Ontvang elke werkdag een gratis nieuwsbrief in uw inbox - de Trompet Brief.

Throne

Trompet

De eindeloze troon

Op dinsdag 21 april vierde koningin Elizabeth II haar 94 jaar lange leven, waarvan zij 68 jaar regeerde als koningin van het Verenigd Koninkrijk en diende als hoofd van het Gemenebest. Zij is de langstlevende en langst regerende Britse monarch, het langst-dienende vrouwelijke staatshoofd in de wereldgeschiedenis, ’s werelds oudste nog levende monarch en de langst regerende huidige vorstin.

In zo’n lang leven heeft de koningin praktisch alles wel gezien: een wereldoorlog, dekolonisatie, verschillende economische crises, familie onrust, en nu de coronavirus-pandemie. Dit laatste heeft de manier waarop haar 94e jaar publiekelijk erkend zou worden aanzienlijk veranderd. Zelfs de klokken van de Westminster abdij zullen deze gelegenheid niet aankondigen, aangezien het oude bouwwerk afgesloten is. Naar verluidt bracht de koningin zelf haar dag door met de hertog van Edinburgh, geïsoleerd binnen de muren van kasteel Windsor.

Naast haar lange leven heeft de Britse vorstin een luisterrijk genealogisch verleden dat zelden in de moderne media besproken wordt. De koninklijke familie vestigt zelf weinig tot geen aandacht op deze gedocumenteerde geschiedenis, alhoewel hun 19e eeuwse voorouder koningin Victoria dit verband wel erkende. Koningin Elizabeth II is een afstammeling van de Bijbelse koning David.

Die troon is door een ononderbroken opeenvolging van vorsten vanaf de tijd van koning David tot de dagen van koningin Elizabeth II voortgezet. Wijlen Herbert W. Armstrong beschreef deze fascinerende geschiedenis in De Verenigde Staten en Groot Brittannië in de profetieën . Bestel uw gratis exemplaar.

Tijdens het 90e levensjaar van koningin Elizabeth en in haar 64ste regeringsjaar in januari 2017 vond er iets dramatisch plaats met betrekking tot die troon. Deze verandering kondigde een aantal spoedig komende spectaculaire gebeurtenissen aan. De hoofdredacteur van het tijdschrift de Trompet, de heer Gerald Flurry, bespreekt deze nieuwe ontwikkelingen in zijn recente boek, De nieuwe troon van David .

Voor meer informatie over deze fascinerende geschiedenis en het verbazingwekkende verhaal rond januari 2017, moedig ik u aan beide boeken te bestellen en bestuderen: De Verenigde Staten en Groot Brittannië in de profetieën van Herbert W. Armstrong en De nieuwe troon van David van Gerald Flurry (momenteel alleen in het Engels beschikbaar). Beide boeken bieden een geweldige kijk op het verleden en een briljante, hoopvolle visie op de nabije toekomst.

Usbip Nl