Ontvang elke werkdag een gratis nieuwsbrief in uw inbox - de Trompet Brief.

Trump%20picture edited

Donald Trump by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

De media verklaren Joe Biden tot verkozen president

De democratische presidentskandidaat Joe Biden is tot winnaar van de Amerikaanse verkiezingen uitgeroepen. Grote mediakanalen wezen zaterdag Pennsylvania en Nevada toe aan de Democratische Partij, en deelden daarmee aan Biden meer dan de noodzakelijke 270 kiesmannen toe die nodig waren om te winnen. Terwijl het transitieteam van Biden al bezig is om presidentiele besluiten op te stellen, bereidt president Donald Trump zich voor om de wijdverbreide kiezersfraude aan het licht te brengen.

Ondanks het feit dat het resultaat nog steeds betwist wordt, was de Duitse bondskanselier Angela Merkel een van de eerste wereldleiders die Joe Biden feliciteerde. Al snel volgden leiders van over de hele wereld.

Veel mensen hoopten dat Trump de verkiezingen zou verliezen. De peilingen bevestigden dit, maar alles zag er op de verkiezingsavond heel anders uit – Trump won in de belangrijkste staten die de Democraten probeerden te veroveren. De volgende dag veranderden de vermeende post-biljetten de verkiezingsuitslag in het voordeel van Joe Biden. De resultaten worden nu in de rechtbank aangevochten. Hertellingen staan gepland voor Georgia en Wisconsin, waar dhr. Biden momenteel kop loopt met minder dan 1% van de stemmen. Er zijn rechtszaken aangespannen in Arizona en Pennsylvania om fraude te onderzoeken.

De Amerikaanse media en de wereld willen het bewijs van een schijnbare kiezersfraude die de grootste democratie op aarde bedreigt het liefst begraven. Maar er is één man die de moed heeft ertegen in opstand te komen: Donald J. Trump.

De poging van de wereld om alle beschuldigingen weg te wuiven zullen enorm schadelijk blijken wanneer de grootste fraude in de Amerikaanse geschiedenis aan het licht komt.

“Sinds Donald Trump president is geworden is er een gevaarlijk niveau van corruptie in de Amerikaanse federale regering blootgesteld,” merkte Gerald Flurry, hoofdredacteur van de Trompet, op. “Ambtenaren binnen verschillende machtige overheidsinstanties hebben hard gewerkt om dhr. Trump te saboteren en de presidentsverkiezingen van 2016 ongedaan te maken. Dit is verraderlijk gedrag en een grotere bedreiging voor Amerika dan de meeste mensen beseffen!”

We zien nu een nieuwe poging om een tweede termijn van president Trump te voorkomen.

“President Donald Trump heeft de feiten aan zijn kant (met het opduiken van zorgwekkend bewijs van kiezersfraude), evenals de wet, het Hooggerechtshof en ongeveer 70 miljoen Amerikanen,” merkte Brad Macdonald, redacteur van theTrompet.com, op. “De president weet het niet maar, zoals de Trompet al heeft geschreven, hij is de afgelopen vier jaar een instrument in Gods handen geweest, wat betekent dat zijn lot nu meer bij God ligt, dan bij de advocaten van het Hooggerechtshof.”

In Romeinen 13:1 staat: “Ieder mens moet zich onderwerpen aan de gezagsdragers die over hem gesteld zijn, want er is geen gezag dan van God, en de gezagsdragers die er zijn, zijn door God ingesteld.” 2 Koningen 14:26-27 onthult dat God president Trump gebruikt heeft, als een modern type van Jerobeam II, om veel van de ongerechtigheden in de VS en in het buitenland aan het licht te brengen.

Met betrekking tot Duitsland, legde hij de Duitse samenwerking met Rusland om de Nord Stream 2 te bouwen bloot, terwijl Duitsland tegelijkertijd vertrouwde op Amerikaanse beveiliging en geen eerlijke bijdrage aan de NAVO afdroeg. Hij bracht ook het handelsoverschot van Duitsland aan het licht en liet zien hoe de Duitse regering zijn industrie concurrentievoordeel gaf. Voor de Amerikaanse verkiezingen zei Trump nog: “Duitsland wil van mij af.”

Duitsland verlangt naar een Amerikaanse president die zich stil houdt over dit kwaad. Bijbelprofetie geeft echter aan dat de wereld nog niet het laatste van president Trump gezien heeft. De Bijbel onthult ook dat de Amerikaanse ondergang uiteindelijk zal komen in de vorm van een buitenlandse aanval die door Duitsland wordt gecoördineerd (Psalm 83).

Terwijl de wereld de Amerikaanse politiek intensief in de gaten houdt, kijken de meeste mensen niet naar het land waarvan word geprofeteerd dat het zal profiteren van het machtsvacuüm dat de VS achterlaat. Om beter te begrijpen waar deze gebeurtenissen toe leiden en welke rol Duitsland hierin speelt, kunt u een gratis exemplaar van Nahum: een eindtijd profetie voor Duitsland door Gerald Flurry aanvragen.

Tb Ad Nl