties. (Vraag ons gratis boekje Duitsland en het Heilige Romeinse Rijk aan.)

Geschiedkundige Victor Davis Hanson schreef in de National Review over hoe de jaren 30 zich opnieuw afspelen. “De Tweede wereldoorlog had voorkomen kunnen worden als West-Europa zich verenigd had om Duisland te verjagen,” verklaarde hij (19 febr. 2015). Maar dat deden ze niet – ze waren bang om Hitler aan te pakken- en dat resulteerde in een ramp. Wel drie keer zegt Hanson in dit artikel dat we van die dodelijke fout hadden moeten leren: “de dertiger jaren hadden ons moeten leren,” “de dertiger jaren hadden moeten tonen,” “de dertiger jaren hadden ons er aan moeten herinneren.”

Wat hebben we geleerd van de Tweede Wereldoorlog? Ik zeg u, de geschiedenis is zichzelf aan het herhalen! We moeten zien wat er gebeurt. Amerika, Groot-Brittannië en vele westerse naties zijn zich aan het terugtrekken uit elk deel van de wereld. Onze landen hebben een gebroken wil als het op buitenlands beleid aankomt- en dat leidt niet tot vrede! het leidt tot oorlog! Je kan niet over vrede onderhandelen als de mensen aan de andere kant oorlog willen! De geschiedenis leert die les van begin tot eind!

Wat interessant is, is dat in het maken van deze geschiedkundige vergelijkingen, de heer Hanson specifiek refereert aan hoe de agressors deze keer Vladimir Poetins Rusland, de terroristische groepering die zichzelf Islamitische staat noemt en Iran zijn. En hij heeft gelijk – het Westen toont beschamende zwakte in het omgaan met deze moderne dreigingen.

Maar er is een grote ironie hier. De zwakte getoond door het Westen openbaart een schreeuwende behoefte aan sterk leiderschap. En of mensen het nu geloven of niet, dat leiderschap zal in duitsland gaan opstaan.

Spoedig zal de dreiging van Duitsland op een dramatische manier die van de Islamitische Staat of Iran, en voor een korte tijd zelfs die van het huidige Rusland, overschaduwen – en vele keren ook!

Vandaag zoeken Europeanen een andere regeerder zoals Karel de Grote! Het Heilige Romeinse Rijk staart ons opnieuw in het gezicht. Het is opnieuw op het wereldtoneel aan het verschijnen en de mensen weten het niet eens. Zelfs de mensen die er onder leven realiseren zich niet dat ze leven naar de richtlijnen en regels van het Heilige Romeinse Rijk. Dat is verbijsterend!

Daniël 8:24 profeteert dit over de komende koning: “En zijn kracht zal sterk worden, doch niet door zijn kracht: en hij … zal de sterken, mitsgaders het heilige volk verderven.” Dat is een angstaanjagende uitspraak!

De profetie zegt dat het Europese rijk zal afslanken van zijn huidige configuratie van 28 naties naar 10 naties en het zal schade aanrichten op deze wereld!

Niemand wil er over spreken, maar er is een explosieve neiging in de geschiedenis van Duitsland. Als de juiste leider aan de macht komt moet je uitkijken! We geven het niet graag toe, maar we moeten de waarheid onder ogen zien. Duitsland staat op het punt de Derde Wereldoorlog te beginnen – dat zegt uw Bijbel. Het zal de dodelijkste oorlog ooit op aarde worden.

Hoe dit tot vrede leidt

Ondanks het verschrikkelijke nieuws op de korte termijn heeft de profetie over deze Europese sterke man eigenlijk een prachtige, met hoop gevulde conclusie.

Daniël 8:25 zegt, “En door zijn kloekheid zo zal hij de bedriegerij doen gedijen in zijn hand; en hij zal zich in zijn hart verheffen; en in stille rust zal hij er velen verderven …” Deze man zal over vrede spreken. Hij zal net als Vladimir Poetin zijn, die zegt, Kom naar Moskou en laten we over vrede praten- maar zodra de gesprekken voorbij zijn valt hij nog meedogenlozer aan! Dat is het soort “vrede” dat deze sterke man wil, en hij zal bedriegerij gebruiken om het te krijgen.

Maar, kijk naar het einde van vers 25: “en zal staan tegen den Vorst der vorsten [Jezus Christus], doch hij zal zonder hand verbroken worden.” Deze man en het rijk dat hij regeert zal gebroken worden – niet door fysieke handen of een fysiek leger, maar door Jezus Christus Zelf!

Christus staat op het punt naar deze aarde terug te keren en om al deze horror te beëindigen. Hij zegt in Matheus 24:21-22 dat als Hij niet terug zou komen geen vlees behouden zou worden! De mens kan niet stoppen wat er komen gaat. Hij schiep dit monster van nucleaire macht, en net als het monster van Frankenstein kan hij het niet onder controle houden! Het loopt uit de hand!

Wij leven in een gevaarlijke wereld! Dit zijn geen gewone tijden. Jesaja 33:7 profeteerde dat de boden van vrede bitter zullen wenen want ze zullen geen vrede hebben. Jesaja 59:8 zegt, “Den weg des vredes kennen zij niet.”

Maar Christus ZAL terugkeren. Alleen Jezus Christus kan ons vrede, vreugde en geluk voor altijd brengen. Dat is waar deze profetieën uiteindelijk over gaan! Dus dit is het best mogelijke nieuws dat u ooit kon horen!

Gelukkig zal het zevende en laatste hoofd van het Heilige Romeinse Rijk de komst van de Messias inluiden. Er zal geen enkele natie ooit nog geregeerd worden in de traditie van Karel de Grote.

Dit is de conclusie van de zelfde visie over die sterke leider die op het wereldtoneel komt, die koning die Europa zal regeren!

Wat deze koning en het Heilige Romeinse Rijk deze wereld zullen brengen zal de geest van de mensen laten beven omdat het zo afschuwelijk is! Maar het goede nieuws is dat dat gestopt gaat worden. Wij zien de laatste opstanding herleving van het Heilige Romeinse Rijk. Dank God daar voor! 

No Nl