Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Barack Obama ontmaskerd

ALEX EDELMAN/AFP VIA GETTY IMAGES

Barack Obama ontmaskerd

Amerika's corrupte regering zal voor het gerecht worden gebracht.

In de herfst van 2020 maakte John Ratcliffe, directeur van de nationale inlichtingendienst, belangrijke documenten openbaar waarin werd onthuld dat het Steele-dossier en het complot tegen Donald Trump helemaal tot aan topambtenaren in de regering-Obama reikten, inclusief president Barack Obama zelf.

Dit onthult een absoluut ongekend niveau van corruptie! Het is een natie-vernietigend probleem!

Het is grondig bewezen dat het "Steele-dossier" - een volledig vals rapport vol schandalige leugens, specifiek bedoeld om de toenmalige presidentskandidaat Donald Trump in diskrediet te brengen - betaald werd door de presidentscampagne van Hillary Clinton. Het is bewezen dat ambtenaren van het Federal Bureau of Investigation, ondanks het feit dat zij dit allemaal wisten, het dossier illegaal hebben gebruikt om een gerechtsbevel te verkrijgen om de Trump-campagne te bespioneren.

Op 29 september 2020 gaf Ratcliffe documenten vrij aan de Senaatscommissie voor Justitie. Een daarvan was een bewerkte kopie van de handgeschreven aantekeningen van de toenmalige directeur van de Central Intelligence Agency (CIA), John Brennan, nadat hij president Obama had ingelicht over recente inlichtingen die de cia had ontvangen. "We krijgen extra inzicht in Russische activiteiten van [bewerkt]," luidden zijn aantekeningen." Citeer de vermeende goedkeuring door Hillary Clinton op 26 juli van een voorstel van een van haar buitenlands-beleidsadviseurs om Donald Trump zwart te maken door een schandaal aan te wakkeren waarin inmenging door de Russische veiligheidsdienst wordt beweerd" (geheel eigen nadruk).

Deze aantekeningen bewijzen dat Brennan en Obama alles wisten over het Steele dossier en meer dan waarschijnlijk hun handtekening hebben gezet, opdat de FBI het dossier zou kunnen gebruiken om een gerechtelijk bevel te bemachtigen om Mr. Trump en zijn campagne te bespioneren. Dit is overduidelijk criminele activiteit op het hoogste niveau van de overheid!

In zijn brief aan de Senate Judiciary Committee schreef Ratcliffe: "Eind juli 2016 kregen Amerikaanse inlichtingendiensten inzicht in Russische inlichtingenanalyses die beweerden dat de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton een campagneplan had goedgekeurd om een schandaal tegen de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump aan te wakkeren door hem in verband te brengen met Vladimir Poetin en het hacken door de Russen van het Democratisch Nationaal Comité (DNC)." Weet u nog die zomer, toen het dnc werd gehackt en de Clinton-campagne meteen daarna zei dat Rusland erachter zat en Poetin het deed om Trump te helpen. Dit was allemaal een poging om de aandacht af te leiden van de inhoud van de dnc e-mails en om een "verzekeringspolis" tegen Trump te creëren. President Obama was zich hier ook van bewust.

Ratcliffe's brief vervolgde: "Op 7 sept. 2016 stuurden Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen een onderzoeksverwijzing door naar FBI-directeur James Comey en plaatsvervangend Assistent-Directeur van Contraspionage Peter Strzok met betrekking tot “de goedkeuring door de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton van een plan betreffende de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump en Russische hackers die zogenaamd de Amerikaanse verkiezingen belemmeren, als middel om het publiek af te leiden van haar gebruik van een privé-emailserver.”

Opmerkelijk! De FBI ontving een “doorverwijzing voor onderzoek” van Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen. Dit betekent dat iemand in de Obama regering de FBI instrueerde om deze valse beschuldigingen tegen Trump te onderzoeken. Obama en iedereen in zijn kring, de inlichtingendiensten en de FBI, wisten allemaal dat het idee van samenzwering van de Trump-campagne met de Russische regering was bedacht door de campagne van Hillary Clinton en dat dit allemaal nep was. Maar ze wilden de Democraten helpen om het land over te nemen!

Wat Ratcliffe in die brief onthulde is al vernietigend genoeg. Toch kondigde hij op 7 oktober 2020 aan dat hij het onderzoek van “special counsel” John Durham had voorzien van meer dan duizend geheime documenten met betrekking tot het Steele-dossier en hoe dat werd gebruikt "op de hoogste niveaus van onze regering." Hij zei dat de inhoud van die documenten crimineel is!

Schandalig genoeg hebben de media bijna niets over dit verhaal vermeld. Waarom zijn ze niet geïnteresseerd? Is er iets belangrijker dan dit? Dit gaat over het verliezen van ons land! Dit gaat over de overgang van grote vrijheid naar de ergste vorm van tirannie!

"In strafrechtelijk gevaar”

Op 17 september 2021 klaagde de “special counsel” van Durham, Michael Sussmann aan, een advocaat die rechtstreeks werkte voor de Clintons, Fusion gps en het Democratisch Nationaal Comité - maar loog over de identiteit van zijn cliënten tegen de FBI. Vervolgens klaagde Durham op 4 november Igor Danchenko aan, de belangrijkste ondersteunende bron voor het Steele-dossier. Dit waren veelzeggende aanklachten tegen hoog geplaatste personen, die de reikwijdte van Durhams onderzoek suggereren.

Vrijwel de enige media-persoonlijkheid die bereid is om dit verhaal te behandelen is Fox News presentatrice Maria Bartiromo. In november, na de aanklacht tegen Danchenko, interviewde ze Ratcliffe hierover.

In dat interview zei Ratcliffe dat "alles met betrekking tot het Steele-dossier be- bekend was onwaar te zijn, maar toch was het de basis om door te gaan met een onrechtvaardig, oneerlijk en uiteindelijk ... een crimineel nalatig onderzoek tegen de Trump-campagne." Hij zei dat FBI-directeur Christopher Wray onder ede toegaf dat er voor de FBI geen reden was om gebruik makend van de Foreign Intelligence Surveillance Act een spionagebevel tegen de Trump-campagne aan te vragen, maar dat de FBI het toch deed. Het bespioneerde de heer Trump en bleef dat doen, zelfs nadat hij president was geworden! En cruciaal is, dat we nu weten dat Brennan zowel Obama als Joe Biden hierover inlichtte in augustus 2016, drie maanden voor de verkiezingen. Zij wisten dus dat het dossier frauduleus was en dat de hele spionageoperatie erop gebaseerd was.

“Iedereen die geassocieerd is met het Steele dossier, met de samenstelling ervan, het doorspelen naar de FBI, en het gebruik ervan door rechtshandhavingsinstanties tegen de Trump-campagne ... is op dit moment in strafrechtelijk gevaar.” ~ John Radcliffe


Ratcliffe zei dat hij Rep. Adam Schiff had ingelicht over deze exacte feiten en hem had verteld dat het helemaal tot aan Obama reikte. Schiff, een radicaal linkse politicus, zei onmiddellijk in het openbaar dat Trump samenspande met Rusland en dat hij daar bewijzen voor had! Dat is de manier waarop links routinematig liegt. Ze zijn brutaal als demonen! En vrijwel niemand houdt hen verantwoordelijk! Zoals de profeet Jesaja schreef: "Daarom is het recht teruggeweken, en de gerechtigheid blijft van verre staan. Want de waarheid struikelt op de straat, en wat recht is, kan niet binnenkomen.” (Jesaja 59:14).

Ratcliffe zei twee keer dat de documenten die hij aan Durham gaf tot aan de hoogste niveaus van de overheid reiken. Hij zei dat hij weet dat Durham dit onderzoekt, en dat die documenten "criminele activiteiten onthullen die de basis zouden vormen voor verdere aanklachten." "Ik denk nog steeds dat er veel aanklachten zullen volgen op basis van de informatie die ik John Durham heb gegeven en die ik heb gezien," zei hij.

Durham is nog niet klaar! Ratcliffe vertelde Bartiromo dat "iedereen die geassocieerd is met het Steele dossier, met de samenstelling ervan, het doorspelen naar de FBI, en het gebruik ervan door rechtshandhavingsinstanties tegen de Trump-campagne ... op dit moment in strafrechtelijk gevaar is."

De radicalen die dit document gebruikten in hun voortdurende verraad om de regering van dit land omver te werpen, moeten verontrust zijn. Ze moeten zich zorgen maken over het feit dat Brennans notities bewijzen dat Barack Obama en Joe Biden hierover in augustus 2016 werden gebrieft, net toen alles zich aan het ontwikkelen was. Die mannen wisten alles over de corrupte oorsprong van dat dossier.

Toen ik naar dat interview met Ratcliffe keek, was ik stomverbaasd. Ik dacht dat deze verbazingwekkende onthullingen prominent in het nieuws zouden komen. Deze informatie kon niet belangrijker zijn ! Het gaat over verraad tegen ons land en de toekomst van de vrijheid in Amerika! Toch richten nieuwsleiders en presentatoren uw aandacht zo ver mogelijk weg van deze verraderlijke daden. Hebt u hier iets over gehoord op het nieuws? Ik heb zelfs Fox News er nog niet over zien praten, behalve Bartiromo - ze hebben het praktisch weggepoetst. Bijna niemand heeft de moed om zich uit te spreken over Barack Obama. Ratcliffe en Bartiromo zijn de enigen die durven zeggen, dat het verraad om de regering over te nemen, terug te voeren is op Obama.

In datzelfde interview zei Ratcliffe: "De waarheid zal zichzelf verdedigen." Dat is waar, maar we hebben gezien en zien nu dat als niemand de waarheid liefheeft en er voor vecht, de waarheid kan worden neergeworpen en vertrapt! (b.v. Daniël 8:12).

Maar ondanks de mediastilte en de censuur, geloof ik dat we op een keerpunt staan. Ik ben ervan overtuigd dat, juist nu de macht van de radicale elites toeneemt en zij Amerika naar zijn ondergang leiden, hun verraad op het punt staat ontmaskerd te worden en zij hun macht zullen verliezen.

Zoals ik schreef in "Wat zal er gebeuren nadat Trump de macht heeft herwonnen": “Bijbelprofetie laat zien dat de heer Trump het presidentschap weer zal overnemen. Ik geloof dat de dramatische ommekeer der gebeurtenissen die zullen resulteren in zijn herverkiezing al begonnen is.”

Alle wegen leiden naar...

Bartiromo interviewde ook voormalig ambtenaar Kash Patel van het ministerie van Defensie. Patel wees op Durhams aanklachten tegen Sussmann en Danchenko, samen met nog iemand anders in augustus 2020, die teruggaat naar de FBI: advocaat Kevin Clinesmith, die in januari 2021 schuldig pleitte aan het vervalsen van gegevens voor de FISA-rechtbank.

Maar zelfs het interview met Patel verraadde iets van die vooringenomenheid en angst om Obama te noemen. Patel zei: "Alle wegen leiden naar Andy McCabe." Ja, FBI onderdirecteur McCabe zat middenin het verraderlijk liegen, zelfs tegen de FBI inspecteur-generaal. En zoals Patel zei, Clinesmith, de midden-niveau FBI-advocaat die daadwerkelijk werd aangeklaagd, kon niet "het grootste politieke schandaal in de geschiedenis in zijn eentje afhandelen" - hij had hulp van zijn oversten. Maar denkt u dat alle wegen naar Andy McCabe leiden?

Nee, ze leiden naar iemand hoger dan McCabe. Het Horowitz Report onthult zelfs dat McCabe het Office of Inspector General vertelde dat het Steele rapport naar President Obama moest, omdat Obama had gevraagd om "alles wat jullie hebben dat relevant is voor dit onderwerp van Russische beïnvloeding." Natuurlijk was er geen Russische invloed, en McCabe wist dat, maar hij ging er willens en wetens in mee, gehoor gevend aan de wil van Barack Obama.

Waar leiden alle wegen naar toe? Slechts één persoon had het allesoverheersende motief en de kwaadwilligheid. Slechts één persoon had de krachtige, overheersende wil. Slechts één persoon had de noodzakelijke kring van machtige medeplichtigen in de regering en in de media. Slechts één persoon had en heeft de onaantastbare trots en tirannieke macht om dit voortdurende verraad tegen de Verenigde Staten van Amerika te volbrengen! Hij moet genoemd worden. Die man is Barack Obama.

In de recente geschiedenis, als iemand zo'n verraad pleegde, zou de maatschappij hem vaak ter dood hebben gebracht! Proberen om een vrije regeringsvorm omver te gooien naar abjecte tirannie is een daad die de dood waard is. Maar bijna niemand heeft de moed om deze man, die hoge misdaden pleegt tegen onze republiek, uit te dagen!

En zoals ik al eerder heb gezegd, worden deze mensen niet alleen gemotiveerd door socialisme en communisme en haat jegens Amerika, maar door iets dat nog kwaadaardiger en nog machtiger is.

Barack Obama en de andere machtige radicale elites die anderen dwingen zich aan hun wil te onderwerpen en die de werkelijkheid zelf ontkennen, worden absoluut gedomineerd door het wezen dat de wil aanbidt, de vader van de leugen is, en die een moordenaar is vanaf het begin: Satan de duivel. (Voor meer informatie, bestel mijn boek The Former Prophets. Alleen beschikbaar in het Engels)

2 Koningen is een deel van de vroegere profeten. Het is geschiedenis, maar het bevat ook eindtijd profetie. Hier zijn twee cruciale verzen met deze dualiteit: “Want de HEERE zag dat de ellende van Israël zeer bitter was, dat het met de gebondene en de vrije gedaan was en dat Israël geen helper had.

27De HEERE had niet gezegd dat Hij de naam van Israël van onder de hemel uitwissen zou, maar Hij verloste hen door de hand van Jerobeam, de zoon van Joas.” (2 Koningen 14:26-27).

Door de geschiedenis heen heeft Satan voortdurend getracht "de naam van Israël uit te wissen" - de naam van Gods uitverkoren volk. Verscheidene Bijbelse voorbeelden tonen dit aan, evenals historische voorbeelden tot op de dag van vandaag. Psalm 83 voorspelt zelfs dat de duivel in de eindtijd een alliantie van naties zal inspireren om te proberen Israël te vernietigen en alle herinnering aan zijn naam uit te wissen!

Satan werkt via mensen. Andere profetieën laten zien dat hij vooral via één leider werkt om zijn gekozen doelwit de grootste schade toe te brengen. In Amerika heeft hij van binnenuit gewerkt via een man die verklaarde het doel te hebben om de grootste natie in de geschiedenis "fundamenteel te veranderen". En die man is vandaag de dag nog steeds zeer actief. Joe Biden is in functie, maar Barack Obama stond en staat achter Joe Biden. Hij is de man die Satan gebruikt om de Verenigde Staten - de machtigste afstammeling van het oude Israël – te vernietigen,. De Trompet heeft bijna vanaf het begin van Obama's presidentschap voor dat feit gewaarschuwd.

God zal tussenbeide komen

Amerika lijdt zwaar onder een corrupte en onwettige regering. Ik ben ervan overtuigd dat dit, gelukkig, op het punt staat drastisch te veranderen. Maar het zal slechts een kortstondige verandering zijn.

De corruptie in de regering van de Verenigde Staten komt stukje bij beetje aan het licht, en zit veel dieper dan we ons realiseren. Maar tot nu toe is er nog maar weinig vergelding geweest. Bergen van crimineel gedrag zijn onbestraft gebleven. Een groot aantal leden van onze heersende klasse denkt dat zij boven de wet staan, en zij opereren straffeloos en arrogant. Veel Amerikanen zijn hier boos en ontgoocheld over.

Maar ik geloof dat het tij aan het keren is. We staan op het punt om een groot deel van deze corruptie voor het gerecht te zien komen.

God is aan het werk. Zoals 2 Koningen 14:27 zegt, hoewel Satan bezig is Amerika te vernietigen en "de naam van Israël uit te wissen," zal God het stoppen - "door de hand van Jerobeam," sprekend over een hedendaags type van Koning Jerobeam ii van het oude Israël. Die man is Donald Trump.

Ik heb sinds de inauguratie van Biden gezegd dat president Trump terug zal komen. De radicalen hebben veel macht, en velen geloven niet dat hij weer aan de macht kan komen. Maar God zal tussenbeide komen om hem weer in zijn ambt te herstellen. God heeft rechtstreeks geprofeteerd dat Hij een hedendaagse Jerobeam zou gebruiken om te voorkomen dat "de naam van Israël zou worden uitgewist." Hij profeteerde ook dat Jerobeams heerschappij zou worden onderbroken en dat hij "oorlog" zou moeten voeren om die te herstellen (vers 28). In de oudheid herstelde Jerobeam ii twee steden. In onze tijd zullen de gebeurtenissen anders verlopen: Het is een gestolen verkiezing die zal worden teruggevorderd. Hoewel de geschiedenis en deze eindtijdvervulling heel verschillend zijn, is het eindresultaat hetzelfde - en de eindtijd-Jerobeam zal oorlog moeten voeren om zijn ambitie te verwezenlijken. Dat lijkt te suggereren dat de heer Trump terug zal komen zonder officiële verkiezing, maar we zullen moeten afwachten.

President Trump zal terugkomen. De radicalen hebben veel macht, en velen geloven niet dat hij weer aan de macht kan komen. Maar God zal tussenbeide komen om hem weer in zijn ambt te herstellen.


Hoe God dit precies tot stand zal brengen valt nog te bezien, maar ik geloof dat Hij al bezig is dit te doen. Er zijn verschillende gebeurtenissen om in de gaten te houden. Een recente opiniepeiling laat zien dat meer dan de helft van de Amerikanen gelooft dat de verkiezingen van 2020 gestolen zijn. Mensen dringen nog steeds aan op onderzoeken naar elektronische stemmachines en valse of illegale stembiljetten. Het Hooggerechtshof heeft een cruciale conservatieve meerderheid op een cruciaal moment. Ik geloof dat profetie aangeeft dat het zich zal moeten uitspreken over de verkiezingsfraude. Ondertussen zijn er nieuwe onthullingen over Obama's misdaden.

Ik weet niet precies hoe het zal gebeuren, maar als u Gods profetieën en openbaring begrijpt, weet u dat Hij op het punt staat wonderen te verrichten!

Wat u moet beseffen is dat die wonderen één hoofddoel hebben: zij zijn een waarschuwing voor ons en een gelegenheid om ons te bekeren! God heeft geprofeteerd dat Hij Amerika nog een laatste keer zal redden, dat Hij de waarschuwingsboodschap die u nu leest zo sterk zal maken dat het land onze woorden niet kan verdragen, en dat Amerika uiteindelijk vernietigd zal worden vanwege zijn zonden. Maar in dit kleine beetje tijd, hebt u nog een kans - uw laatste kans voor de Grote Verdrukking - om u te bekeren tot God.

Een vijand die de nieuwsmedia niet kunnen ontmaskeren.

Het is al moeilijk genoeg voor de echte journalisten om de corruptie binnen de regering van de V.S. bloot te leggen, maar er is een verborgen bron van het kwaad die zelfs zij niet kunnen onthullen. Alleen de Bijbel kan dat! Bestel Gerald Flurry's gratis boekje America Under Attack  (alleen beschikbaar in het Engels) om te leren wat de Bijbel onthult als de ware bron van het probleem.

TROMPET BRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dit is gratis en zonder verdere verplichting.