Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Duitse zorgverzekeraar waarschuwt voor bijwerkingen vaccin

ISTOCK.COM/SDI PRODUCTIONS

Duitse zorgverzekeraar waarschuwt voor bijwerkingen vaccin

De meeste Duitsers (meer dan 60 miljoen) zijn al gevaccineerd. Maar de meest gebruikte mrna-vaccins hebben nog niet de juiste goedkeuring gekregen van het Europees Geneesmiddelenbureau ( ema ). Nog verontrustender is de analyse van de ziektekostenverzekeraar bkk die tot de conclusie kwam dat het aantal bijwerkingen van deze vaccins aanzienlijk hoger is dan officieel door het Paul Ehrlich Instituut is vastgesteld. De gegevens zouden een "alarmsignaal" moeten zijn, zegt de raad van bestuur van BKK-PRoVita, Andreas Schöfbeck. Nadat Schöfbeck zijn bevinding had gepubliceerd verloor hij zijn baan.

Het Duitse Welt berichtte als eerste over zijn analyse. Faz.net concludeerde: "De coronaviruspandemie is nu twee jaar aan de gang. En we weten nog steeds niet precies wat de risico's van vaccinatie zijn."

Volgens het verslag waartoe Schöfbeck opdracht heeft gegeven, zijn vanaf begin 2021 tot halverwege het derde kwartaal 216.695 bkk-verzekerden behandeld voor bijwerkingen als gevolg van vaccins – dit is exclusief 7665 gevallen van complicaties door andere vaccins. De gegevens zijn alarmerend als je bedenkt dat ze betrekking hebben op slechts 10,9 miljoen verzekerden en slechts op een periode van zeven en een halve maand; de vaccinatiecampagne loopt in Duitsland al 14 maanden.

Het Paul Ehrlich Instituut registreerde slechts 244.576 bijwerkingen uit gegevens die tot 31 december 2021 waren verzameld, op basis van 61,4 miljoen gevaccineerde personen. "Onze analyse toont aan dat we hier te maken hebben met een aanzienlijke onderrapportage," merkte Schöfbeck op in een videogesprek met WELT. Hij gaf aan dat zijn berekeningen alleen al 400.000 doktersbezoeken aangeven en "geëxtrapoleerd naar de totale bevolking zou dat cijfer op drie miljoen komen."

Hoewel deze gegevens niet aangeven hoe erg de bijwerkingen zijn, is het duidelijk dat ze erg genoeg waren om een bezoek aan de dokter te rechtvaardigen. Critici beweerden echter dat het gebrek aan informatie over de ernst van de bijwerkingen de relevantie ervan ondermijnt.

In december 2021 waarschuwde Trompet hoofdredacteur Stephen Flurry dat de politici van vandaag "geen respect hebben voor Gods geestelijke wetten, en ze hebben ook geen respect voor Zijn fysieke wetten. Hun theorie is: De zieke heeft een schadelijk coronavirus in zijn lichaam, dus moeten we er een schadelijk mrna-molecuul aan toevoegen. Eén gif plus nog een ander gif zal gelijk zijn aan geen gif. Toch is in vele gevallen de zieke gestorven aan het vaccin in plaats van aan het virus." Hij waarschuwde verder:

Joe Biden zei in juli nog: "Je krijgt geen covid als je deze vaccinaties neemt." Toch kregen miljoenen gevaccineerde mensen covid-19. Wat begon als een "ééntje-en-klaar"-injectie is uitgegroeid tot een twee-prikken, dan drie-prikken, vervolgens vier-prikken decreet. Regeringsambtenaren blijven ons vertellen dat we hun experimentele mrna-vaccin in ons lichaam moeten pompen, boostershot na boostershot, totdat het werkt. Het is verbazingwekkend hoever mensen gaan om zichzelf te "genezen", in plaats van zich te onderwerpen aan de wetten van de Schepper van hun lichaam en geest!

Ik moedig u aan zijn artikel te lezen: "Would Jesus Jab? " (momenteel alleen beschikbaar in het Engels). Bestel ook een gratis exemplaar van De echte waarheid over genezing door Herbert W. Armstrong. 

Nl Heal