Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Amerika heeft geen helper

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/DE TROMPET

Amerika heeft geen helper

Aanval op Amerika (Hoofdstuk Zes)

Vervolgd van: Een criticus de mond snoeren

Nadat Donald Trump het hele politieke en media-establishment verraste door de verkiezingen van 2016 te winnen, lanceerden radicaal-linksen een verraderlijk complot om hem politiek te vernietigen. Een van hun belangrijkste wapens was een speciale adviesraad [Engels: special counsel] aangesteld door het Ministerie van Justitie in mei 2017. Onder leiding van Robert Mueller, moest deze de “inmenging in de verkiezingen van 2016” onderzoeken.

Deze speciale adviesraad onderzocht niet de ongrondwettelijke en andere illegale acties van de Democraten. Hij onderzocht de rechtmatig gekozen president, Donald Trump.

Waarschijnlijk geloofden de meeste gewone Amerikanen niet dat de Trump-campagne samenspande met de Russische regering om de verkiezingen van 2016 te winnen. Tegelijkertijd geloofden en geloven de meesten waarschijnlijk wel dat Robert Mueller eerlijk onderzoek deed om er zeker van te zijn dat dat het geval was. De politieke elites en de reguliere media hebben het zeker zo afgeschilderd.

Maar dat is niet waar, zoals de feiten inmiddels hebben bewezen. En ze tonen aan dat al deze machtige mensen ervan afwisten! Ze lieten het allemaal toe als onderdeel van hun eigen verzet tegen dhr. Trump en alles waar hij voor stond.

De twee doelen van Robert Mueller

Kijk nog eens naar de profetie van 2 Koningen 14:26: “Want de Heere zag dat de ellende van Israël zeer bitter was, dat het met de gebondene en de vrije gedaan was en dat Israël geen helper had” (HSV). Dit vers beschrijft perfect de aanval die het Mueller-onderzoek vertegenwoordigt.

Kijk naar de feiten. President Barack Obama had de agenda opgesteld voordat hij zijn ambt verliet. Zijn regering probeerde Hillary Clinton te helpen de verkiezingen van 2016 te winnen. FBI-directeur James Comey opende een onderzoek tegen Donald Trump, zette het onderzoek voort nadat deze tot president was ingehuldigd, loog erover en lokte Michael Flynn in de val en verdreef zo degene, die in een positie zou zijn geweest om te onthullen wat de linkse ‘deep state’ had gedaan. Het Mueller-onderzoek was een manier om leden van de Trump-administratie te blijven aanvallen en om de waarheid te verdoezelen over wat Obama en anderen gedaan hadden en aan het beramen waren.

Tb Nl

Afhankelijk van hoe je telt, duurde het onderzoek van het Ministerie van Justitie tussen 22 maanden en minstens drie jaar – het grootste deel van de eerste termijn van de president – voordat het uiteindelijk werd afgesloten. Deze mensen hebben jarenlang mensen die banden hadden met de president onder druk gezet, geïntimideerd en bespioneerd. Ze lokten zijn nationale veiligheidsadviseur in de val; deden invallen in het huis, het kantoor, het hotel en de kluizen van de persoonlijke advocaat van de president; intimideerden tientallen mensen met aanklachten en dreigementen over aanklachten. En uiteindelijk leverden ze geen enkel bewijs van samenspanning tussen de Trump-campagne en Russische agenten. Dat komt omdat de Trump-campagne nooit heeft samengespannen met Rusland.

Dit alles is nu publiekelijk bekend. Maar weinigen hebben de puntjes op de i gezet om te beseffen wat deze feiten onthullen. Reguliere journalisten zeker niet. Ze zijn dit frauduleuze onderzoek blijven dekken.

Echt inzicht vind je alleen bij analisten buiten de reguliere media. Op de blog Conservative Treehouse heeft onderzoeksjournalist Mark Bradman, die Sundance genoemd wordt, deze punten met elkaar verbonden: “Robert Mueller had twee doelen als speciaal aanklager. Doel nr. 1 was het voortzetten van de frauduleuze 'Stop Trump'-operatie van de DOJ/FBI, geïnitieerd door James Comey, Andrew McCabe en hun crew, technisch genaamd Crossfire Hurricane. Doel nr. 2 was het begraven van de illegale activiteiten; het creëren van de dekmantel die nodig was voor alles wat er in de 'Stop Trump'-operatie heeft plaatsgevonden” (30 jan. 2021).

Dat tweede doel is het doel dat de meeste mensen over het hoofd hebben gezien – maar het is het belangrijkste! Het doel van het Mueller-onderzoek was niet alleen om alle acties tegen president Trump gaande te houden, maar ook om alle illegale activiteiten in de doofpot te stoppen. Dit moeten we ons realiseren.

Mensen wisten dat Russische samenzwering nooit heeft plaatsgevonden en dat Muellers onderzoek eigenlijk een politiek wapen was om Trump te stoppen. Bradman beweert dat in feite iedereen in Washington D.C. dit wist!

Wie wist het allemaal?

“Ze wisten het allemaal.” Zo zei Bradman het. “Elke persoon in elke tak van de regering en elk federaal agentschap wist wat Muellers werkelijke doel was” (ibid). Er was overvloedig bewijs van wat er gaande was onder de Obama-regering en wat de ‘deep state’ deed, zelfs nadat president Trump was aangetreden. Maar Mueller en zijn team gebruikten hun macht om het in de doofpot te stoppen en het veel moeilijker te maken om het te vinden en te bewijzen. En iedereen liet het toe: Ze stonden een illegale, verraderlijke poging toe om de uitslag van de verkiezingen van 2016 ongedaan te maken!

Denk aan alle mensen die moesten meewerken om ervoor te zorgen dat het Mueller-onderzoek zo lang kon duren en zo ingrijpend kon zijn, en je begint te beseffen hoe diep deze corruptie gaat.

Zoals Bradman schreef: “De wetgevende macht wist het. De rechterlijke macht wist het. De uitvoerende tak wist het. De Fisa-rechtbank wist het. ... Alle insiders wisten dat het Mueller-onderzoek één groot vacuüm was om al het bewijs op te zuigen dat een corrupt [verdorven] systeem aan ‘Wij het Volk’ zou hebben ontmaskerd.

“Zij deden dit, omdat de omvang van het schandaal dat eraan ten grondslag lag zo ernstig was dat het voor ons volk bijna onmogelijk zou zijn om de gevolgen te verwerken” (ibid).

Iedereen die betrokken was bij het toestaan van dat onderzoek wist dat ze deelnamen aan een illegale, verraderlijke poging om de legitieme uitslag van de verkiezingen van 2016 ongedaan te maken. Dat was het doel van Muellers speciale adviesraad.

Wat kan anders een onderzoek verklaren naar nul bewijs van iets dat nooit plaatsvond?

De medeplichtigheid onder de politieke klasse, met inbegrip van Democraten, Republikeinen, de nieuwsmedia en anderen, is veel dieper dan de Amerikanen zich realiseren. De hoeveelheid macht, geld, invloed, technologie en intimidatie die zij hanteren is onthutsend.

We moeten ons vooral zorgen maken over dat tweede doel: “het begraven van de illegale activiteiten; het creëren van de dekmantel die nodig was voor alles wat er in de 'Stop Trump'-operatie heeft plaatsgevonden.”

De diepe corruptie die hier speelt, wordt nu voor onze ogen zichtbaar. En het werd voorspeld in 2 Koningen 14:26. Dit vers geeft u een idee van de omvang van de corruptie in Washington. Amerika's ellende is zeer bitter, en er is niemand met enige macht die helpt.

Geen helper

Wijlen conservatief commentator Rush Limbaugh kende Donald Trump. Hij zei dat hij hem heeft gevraagd of hij schuldig was aan de beschuldigingen die het Mueller-onderzoek als voorwendsel gebruikte. Dhr. Trump zei nee. Hij vroeg of hij het zeker wist. Hij zei dat hij absoluut onschuldig was. Dhr. Limbaugh zei toen: Als jij weet dat dit niet klopt, dan weten zij het ook.

Muellers speciale adviesraad deed geen rechtmatig onderzoek, zei meneer Limbaugh, en Donald Trump was misschien wel de enige in Washington die dat niet doorhad! Hij zei dat hij zo hard mogelijk probeerde de president ervan te overtuigen dat de hele operatie een politieke aanval was op zijn presidentschap. President Trump wist dat hij niet schuldig was aan de beschuldigingen, maar hij kon niet geloven dat het Ministerie van Justitie en de rest van de regering zo massaal corrupt waren.

Maar zo corrupt waren ze wel! Vooral na acht jaar Obama die op krachtige manier de regering vormgaf. Speciaal aanklager Mueller wist dat er geen samenspanning met Rusland was – en vrijwel iedereen wist het. De leiders van Justitie wisten het. De leiders van de FBI wisten het. De directeuren van de inlichtingendiensten wisten het. Leden van congrescommissies, zowel Republikeinen als Democraten, wisten het. Ze wilden allemaal de illusie creëren dat Muellers team naar de waarheid zocht, maar dat was nooit het geval. Ze verborgen gewoon hun poging tot staatsgreep – hun verraad tegen deze natie!

Hoe kwam het dat de radicalen al hun corruptie konden stilhouden? Waarom lieten sommige Republikeinen dat toe? Nou, ze opereren allemaal volgens bepaalde afspraken met elkaar in “the swamp” [het moeras], zoals de politieke klasse van Washington vaak wordt genoemd. De afspraak is als volgt: Als je niet meegaat in de manier waarop dingen worden gedaan, zorgen de gevestigde machten ervoor dat je alles verliest! Dat is bijvoorbeeld waarom een Republikeins congreslid Trump-aanhangers als onderdeel van een “sekte” karakteriseerde. Hij beschuldigde 75 miljoen Amerikanen ervan in een sekte te zitten, terwijl hij de manier waarop mensen in ‘the swamp’ zakendoen als goed en normaal beschouwt. Zo ziek en verwrongen zijn zelfs sommige Republikeinen geworden.

Deze mensen probeerden letterlijk de regering van het land omver te werpen! Om het volledige plaatje te zien, had dhr. Trump zich moeten realiseren dat hun doel was om de waarheid over wat ze deden te verdoezelen. Hij zou zich moeten realiseren dat zelfs sommige van zijn eigen advocaten erbij betrokken waren. Meneer Limbaugh zei dat advocaten als John Dowd de president vertelden dat de snelste manier om een eind aan het onderzoek te maken was door eraan mee te werken. Dus deed hij dat, wetende dat ze geen Russische samenzwering zouden vinden. Maar hierdoor leek het onderzoek wel legitiem.

In Amerika is “onschuldig tot het tegendeel is bewezen” een grondbeginsel van het recht. De bewijslast ligt bij de aanklager. Als iemand u beschuldigt van samenzwering met Rusland, hoeft u niet te bewijzen dat u dat niet heeft gedaan; de aanklager moet bewijzen dat u dat wel heeft gedaan. Toch probeerden Justitie en de regering Donald Trump wel schuldig te verklaren, tenzij hij zijn eigen onschuld bewees, in een schaamteloze poging hem te onttronen.

Dit is waar de profetie in 2 Koningen 14 over gaat. Er was geen helper voor Israël! Ziet u enige hulp? Nu is Rush Limbaugh, een zeer invloedrijke man die niet bang was om de radicaal-linkse agenda te ontmaskeren, gestorven. Er is niemand, zeker niemand in Washington, die Israël nog helpt! God gebruikte president Trump, maar linksen hebben de verkiezingen gestolen en hij is politiek verbannen! En geen van deze vreselijk schuldige elites wordt vervolgd, laat staan veroordeeld of gevangengezet – omdat zelfs veel van de aanklagers en de rechters corrupt zijn!

We weten nu dat het Ministerie van Justitie en de FBI logen tegen de FISA-rechtbank, maar die rechtbank heeft er nooit iets over gezegd. Waarom niet? Omdat ze erbij betrokken zijn! Dit laat de macht van de radicaal-linkse ‘deep state’ zien.

Dhr. Limbaugh zei dat Trump moeite had te accepteren hoe diep de corruptie werkelijk gaat. Denk maar eens na: De radicalen hebben over alles de controle – onderwijs, de nieuwsmedia, entertainment, sociale media, spionagebureaus – en nu ook over een groot deel van de federale overheid! Ze kunnen wetteloze relschoppers beschermen en een verkiezing stelen, terwijl ze tegelijkertijd uw vrije meningsuiting blokkeren als u zegt dat de verkiezing gestolen is. De Trumpet Daily-show van mijn zoon is gecensureerd door YouTube.

Ze hebben president Trump zelfs na zijn vertrek uit het Witte Huis aangeklaagd in een poging hem te verhinderen ooit nog tot het ambt terug te keren. Ondertussen belonen ze mensen die een centrale rol in de corruptie speelden, zoals Peter Strzok, met goedbetaalde banen en terugbetalingen.

Zo werkt het in ‘the swamp’. Zij hebben de macht en de controle. Hoe kun je daartegen winnen? Hoe kun je winnen als ze zelfs met de verkiezingen knoeien?

Laten we teruggaan en onderzoeken hoe Amerika in deze situatie terechtgekomen is.

Rekrutering van technologiebedrijven

In onze moderne wereld spelen digitale bewaking en gegevensverzameling een enorme rol bij het verzamelen van inlichtingen. Internationale conflicten zijn een digitaal strijdtoneel geworden, en leiders over de hele wereld zijn zeer afhankelijk geworden van hun inlichtingendiensten om te weten wat er gaande is. De inlichtingendiensten worden steeds meer de ruggengraat van regeringen.

De VS heeft de meest geavanceerde inlichtingendiensten en gegevensverzamelings-technologie ter wereld. De NSA-surveillancedatabase is een buitengewoon krachtig instrument dat door Amerika en haar bondgenoten wordt gebruikt. En nu krijgt de NSA veel van haar gegevens van particuliere technologiebedrijven als Facebook, Twitter, Google en Microsoft. De inlichtingendienst heeft deze bedrijven als cruciale partners aangetrokken.

Barack Obama heeft dit partnerschap gebruikt om de Amerikaanse inlichtingendiensten te bewapenen. Hij nam een systeem dat gemaakt is om de externe vijanden van de natie in de gaten te houden en te neutraliseren, en gebruikte het in plaats daarvan succesvol tegen zijn politieke vijanden binnenin Amerika.

Obama creëerde in feite een nieuw bureaucratisch monster uit de Amerikaanse Binnenlandse Veiligheidsdienst, het Ministerie van Justitie, de FBI en het hoofdkantoor van de Nationale Inlichtingendienst – een “vierde tak van de regering” vol ongekozen ‘deep state’-bureaucraten die loyaal zijn aan hem, aan zijn ideologie en zijn doelen.

“Wanneer de inlichtingentak binnen de overheid surveillance wil uitvoeren en Amerikaanse burgers in de gaten wil houden, stuiten ze op problemen vanwege de grondwet van de Verenigde Staten,” schreef Mark Bradman. “Ze omzeilen die wettelijke beperkingen door het verzamelen van inlichtingen, de daadwerkelijke datamining, uit te besteden en externe partijen (aannemers) toegang te geven tot de centrale database [sprekend over de enorme NSA-database]. De overheid kan geen elektronische zoekacties uitvoeren (volgens het Vierde Amendement) zonder een bevelschrift; particulieren kunnen echter wel zoeken en verslag uitbrengen zolang ze toegang hebben” (26 juli 2021).

Dit betekent dat deze instanties iedereen die ze willen, kunnen bespioneren – zelfs Donald Trump toen hij de zittende president was! Deze bureaucraten kunnen in uw computer komen en alles lezen wat u schrijft en vrijwel elk woord horen dat u zegt. U moet zich realiseren dat er echt geen privacy meer bestaat en, eerlijk gezegd, geen vrijheid!

Deze “particuliere” bedrijven geven nu openlijk toe dat zij de inlichtingendiensten van de regering helpen om alle activiteiten op hun platforms te monitoren om vast te stellen wat zij als “extremistische inhoud” beschouwen. Zij definiëren zelf extremisme – en dat is toevallig iedereen met een afwijkende politieke mening! Als ze een hekel hebben aan uw opvattingen – zelfs als u de president van het land bent – zullen ze u censureren, op een zwarte lijst zetten, lastigvallen en zelfs in de gevangenis gooien. Ze hebben zich gezag toegeëigend op een schaal die nog nooit eerder is gezien in dit land.

Dit is pure wetteloosheid. Het schendt de grondwet, de hoogste wet van het land!

Deze bedrijven hebben nu een virtuele wurggreep op de regering – onder aansturing van Obama. Ze zijn wapens van Barack Obama geworden. Daar komt het op neer, ook vandaag nog. Deze ondemocratische “vierde tak van de overheid” is onbeheersbaar en heeft controle over de andere drie takken. En van degenen die het vuile werk opknappen is niemand gekozen, behalve Barack Obama.

Hoe konden wij als Amerikanen dit laten gebeuren?

Informatie beheersen

Van alle inlichtingendiensten, wilde Obama het meest controle over de FBI. De FBI doet het binnenlandse onderzoek naar iedereen die een veiligheidsmachtiging heeft of nodig heeft, dus controle over de FBI geeft hem de leiding over wie welke informatie mag inzien.

Om machtsmisbruik tegen te gaan, wordt de informatie van de inlichtingendiensten “doelbewust in afgesloten silo's gestopt; in wezen een formeel proces om de informatiestroom tussen agentschappen en tussen de oorspronkelijke takken te blokkeren”, schreef Bradman (4 juli 2021). Deze inlichtingenbureaucraten kunnen hun informatie verborgen houden voor gekozen ambtenaren als ze dat willen, en er is vrijwel geen toezicht! Zij beslissen tot welke “silo” u toegang heeft, zodat u alleen de inlichtingen ziet die zij willen dat u ziet.

De inlichtingendienst heeft volledige controle over wat als geheime informatie wordt beschouwd. Daarom heeft deze “vierde tak” controle over de drie echte, constitutionele takken: de uitvoerende, wetgevende en gerechtelijke tak. Als andere takken om inlichtingen vragen, zullen de agentschappen die vaak op zo’n manier verstrekken dat belangrijke delen bewerkt zijn om te verbergen wat er werkelijk aan de hand is. Zij hebben daar controle over, zonder zelf onder toezicht te staan. De enigen die het hele plaatje te zien krijgen, zijn Barack Obama en zijn topmensen.

Dit geeft deze mensen ongeëvenaarde controle! Ze bezaten zoveel macht dat ze president Trump buiten cruciale informatie en beslissingen konden houden! Steeds weer probeerde Trump mensen op sleutelposities te plaatsen en werden ze door deze bureaucraten geweigerd. Ze hadden ongecontroleerde zeggenschap en konden hem tegenhouden.

Dit is ongrondwettelijk, illegaal, wetteloos en verraderlijk! Het is ongelooflijk dat ze dit kunnen doen en ermee wegkomen, maar dat is precies wat er gebeurt.

Inlichtingen als wapen

Een artikel van Bradman is getiteld “De surveillance- en politieke spionageoperaties die door John Durham worden belicht, vormen het topje van de ijsberg.” Daar heeft hij gelijk in: Wat we zien is slechts een fractie van deze monsterlijke corruptie!

“Barack Obama en [procureur-generaal] Eric Holder creëerden geen bewapende DOJ en FBI,” schreef Bradman; “in plaats daarvan namen ze het bestaande systeem en pasten het aan, zodat deze wapens alleen gericht waren op één kant van het politieke continuüm. Samen pasten ze de binnenlandse surveillancecapaciteiten, de interne spionagesystemen, zodanig aan dat alleen hun politieke oppositie het doelwit zou zijn” (12 februari 2022). Hierdoor kregen ze controle over het hele systeem, en de vruchten bewijzen dat. In plaats van deze krachtige instrumenten te richten op terroristen en andere vijanden buiten het land, richtten zij ze op hun politieke tegenstanders.

Deze mensen beschouwen Donald Trumps Republikeinse aanhangers als extremisten die onder de loep gehouden en onderzocht moeten worden. En dit nieuwe beveiligingssysteem dat ze tegen hen in kunnen zetten is buitengewoon krachtig.

Wat deze mensen doen is schaamteloos verraad! Het is een complete oorlog tegen de grondwet. Ze zijn onvoorstelbaar verdorven. En ze hebben de zegen en hulp van de media en het onderwijssysteem. Ze haten de grondwet en werken aan de vernietiging ervan. Als ons volk ook maar een beetje van God en de Bijbel afwist, zou het dat inzien.

Om wetgevend toezicht op de inlichtingengemeenschap te garanderen, werd een “Bende van Acht” opgericht met de hoogste leiders van het Huis en de Senaat, zowel Republikeinen als Democraten. De inlichtingengemeenschap mag geen inlichtingenoperaties uitvoeren zonder dat de meerderheids- en minderheidspartijen daarvan op de hoogte zijn – dat is tegen de wet. De wetgever is bevoegd om de inlichtingenoperaties van deze “vierde tak” te controleren. “De moderne opzet van dit toezichtsysteem is gedaan om malafide en/of corrupte inlichtingenoperaties te voorkomen,” schreef Bradman. “Maar ... het proces werd tijdens het Obama-tijdperk ondermijnd” (ibid).

Comey en zijn team onderzochten Donald Trump meer dan een jaar lang, en deze acht leden van het Congres waren hier nooit van op de hoogte. Toen Comey op 20 maart 2017 voor het Congres getuigde waarom ze dit geheim hielden, zei hij arrogant dat het was “vanwege de gevoeligheid van de zaak.” In wezen zei hij: Wij als onderdeel van agentschappen zoals de FBI weten wel hoe we dit moeten aanpakken. We hebben geen toezicht nodig! James Comey is door niemand gekozen, en hij is geen verantwoording schuldig aan het volk. Toch heeft het Congres hem hier nooit op aangesproken. Dat is waanzin. Dat is toestaan dat Satan de duivel je onderwerpt!

Over de opmerking van Comey schreef Bradman: “De arrogantie was verbazingwekkend, en de acceptatie door het Congres enorm ergerlijk. Maar dat specifieke voorbeeld benadrukte wel precies hoe politiek corrupt het systeem was geworden. In wezen eigende Team Obama zich de hele opzet van het toezicht door het Congres toe, en het Congres deed of er niets aan de hand was.” Dit vertegenwoordigde “het totaal opzijschuiven van de reden waarom de Bende van Acht bestaat: het elimineren van het potentieel voor politieke bewapening van de inlichtingengemeenschap door de uitvoerende macht. De mededelingen van de Bende van Acht aan de meerderheid en de minderheid van de wetgevende macht zijn specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat wat James Comey toegaf te hebben gedaan nooit zou mogen gebeuren” (ibid). Dit betekent dat deze “vierde tak van de regering” kan doen wat het wil.

Hoe kon dit gebeuren? De Democraten vonden het duidelijk een goed idee wat deze inlichtingendiensten deden en sommige Republikeinen ook. Velen van hen waren zelf corrupt!

Hoe alarmerend dat Amerika geen leiders heeft die voor de waarheid willen opkomen. Iedereen is bang voor Barack Obama en ze hebben een hekel aan Donald Trump, inclusief de meeste Republikeinen.

Het is bitter om te zien hoe gekozen vertegenwoordigers in het Congres toestaan dat een ongekozen, arrogante, satanische kliek ons land overneemt. Het is schrijnend dat een tiran over de inlichtingendiensten en de drie constitutionele takken regeert. Nu werken deze mensen er hard aan om alle verkiezingshervormingen op staatsniveau tegen te houden en de grondwettelijke bescherming weg te nemen, zodat ze verkiezingen kunnen stelen!

Dit volgzame Congres buigt blijkbaar voor alles en iedereen met echte macht. Op een paar uitzonderingen na zullen ze niet tegen hen opstaan, omdat ze bang zijn voor vergelding. “Geen enkele machthebber zal openlijk verklaren wat er is gebeurd,” schreef Bradman. “Ze zijn bang voor de vierde tak. Het bewijs van wat er is gebeurd bevindt zich recht voor onze ogen” (ibid). Deze man kan het wel zien.

Deze federale agentschappen bespioneerden massaal Amerikanen. Daar waren ook gewone Amerikanen onder, journalisten, conservatieven, leden van de Trump-campagne en zelfs zittende leden van het Congres! In 2016 was er een toename van 350 procent in officiële verzoeken om de identiteit te ontmaskeren van Amerikanen wiens communicatie en andere details de overheid volgde. Je weet dat ze veel belastende informatie vonden en die gebruikten om mensen te chanteren. Is dat waarom zoveel mensen hebben gezwegen over al deze criminele activiteiten? Dat is het soort wereld waarin we leven.

Een democratie die zo bestuurd wordt, kan niet lang standhouden. Als Amerikanen niet van recht en regering houden en zich daaraan vastklampen, zal het van ze afgenomen worden.

Een verraderlijke leider kan dat machtige apparaat gebruiken om als alleenheerser te regeren! Dat is precies wat Barack Obama heeft gedaan. Hij zei dat hij Amerika fundamenteel zou veranderen – en dat is precies wat hij heeft gedaan. Hij legde niet uit wat hij daarmee bedoelde, maar u kunt nu aan de vruchten zien wat hij bedoelde.

De bron van macht

Een tiran die denkt als de duivel heeft controle gekregen over wat er over is van de glorie en rijkdom van Amerika. De duivel heeft grote macht, en hij heeft een vurig doel om uit te wissen wat God heeft gedaan en doet. Mensen die niet dicht bij God staan maken geen kans tegen Satan – en de overgrote meerderheid van de mensen staat behoorlijk ver van God af!

Maar als u zich tot God keert, zal Hij u precies laten zien wat Satan doet en u de kracht geven om hem te weerstaan.

Satan heeft de macht om groot kwaad te doen en dat niet alleen te verbergen, maar vervolgens anderen ervan te beschuldigen. We zagen dit met Obama's gebruik van de ‘deep state’ in het algemeen en het Mueller-onderzoek in het bijzonder. Het is een voorbeeld van de “diepten van Satan” waar Jezus Christus voor waarschuwde (Openbaring 2:24). U kunt het echte doel van het Mueller-onderzoek bewijzen; maar Satan weet, dat als hij het zo ingewikkeld maakt dat er grondige studie voor nodig is om het te begrijpen, de meeste mensen er niet naar zullen graven, en hij hen kan misleiden. De krachtige manier waarop Obama werkt aan de vernietiging van de natie waarvoor hij tot tweemaal toe als leider werd verkozen, is een van die “diepten”.

Dit is hoe het kan gebeuren dat iedereen met macht weet dat het Mueller-onderzoek fraude was om de gebeurtenissen rond de verkiezingen van 2016 te verdoezelen, en weet van de fraude rond de verkiezingen van 2020 – en dat zij toch eisen dat u zegt dat Mueller volkomen eerlijk was en dat ook de verkiezingen van 2020 volkomen eerlijk waren. Zij zijn als een verachtelijke religieuze sekte!

Een verbluffend voorbeeld was ABC-commentator George Stephanopoulos die tegen een Republikeinse senator schreeuwde en eiste dat hij zou zeggen dat de verkiezingen eerlijk waren. Ze weten dat veel gewone Amerikanen beseffen dat er iets mis is. Ze willen u vertellen wat u mag zeggen en zelfs wat u mag denken. En als u niet gehoorzaamt, zullen ze u politiek, cultureel en technologisch verbannen, terwijl ze ondertussen meer geld, invloed en macht vergaren.

U moet herkennen waar die houding en die geest vandaan komen.

Hoe dit zal eindigen

Zonder helper voor Israël zullen er veel vreselijke dingen gebeuren. Andere landen verraden Amerika al, net als haar broederlanden Engeland en Israël. Iran ontwikkelt kernwapens. Het zoekt manieren om de Verenigde Staten te vernederen. China wordt oorlogszuchtig. Het richt zich op Amerikaanse bondgenoten als Australië, Hong Kong en Taiwan, terwijl het toenadering zoekt tot Amerika's vijanden – het houdt oefeningen met Iran en steunt Cuba. Europa is in toenemende mate vastbesloten onafhankelijker te worden van Amerika en breidt de handel met China uit. Duitsland heeft aansluiting gezocht bij Rusland via de Nord Stream-2 pijpleiding en andere middelen. Zoals God voorspelde, zullen onze nationale “minnaars” ons verraden en belegeren (Ezechiël 23). Amerika zal achterblijven zonder ook maar enige hulp!

Mensen kijken naar Republikeinen, conservatieve commentatoren en predikers voor hoop. De realiteit is dat er geen hoop is zonder God!

Satan probeert de naam van Israël uit te wissen. Het goede nieuws is dat God een meesterplan heeft om Israël blijvend te redden, en Hij voert het uit. Met God is er eindeloze hoop.

De wereld om ons heen staat op het punt te vergaan. Bijbelprofetie laat zien dat hij op een vreselijk gewelddadige en tragische manier zal eindigen. Maar hij zal worden vervangen door een prachtige nieuwe wereld, geregeerd door Jezus Christus. Als die wereld er eenmaal is, zult u nooit meer de woorden “er was geen helper voor Israël” horen, want alle mensen zullen Israël zijn en onderdeel van de familie van God zijn. Wat een inspirerende hoop!

Vervolgd op: Gestolen verkiezing, nep-opstand...

DE VERENIGDE STATEN EN GROOT-BRITTANNIË IN DE PROFETIEËN

De mensen van de Westerse wereld zouden versteld staan-met stomheid geslagen zijn-als zij het wisten! De regeringen van de Verenigde Staten, van Groot-Brittannië, Canada, Australazië, Zuid-Afrika zouden enorme noodprogramma's in werking stellen-als zij het wisten! Zij zouden het kunnen weten! Maar zij weten het niet! Waarom niet?