Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

‘De volgende aanval op het bestaan van Israël komt vanuit de VS’

Rockets from Gaza by tipinfo is licensed under CC BY-SA 2.0

‘De volgende aanval op het bestaan van Israël komt vanuit de VS’

Het is een schokkende nieuwskop die bewijst dat de jarenlange voorspellingen van onze hoofdredacteur Gerald Flurry correct zijn. Die Welt merkte op 17 mei op: “De volgende aanval op het bestaan van Israël komt van de VS.” De implicaties hiervan gaan veel verder dan enige journalist begrijpt.

“Israël heeft altijd op Washington kunnen vertrouwen,” aldus Die Welt. “Maar het huidige conflict laat zien hoe ver de democratische partij naar links is afgegleden. De eisen van sommige congresleden doen de fundamenten van de Joodse staat schudden.”

Het links-democratische congreslid Alexandria Ocasio-Cortez tweette: “Apartheidsstaten zijn geen democratieën.” De democratische senator voor Vermont, Bernie Sanders, tweette: “De verwoesting in Gaza is gewetenloos. We moeten aandringen op een onmiddellijk staakt-het-vuren. Er moet een einde komen aan het doden van Palestijnen en Israëli’s. We moeten ook eens goed kijken naar de bijna $4 miljard per jaar aan militaire steun voor Israël. Het is illegaal voor de VS om mensenrechtenschendingen te ondersteunen.”

Twitter Image

De democratische afgevaardigde Ayanna Pressley zette in het Congres eveneens vraagtekens bij de Amerikaanse financiële steun aan het Israëlische leger. Die Welt merkte over deze fondsen op: “In zekere zin verzekeren deze betalingen het voortbestaan van Israël.”

Op zaterdag viel Rep. Ilhan Omar haar eigen regering aan toen ze zei dat het “walgelijk en immoreel” was dat de VS dit “gewelddadig bloedvergieten” steunde.

“Ocasio-Cortez en haar volgers bekritiseren niet alleen maar specifiek de Israëlische luchtaanval op het gebouw in Gaza dit weekend, waarin naast de terreurorganisatie Hamas ook het persbureau AP kantoor hield. Ook beperken ze zich niet tot het bekritiseren van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, wat sowieso al aan de orde van de dag is in de VS,” schreef Die Welt. “Nee, ze vallen Israël fundamenteel aan en stellen vragen bij het bestaansrecht van de staat.”

We zijn getuige van een aanval op de fundatie van de Joodse staat. Israël wordt omringd door vijanden en zijn voortbestaan was tot nu toe afhankelijk van de steun van de VS. Maar de Bijbel heeft duizenden jaren geleden al onthuld dat er een poging wordt gedaan om de naam van Israël uit te wissen.

Trompet-correspondent voor het Midden-Oosten, Brent Nagtegaal, merkte op: “De afgelopen vier jaar heeft president Donald Trump de meest pro-Israëlische regering in de Amerikaanse geschiedenis geleid. Vóór hem leidde president Barack Obama de meest destructieve. Nu dat Joe Biden aantreedt, wijst alles erop dat de pendule nogmaals de andere kant op slingert. Volgens de Israëlische commentator Caroline Glick, blijkt de regering van Biden ‘de meest vijandige Amerikaanse regering ooit’ te vormen.”

Dit is precies wat we lezen in 2 Koningen 14:26-27: “Want de Heere zag dat de ellende van Israël zeer bitter was, dat het met de gebondene en de vrije gedaan was en dat Israël geen helper had. De Heere had niet gezegd dat Hij de naam van Israël van onder de hemel uitwissen zou, maar Hij verloste hen door de hand van Jerobeam, de zoon van Joas.” De hoofdredacteur van de Trompet, Gerald Flurry, legt uit:

“Israël” verwijst profetisch naar Amerika en Groot-Brittannië. Deze naties – net als de staat Israël, oftewel het Bijbels Juda – zijn de meest prominente van de afstammelingen van het oude Israël (vraag als bewijs een gratis exemplaar aan van De Verenigde Staten en Groot-Brittannië in de profetieën door Herbert W. Armstrong). Dus wanneer er over “Israël” wordt gesproken in Bijbelprofetie, dan gaat het over deze naties.

Vers 26 laat zien dat er mensen aan het werk zijn om de naam van Israël uit te wissen – en veel van hen bevinden zich binnenin Amerika! Dit alleen al helpt ons de ernst van de huidige toestand in Amerika te begrijpen.

Tijdens het presidentschap van Trump greep God in om Amerika, Groot-Brittannië en Israël een laatste kans te geven zich te bekeren en zich tot Hem te wenden. Maar de huidige naties van Israël weigeren zich te bekeren. Om de basis te begrijpen waarop de Trompet zijn voorspellingen baseert, kunt u een gratis exemplaar aanvragen van De Verenigde Staten en Groot-Brittannië in de profetieën .

Usbip Nl