Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

De “Vorst van Rusland” stelt zijn toekomst veilig

"10th BRICS Summit" by GovernmentZA used under CC BY-ND 2.0/Cropped from original

De “Vorst van Rusland” stelt zijn toekomst veilig

Op 1 juli keurden Russische kiezers een grondwetswijziging goed die ervoor zorgt dat president Vladimir Poetin nog twee termijnen in functie kan blijven na zijn huidige mandaat van 6 jaar. Met zijn huidige ambtstermijn die eindigt in 2024 zal deze verlenging dhr. Poetin de status van president verlenen tot 2036, wanneer hij 84 jaar oud zal zijn. Meer dan drie-vierde van de Russische kiezers stemden in met deze wijziging in de grondwet die eerder dit jaar was voorgesteld.

Als Poetin tot het einde van zijn nieuwe mandaat aanblijft als Russisch leider, zal hij het land bijna 37 jaar lang als leider gediend hebben. Daarmee zou hij de langst zittende Russische leider worden sinds Peter de Grote.

In de voetsporen van Peter de Grote heeft Vladimir Poetin publiekelijk zijn doel aangeven om “de Russische grootheid te herstellen tot minstens die van het Sovjet tijdperk.” Zijn historische voorganger breidde het tsarenrijk van Rusland uit tot het veel grotere Russische Rijk, dat een grote Europese macht werd. De inspanningen van Vladimir Poetin voor politieke levensduur en grootsheid moeten niet worden onderschat.

De hoofdredacteur van de Trompet, Gerald Flurry, schreef in zijn boek De geprofeteerde ‘Vorst van Rosh’ dat Vladimir Poetin een belangrijke rol speelt in Bijbelprofetie. “President Poetin [heeft] niet alleen Rusland teruggebracht als wereldmacht, maar hij heeft ook zijn positie aan het roer van het land veilig gesteld.” Deze laatste grondwetswijziging verstevigt de politieke levensduur van de Russische leider en stelt hem in staat zijn profetische rol verder te vervullen.

Verwijzend naar een profetie in hoofdstuk 38 van het boek Ezechiël, zegt dhr. Flurry het volgende: “Wanneer u deze teksten bestudeert naast de huidige gebeurtenissen die de imperialistische richting van Moskou aantonen, dan kunt u zien dat de Russische Vladimir Poetin heel goed de vorst van Rosh kan zijn. Wij geloven sterk dat dit zo is… God laat in de Bijbel zien dat deze vorst een erg belangrijke wereldwijde rol speelt.”

Hoewel deze profetische rol er een is die catastrofistische proporties van dood en vernietiging met zich meebrengt, is het ook de voorbode van het beste nieuws dat de wereld kan ervaren. “Vladimir Poetin is een teken, een letterlijk teken, van de op handen zijnde wederkomst van Jezus Christus. Dit is een van de meest inspirerende boodschappen in de Bijbel.”

Lees ons artikel Is Vladimir Poetin de geprofeteerde ‘Vorst van Rosh om meer te weten te komen over de fascinerende details rond Vladimir Poetins connectie met profetieën die meer dan 2500 jaar geleden zijn geschreven.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.