Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

De richting die de radicale buitenlandse politiek van Duitsland  opgaat

David Cohen/Unsplash

De richting die de radicale buitenlandse politiek van Duitsland opgaat

We hebben het einde van "het goede Duitsland" bereikt.

Dat is niet mijn analyse, het is de conclusie van Christiane Hoffmann, adjunct-directeur van Der Spiegel, een van Europa's meest populaire kranten. In een artikel gepubliceerd op Spiegel Online op 5 januari schreef ze:

De nieuwe wereldomvattende situatie betekent ook een afwijking van het goede Duitsland. Wanneer principes botsen met pragmatisme, wanneer waarden botsen met belangen, zal Berlijn worden gedwongen om moeilijke beslissingen te nemen. Maar hoe ver zullen we gaan? Welke middelen zijn we bereid om aan te wenden om Europa te verdedigen, het Midden-Oosten dichter bij vrede te brengen of om Afrika te stabiliseren?

Zij is niet de enige die dit zegt. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel maakt ook de weg vrij voor Duitsland om openlijker en agressiever zijn eigen belang na te streven.

"Als u uw aandacht uitsluitend richt op waarden, zult u geen succes vinden in een wereld waar anderen meedogenloos hun belangen nastreven", vertelde hij Der Spiegel in een interview dat op 8 januari werd gepubliceerd. "In een wereld vol vleeseters hebben vegetariërs een moeilijke tijd. "

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken suggereert dat Duitsland op het punt staat om vlees te gaan eten!

Dit zijn vooraanstaande leden van de Duitse gevestigde orde die praten over een belangrijke verschuiving voor Duitsland.

Dit is de verschuiving waarvan wij al jaren zeggen dat u deze in Duitsland kunt verwachten.

Slechts één dag nadat de oorlog in Europa eindigde, gaf Herbert W. Armstrong een publieke lezing en voorspelde hij dat Duitsland terug zou komen.

Tijdens zijn bediening zei hij dat een assertief Duitsland zou opstaan ​​om Europa te leiden. Hier bij de Trompet hebben we hetzelfde gezegd. Nu zeggen zelfs sleutelfiguren in Duitsland dat de natie agressiever en assertiever moet zijn.

De Bijbel bevat dezelfde waarschuwing over Duitsland. Openbaring 17: 8 spreekt over een macht die verdwijnt en weer opkomt en dat is precies wat we in Duitsland zien. 

Tb Ad Nl