Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

De media kronen Joe Biden tot president

ANGELA WEISS/AFP VIA GETTY IMAGES

De media kronen Joe Biden tot president

Maar Bijbelse profetieën geven aan dat hij zijn kroon niet lang zal dragen.

Na dagenlang beraadslagen over welke staten ze een winnaar moesten afroepen en wanneer, was elk belangrijk nieuwsnetwerk in Amerika op zaterdag 7 november om 11.30 uur in perfecte harmonie toen ze besloten dat Joe Biden de 46e president van de Verenigde Staten was.

We zijn dit gaan verwachten van reguliere nieuwscommentatoren. Ze behandelden de zogenaamde samenspanning tussen Trump en Rusland - een compleet verzinsel - als geloofwaardig nieuws. Ze behandelden de afzettingsprocedure van president Donald Trump alsof het geen schijnvertoning was. Ze gaven ruggensteun aan de functionarissen die de COVID-19-pandemie politiseerden om het land af te sluiten en de president te beschadigen. Nu proberen ze samen te werken met Democraten om verkiezingen te manipuleren.

Vier jaar lang hebben we een lawine van nepnieuws, nepschandalen en neponderzoeken gezien op basis van misleidend en vervalst bewijsmateriaal. En de afgelopen maanden hebben we alle neppeilingen gezien die waren ontworpen om een ​​illusie te creëren - een nepverhaal dat leidde tot een frauduleuze en bedrieglijke verkiezing vol nepstemmen die volgens het nepnieuws een neppresident van de Verenigde Staten voortbrachten.

De propagandavleugel van de Democratische Partij heeft gesproken en ze zeggen dat Joe Biden de volgende president van de Verenigde Staten zal zijn. Het maakt niet uit hoeveel onregelmatigheden er vorige week waren. Ze negeren het onverklaarbare “stoppen met tellen” op de verkiezingsnacht; de lachwekkende dozen vol met Biden-stembiljetten in het holst van de nacht; de softwareproblemen die duizenden Trump-stemmen inwisselden voor Biden; de tienduizenden stemmen die zijn uitgebracht na de verkiezingsdag; de postbodes die worden beschuldigd van het postdateren van illegale stembiljetten; het onwaarschijnlijk hoge percentage van de opkomst van kiezers in Wisconsin en delen van Michigan; de Republikeinen die uitgesloten werden van het telproces in Philadelphia, Pittsburgh, Detroit en Atlanta; het aantal niet-Nevada-kiezers dat in Nevada op Biden heeft gestemd; degenen die meerdere keren hebben gestemd; en het wonder op de verkiezingsdag waarbij de graven van onze mede-Amerikanen wijd open gingen, zodat tienduizenden kadavers op Joe Biden konden stemmen. Dit alles doet er niet toe voor de media-meute.

Maar in ieder geval een paar, zoals de gouverneur van South Dakota Kristi Noem, hebben Joe Biden's voortijdige verklaring van overwinning aan de kaak gesteld. Toen nieuwslezer George Stephanopoulus gouverneur Noem zondag vroeg of ze bereid zou zijn om met Biden samen te werken om de COVID-19-tarieven in haar staat te verlagen, zei Noem: “Dit is een voorbarig gesprek omdat we nog niet klaar zijn met het tellen van de stemmen. Er zijn staten die niet zijn beslist, en in 2000 kreeg Al Gore zijn kans in de rechtbank. We moeten president Trump zijn kans in de rechtbank gunnen. Laat het proces zich ontvouwen, George, we leven in een republiek."

Gouverneur Noem heeft een goed punt. Als de media er zo zeker van zijn dat Joe Biden eerlijk en rechtuit heeft gewonnen, waar zijn ze dan bang voor? Ze gaven voormalig vicepresident Al Gore 37 dagen de tijd om de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2000 aan te vechten, maar zijn nu bezig Joe Biden aan het land op te dringen te midden van voortdurende hertelverzoeken en juridische gevechten. Ze willen het laten lijken alsof een Biden-presidentschap onvermijdelijk is. Ze willen de tijd laten verstrijken voordat de talloze aantijgingen van kiezersfraude grondig worden onderzocht.

Houd er rekening mee dat staten hun verkiezingsresultaten nog niet hebben gecertificeerd, dat de hertellingen nog niet zijn begonnen in Wisconsin en Georgia en dat het Hooggerechtshof nog geen uitspraak heeft gedaan over de stembiljetten in Pennsylvania die na de deadline binnenkwamen.

De procesvoering van president Donald Trump is pas begonnen.

Wie bepaalt de verkiezingsresultaten?

Op de verkiezingsdag plaatste de New York Times deze onthullende tweet: “De rol van het uitroepen van de winnaar van een presidentsverkiezing in de VS valt toe aan de nieuwsmedia. De omroepnetwerken en nieuwszenders hebben gezworen behoedzaam te zijn." Later hebben ze deze tweet verwijderd en zeiden ze: "We hebben een eerdere tweet verwijderd die onnauwkeurig verwees naar de rol van de nieuwsmedia bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De nieuwsmedia rapporteren over resultaten en potentiële winnaars; ze bepalen niet de winnaar van de verkiezing. "

Na ernstig verzet bood de Times in wezen zijn excuses aan voor het overschrijden van zijn grenzen. Vervolgens, vijf dagen later, sloten ze zich aan bij de media-meute om Joe Biden tot winnaar uit te roepen! De rol van de nieuwsmedia is om feiten te rapporteren, inclusief geloofwaardig bewijs van verkiezingsfraude, hertellingen en andere relevante informatie. Maar ze hebben in plaats daarvan samengespannen om een ​​radicale nieuwe regering uit te roepen. En de hele wereld zal naar verwachting daarin meegaan. Veel mensen gaan daar inderdaad in mee. Zelfs de meeste conservatieven en Christenen die sterk gekant zijn tegen Biden en de radicale Democratische Partij, vinden dat ze niets kunnen doen.

Maar wanneer praktisch elke prominente en gezaghebbende stem zegt: Dit is de manier waarop het zal zijn - geen afwijkende meningen worden getolereerd, dat is wanneer Gods dienstknechten spreken en zeggen: Dit is wat God zegt! En dat is precies wat mijn vader, Trompet-hoofdredacteur Gerald Flurry, heeft gedaan. In een lezing die hij onlangs hield, vertelde hij het publiek dat, hoewel de reguliere media Biden als winnaar van de verkiezingen hadden uitgeroepen, "dat niet zo zal blijven, ook al lijkt het er sterk op."

Lees zijn De Trompet Brief van 11 november om te leren waarom hij zo'n gewaagde uitspraak zou doen.

Strijd voor Gods waarheid

Mijn vader heeft eerder gewaagde uitspraken gedaan. Een van de meest stoutmoedige had te maken met een belangrijke rechtszaak.

In mijn boek Raising the Ruins beschreef ik de geschiedenis van hoe de Filadelfia Kerk van God, uitgever van de Trompet, Herbert W. Armstrongs boek Mysterie der Eeuwen begon uit te geven. Dit was een gewaagde zet, omdat de kerk die de heer Armstrong had opgericht, de Wereldwijde Kerk van God [WKG], het auteursrecht bezat, dit gebruikte om alles wat de heer Armstrong had geleerd te vernietigen en te censureren, en veel groter en rijker was dan de Fildalfia Kerk van God. Desondanks heeft mijn vader doorgezet. Hij geloofde dat God Mysterie der eeuwen had geïnspireerd en dat Hij wonderen zou verrichten om het weer in druk te krijgen!

De Wereldwijde Kerk van God heeft ons aangeklaagd. We zijn blijven printen. We zijn begonnen met het drukken van de andere grote boeken van de heer Armstrong: Het ongelooflijke potentieel van de mens,  De ontbrekende dimensie in seks en andere. Nog een gewaagde zet! We wonnen bij de lokale rechtbank. De WKG ging in beroep. De zaak sleepte zes jaar voort! Vervolgens oordeelde het California Ninth Circuit Court of Appeals in ons nadeel: De Filadelfia Kerk van God mocht Mysterie der Eeuwen niet drukken en moest een schadevergoeding betalen aan de WKG. We hebben beroep aangetekend bij het Hooggerechtshof, maar deze weigerde de zaak te herzien.

Alles wees erop dat er geen mogelijkheid was om Mysterie der Eeuwen met de wereld te delen. Het leek erop dat de WKG niet alleen dat prachtige boek zou censureren, maar ook duizenden of misschien wel miljoenen dollars zou wegnemen van onze mogelijkheden om de boodschap ervan te verspreiden!

Dit is wat Ralph Helge, lid van en advocaat van de WKG, schreef aan een voormalig PCG-lid. Hij pochte dat mijn vader “alle rechtsmiddelen had uitgeput die hem ter beschikking stonden. Elke poging van [de Filadelfia Kerk van God] om een ​​gerechtelijk bevolen recht te krijgen om [Mysterie der eeuwen] te drukken, is voorbij, gedaan, ten einde. Wettelijk gezien is er voor hem geen andere uitweg om met deze zaak door te gaan. Ik weet niet hoe ik het anders kan zeggen. Het enige “recht” van [de Filadelfia Kerk van God] is om in de rechtbank te staan ​​en schadevergoeding tegen hen te laten uitspreken en advocaatkosten voor het onrecht dat ze hebben begaan."

Maar zelfs in deze situatie was mijn vader onvermurwbaar dat "God op de een of andere manier een mogelijkheid zal bieden om dat boek opnieuw te verzenden." Hij zei dat Habakuk 3:2 en andere Schriftgedeelten profeteerden dat God “uw werk bekend zou maken in het midden der jaren” (SV). Slechts een maand na Helge's zegevierend klinkende brief, besloot de Wereldwijde Kerk van God abrupt en onverklaarbaar om ons het copyright te verkopen voor Mysterie der Eeuwen en 18 andere boeken en boekjes van de heer Armstrong!

Voor veel leden en voormalige leden van de Wereldwijde Kerk van God was dit een verbluffende ommekeer. Maar wij hadden het verwacht! Omdat mijn vader het verwachtte. En hij verwachtte het omdat een wonderbaarlijke overwinning op het auteursrecht absoluut noodzakelijk was om Bijbelse profetie te vervullen!

De Verenigde Staten van Amerika kunnen binnenkort hun eigen wonderbaarlijke overwinning ervaren als God tussenbeide komt en de profetieën vervult die Hij heeft opgetekend. De strijd is nog lang niet voorbij.

Moa Ad Nl