Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief

Ik zal de trots op uw eigen kracht breken

DaveAlan/iStock

Ik zal de trots op uw eigen kracht breken

De Sleutel van David (Transcript)

Gegroet allemaal. De Iraanse Generaal Suleimani is op dit moment in het wereldnieuws, en hij staat onder sancties van de VS om Iran niet te verlaten, maar waarom? Nou, omdat hij verantwoordelijk is voor het doden van ongeveer 1500 Amerikaanse soldaten, is nogal een doelwit voor de VS, of dat WAS hij in ieder geval. Dat gebeurde tijdens de oorlog in Irak. Maar nu heeft de VS een nucleaire overeenkomst gemaakt met Iran en zij hebben $150 miljard vrijgegeven aan de Iraniërs. Maar zij hebben eveneens de sanctie op Generaal Suleimani opgeheven, en nu is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil, ook al heeft hij HONDERDEN EN HONDERDEN Amerikaanse soldaten gedood. Zij WETEN het en kunnen het BEWIJZEN, en toch laten ze hem nu vrij gaan om te doen wat hij wil. Hij vertrok onmiddellijk naar Rusland om ICBM’s te kopen; dat zijn intercontinentale raketten die kernkoppen kunnen dragen die elke plek op de wereld kunnen bereiken, zelfs de VS. En hij had dus grote HAAST om in Rusland te komen voor de aankoop van deze raketten, waarvan de sancties over dat project eveneens waren opgeheven.

Dus wordt er nu gezegd dat Iran dertien jaar verwijderd is van het verkrijgen van de atoombom. Aan het begin van deze gesprekken was er sprake van dat Iran drie maanden verwijderd was van het krijgen van de bom, en nu duurt het plotseling dertien jaar voordat ze een atoombom hebben. Welnu, ze hebben meer dan twintig akkoorden geschonden, nucleaire overeenkomsten die zij zijn aangegaan met de inspecteurs die erheen zijn gegaan. Ze hebben ze echt allemaal geschonden. Denkt u werkelijk, denkt iemand echt dat Iran van plan is om DERTIEN JAAR te wachten met het krijgen van een atoombom? Dit gaat in sneltreinvaart. Dat is waarom Generaal Suleimani zo SNEL naar Rusland ging om deze aankoop te doen.

Want nu hebben ze veel geld te besteden, en ze kunnen nu nog meer hun terrorisme over de wereld verspreiden, en natuurlijk heeft het veel meer impact als ze kernbommen kunnen krijgen. Dus dit is allemaal zeer slecht nieuws en het lijkt mij dat iedereen dat zou moeten kunnen zien, dat we leven in iets van een fantasiewereld. Maar u kunt door Suleimani’s reis naar Rusland, en het feit dat hij ONMIDDELIJK erheen ging zien hoe ze het proces aan het VERSNELLEN zijn, niet alleen van de bommen, maar ook de raketten, en het vormt allemaal één groot project en ze hebben enorm grote haast. En toch blijven we hen vrijwel alles geven wat ze willen.

Nu geef ik hiervoor niet de schuld aan één politieke partij of één man, want als u kijkt naar de profetieën zult u zien dat als je begrijpt wie Israël is, en ons boekje De Verenigde Staten en Groot-Brittannië in Profetie zal dat u duidelijk maken, maar als u begrijpt wie Israël is, dan weet u dat God het volk de schuld geeft voor wat er gebeurt in de VS en Verenigd Koninkrijk en de Joodse Staat. Hij verwijt het volk wat er gaande is als gevolg van bepaalde dingen die zij doen. Hij legt de schuld niet bij één politieke partij of bij één leider of iets dergelijks.

Laat me u iets voorlezen. Dit is iets uit onze Trumpet Weekly, en het gaat over Suleimani, het is afkomstig uit de Al Monitor van 1 september, en zegt het volgende: “Suleimani, de commandant van het Iraanse Quds leger, een afdeling van de Islamitische Revolutionaire Garde die verantwoordelijk is voor activiteiten buiten de landsgrenzen, gaf wat werd aangekondigd als speciale toespraak aan de vergadering van deskundigen op 1 september om regionale zaken te bespreken. Delen van die toespraak werden gedeeld met de Iraanse persbureaus door leden van de aanwezige vergadering. In een interview met Toznam News Agency zei Generaal Suleimani: “De ineenstorting van Amerikaanse macht in de regio HEEFT plaatsgevonden.” Het IS al gebeurd! De macht van Amerika is INGESTORT in die regio in het Midden Oosten. Nu, dit zijn zijn woorden, en dit werd onmiddellijk NA de nucleaire overeenkomst gezegd. Waarom zou hij dit zeggen, denkt u? Dit is natuurlijk allemaal geprofeteerd in uw Bijbel en we hebben hier al jaren over gesproken en u al tientallen jaren precies verteld wat Iran aan het doen was, en nu komt dit allemaal uit. Maar waarom zou Suleimani zeggen dat de ineenstorting van Amerikaanse macht in dat gebied HEEFT plaatsgevonden, onmiddellijk na die nucleaire overeenkomst? Waarom zou hij dat zeggen? Omdat hij ziet dat, zelfs in die acties en in het maken van de nucleaire overeenkomst, dat het eigenlijk een Amerikaanse overgave was. Ze zijn gewoon ineengestort. Ze vragen eigenlijk NIET VEEL terug in ruil voor wat zij Iran geven, en ze geven Iran bijna ALLES waar het om vroeg. Dit is algemeen bekend en we hebben hen niet eens gevraagd om onze vier gevangenen die IN Iran zijn en geen wet hebben overtreden, maar zij hebben gewoon besloten ze vast te zetten, en wij hebben niet eens gevraagd om onze eigen mensen, onze eigen leden van de media, vrij te laten. Dat is schokkend en het is beschamend.

Maar kijk, er zijn profetieën in uw Bijbel die zeggen dat we op weg zijn naar een tijd die de ergste tijd van lijden wordt ooit op aarde, dat er nooit een tijd als deze is geweest, en het gaat over kernbommen en massavernietigingswapens, wij hebben hier al zoveel jaar over gesproken, en ik hoop dat u de literatuur aanvraagt, want laat me u vertellen, het lijkt dat de profetieën op dit moment in grote getale in vervulling gaan in vergelijking met recent verleden.

Kijk, er is een INSTORTING in de buitenlandse politiek van Amerika geweest, maar God heeft een ander scenario voor ogen dan de meeste mensen hebben, of dan bijna IEDEREEN die je daar ooit over hoort praten. Maar hoeveel mensen begrijpen echt hoe GEVAARLIJK dit nucleaire akkoord is? En dan hebben we het niet over de ene of andere politieke partij. We hebben het over het feit dat er iets ERG MIS is met Amerika en Verenigd Koninkrijk en de Joodse staat, iets waar God erg boos over is.

Let op wat er staat in Leviticus 26 en vers 17: “En ik zal Mijn aangezicht tegen u zetten…” Vers 17 van Leviticus 26. Vers 18: “Als u dan ondanks dit alles nog niet naar Mij luistert, dan zal Ik u vanwege uw zonden zeven keer erger straffen. (19) En ik zal de trots op uw eigen kracht breken,” God heeft het over het breken van de trots van onze macht, omdat het volk niet naar HEM wil luisteren. Hij legt de schuld niet bij een politieke partij; Hij legt de schuld bij ALLE Amerikanen en Engelsen en de Joden in het Midden Oosten omdat zij de naties van het eerstgeboorterecht en de scepter-natie vormen. Als je begrijpt wat dat inhoudt, dan zult u veel begrijpen over Bijbelse profetie. Maar dit is een eindtijd profetie, en God zegt dat Hij ONZE WIL HEEFT GEBROKEN. Wij hebben macht. Hij zegt dat Hij de trots van onze macht zal breken. Wij hebben de macht en God heeft dat aan ons gegeven, en nu heeft Hij onze wil gebroken, zodat we bang zijn die macht te GEBRUIKEN! Verbazingwekkend hoe deze dingen zich ontwikkeld hebben in ons leven. God zei dat Hij de trots van onze macht zou breken, en we hebben allerlei soorten problemen. Ik zal u zeggen; u heeft ons boek over De Verenigde Staten en Groot Brittannië in Profetie nodig. We hebben meer dan zes miljoen exemplaren van dat boek verzonden en het is een boek dat erg veel aangevraagd wordt op ons tv-programma. Maar God is bezorgd over de mensen die niet naar Hem luisteren. Er zijn veel dingen aan de hand in Amerika waar God bezorgd over is.

Ik hoorde deze week op het nieuws dat de Amerikaanse slachtoffers van heroïnegebruik is VERDUBBELD sinds 2011. Het is VERDUBBELD, het aantal slachtoffers. En het is nu erg goedkoop. Ze kunnen het hier goedkoop krijgen omdat het door drugskartels wordt gedaan en ze gebruik maken van de hulp van bendes, en dit veroorzaakt allerlei soorten criminaliteit in Amerika.

In Ezechiël 7 en vers 23 staat: “Maak ketens klaar voor mijn volk, want overal in het land worden bloedbaden aangericht, en de stad is vol geweld.” Zie, het geweld explodeert in Amerika en veel ervan is het gevolg van drugs en vanwege de bendes die binnen komen vanuit andere landen via onze zuidgrens. Allerlei vreselijke problemen en we zien het geweld bijna WEKELIJKS plaatsvinden, lijkt het wel, in de nieuwsmedia. U kunt het zo vaak zien.

Kijk naar Daniël 9 en vers 10, en ik zal u laten zien dat Leviticus 26 en vers 19 een eindtijd profetie is. Het is voor vandaag, voor nu, dit moment. Laten we naar Daniël gaan, dat is een boek, werkelijk ALLEEN maar voor deze eindtijd. Daniël 12 en vers 4 en vers 9. Maar laten we kijken naar Daniël 9 vers 10: “Wij hebben niet naar de stem van de Here, onze God, geluisterd … (11) Ja, heel Israël,” nou wie zijn dat? Het is meer dan een klein land in het Midden Oosten, het bestaat uit twaalf naties in deze eindtijd. Maar God richt zich op drie van hen, de twee naties van het geboorterecht en de scepter-natie, omdat ze een speciale relatie met God hebben gehad en ze die geschiedenis zijn vergeten en omdat ze alles over God hebben vergeten en wat hun geschiedenis ECHT IS. En God is DAAR bezorgd over!

Let op vers 12: “Hij heeft zijn woorden bevestigd die Hij gesproken heeft tegen ons en tegen onze richters die ons leiding gaven, door over ons een groot onheil te brengen: dat zich onder heel de hemel nergens heeft voorgedaan zoals zich dat in Jeruzalem voorgedaan heeft.” Jeruzalem was de oude hoofdstad en het is een type van HEEL Israël. Maar ik wil u laten zien dat dit allemaal leidt tot het beste nieuws dat je ooit in je leven hebt gehoord! Maar het wordt VOORAFGEGAAN door ENORM VEEL LEED, het ergste OOIT op deze planeet!

Let op vers 13: “Zoals het beschreven is in de wet van Mozes,” dat omvat Leviticus en natuurlijk, het is de Pentateuch, de eerste vijf boeken van de Bijbel. Let er op dat er in dit eindtijd boek wordt gezegd dat dit allemaal was geprofeteerd om te gebeuren in deze eindtijd. Maar hoeveel mensen GELOVEN hun eigen Bijbels?

Let erop dat wat Daniël ons vertelt in dit boek ALLEEN voor de eindtijd is: “Zoals beschreven is in de wet van Mozes, is al dat onheil over ons gekomen. Toch smeekten wij het aangezicht van de Here onze God niet dat wij ons zouden bekeren van onze ongerechtigheden en verstandelijk acht geven op uw waarheid. (14) Daarom heeft de Here over het kwade GEWAAKT, en Hij heeft het over ons gebracht; want de Here onze God is rechtvaardig in al Zijn werken die Hij gedaan heeft, omdat wij Zijn stem niet gehoorzaamden.” Ziet u, Hij legt de schuld niet bij een politieke partij of een politieke leider; Hij legt de schuld bij het volk vanwege hun overtredingen.

Iran is de grootste terrorisme-sponsor in de wereld, en zij verspreiden het terrorisme over het GEHELE Midden Oosten en andere delen van de wereld, en NU helpen we hen om de atoombom te verkrijgen en geven we hen een legitimiteit die zij nooit eerder gehad hebben. Ze hebben nu $150 miljard te besteden aan het verspreiden van terreur en aan hun nucleaire programma en hun raketprogramma, zodat ze raketten hebben die op de VS kunnen inslaan, en zij scheppen op over de mogelijkheid om dat te doen en zeggen dat ze het VERLANGEN hebben om het te doen! Dit zijn de mensen waar we zojuist een prachtige nucleaire overeenkomst mee hebben gemaakt.

Er is geen andere nucleaire macht die op die manier praat. En ik zeg u, het is een GESTOORD buitenlands beleid dat ZIJ hebben. Maar zoals ik al vaak heb gezegd, er is geen andere nucleaire macht op deze aarde zoals Iran en zij geloven dat hoe erger het geweld wordt, des te meer het de terugkeer van hun versie van de messias zal bespoedigen. Zij geloven dat echt en HANDELEN er ook naar! U kunt het zien! Dat is waarom ze terreur verspreiden over het hele Midden-Oosten. Niemand anders doet dat in die mate. ISIS komt zeker in de richting, maar zij vormen niet de werkelijke macht in het Midden-Oosten. Dat is Iran! En dat zal Iran blijven tot er een Europese macht komt die hen vernietigt, en dat zal zeer binnenkort gebeuren. Zeer, zeer binnenkort. Maar als Iran al een terreur is ZONDER atoombommen, wat zal het dan worden MET atoombommen. Daarom is deze nucleaire overeenkomst volgens mij de grootste buitenlandse politieke ramp die ooit door Amerika is gemaakt. Of de ergste buitenlandse politieke overeenkomst en het is gewoon een GIGANTISCHE RAMP. En u zult dit zeer binnenkort ZIEN. Ik zeg u dat dit niet lang zal duren. Zij hebben al meer dan 20 nucleaire akkoorden gebroken. Elk ervan, en zoals ik al eerder zei, toch gaan we door en doen alsof we ze kunnen vertrouwen. Ze KUNNEN NIET vertrouwd worden. Ze liegen als een manier van leven.

Let op een ander citaat uit de Washington Free Beacon, dat zegt: “Een hoge Iraanse militaire functionaris heeft gezworen alle Amerikaanse belangen in de regio te verwoesten, en beweert dat de Islamitische Republiek zich verheugd op een oorlog met Amerika, volgens regionale verslaggeving; waaruit blijkt dat Teheran nog steeds vastbesloten is om de strijd aan te gaan met de Verenigde Staten in de nasleep van een onlangs getekend nucleair akkoord.”

Is dat niet verbazingwekkend? We hebben net een nucleaire overeenkomst met hen gemaakt en nu zeggen ze: hey, dat weerhoudt ons er niet van om Amerika de OORLOG te verklaren! We zullen een OORLOG met hen krijgen! Zij willen dat graag! Ze maken dat PUBLIEKELIJK! Ze verkondigen het PUBLIEKELIJK! Beseffen wij ons het gevaar van deze wereld waarin wij leven? Dit is de VONK die ons naar een nucleaire Armageddon zal leiden! Dit gaat gebeuren en wij werken op een ongelofelijk gevaarlijke manier met hun samen.

Ze gaan door met praten over hoe de VS ge dreigen met vernietiging, net als de kleine staat die Israël wordt genoemd. En dit is een van de commandanten die deze verklaring gaf, een van de meest prestigieuze leiders van het land die deze verklaring gaf.

Hij zei, deze Suleimani, dat is een andere man, een andere hooggeplaatste generaal, maar hij zei dat Iran een oorlog GRAAG WENST met de Verenigde Staten. Zij WILLEN het GRAAG! En dit zeggen ze NA de nucleaire overeenkomst, en toch willen we hier op een of andere manier blij mee zijn om succesvol te lijken in die overeenkomst. Verbazingwekkend! Echt verwonderlijk!

Als u kijkt naar ISIS, dat is de Islamitische Staat, dan zijn die ook erg gewelddadig en veroorzaken veel schade in het Midden Oosten, en veel buitenlands beleidsdeskundigen geloven dat zij aan de macht konden komen als gevolg van de INEENSTORTING van het buitenlandse beleid van Amerika. U kunt het echt zelf terug traceren tot aan wat sommige van deze commentatoren zeggen, u kunt het bewijzen.

Laat me een citaat voorlezen van Carolyn Glick uit de Jerusalem Post van 1 september (2015). Dit is wat zij schreef: “ Het doel van de Islamitische Staat, of ISIS, is blijkbaar de jonge broederschap-leden te overtuigen,” dit gaat over Egypte, “om de krachten te bundelen. Als dit voorstel succesvol is zal Egypte een kruitvat worden wiens vernietigende kracht RAMPZALIG zal zijn.” En dan gaat ze verder met praten over “Binnen vijf tot tien jaar kan Pakistan hebben…” Dit is een studie van Carnegie Endowment for International Peace die zei dat “Binnen vijf tot tien jaar kan Pakistan het op twee na grootste nucleaire arsenaal in de wereld hebben, alleen overtroffen door de VS en Rusland. Volgens dit rapport produceert Pakistan atoombommen VIER KEER SNELLER dan India.” En zij zei dat “Het epicentrum van het nucleaire werk in Pakistan is in de Baluchestan Provincie. De populariteit van Islamitische Staat is hoog en groeiend in dat gebied, evenals in het grootste deel van Pakistan. Als gevolg daarvan is het gevaar dat de bommen die zij nu maken onder de controle van Bagdad zullen vallen steeds echter en groter.” Dat is het HOOFD van ISIS, of de Islamitische Staat. Nu kunnen we daar ook over nadenken.

Maar denk aan al die atoombommen waar ISIS de controle over kan krijgen, en dat op zich zorgt er natuurlijk voor dat Iran nog urgenter is in het ontwikkelen van HUN nucleaire programma. Alles gaat in sneltreinvaart. We kunnen onszelf voor de gek houden dat het niet zo is, maar het is wel zo! En wij hebben dat helemaal niet vertraagd. In feite zorgt de nucleaire overeenkomst er zelfs voor dat het proces versneld wordt!

Zoals ik al gezegd heb, God legt de schuld bij het volk omdat we niet naar Hem geluisterd hebben. Er zijn meer dan 100 profetieën die praten over de gebeurtenissen die zich hier ontvouwen en toch GELOVEN de mensen ze niet! Zij geloven God niet! Zij geloven de Bijbel, dat is Christus in print, niet. Zij geloven het in de meeste gevallen gewoon niet! Maar het zal allemaal uitkomen zoals wij al zo’n zestig à zeventig jaar hebben geprofeteerd. En dat is de waarheid! Dat is de waarheid!

We moeten ons realiseren dat dit een verschrikkelijke wereld is waarin wij leven, en ISIS heeft reeds een aantal mosterdgas middelen gebruikt, en Syrië heeft chemische wapens gebruikt. Dit is een gevaarlijke wereld! Wat gaan die mensen doen als zij atoombommen of nucleaire middelen in handen krijgen? Wat zullen ze DAN gaan doen?

Realiseren we ons waar dit naar toe gaat in deze wereld? Vele autoriteiten geloven dat alle vluchtelingen die Europa overstromen er zijn als gevolg van ons terugtrekken uit Irak. Toen stond ISIS op en begon een oorlog in Syrië en nam een groot deel van het land in, en het trok Irak binnen en nam veel van Irak in, en het nam gewoon steden over waarvoor onze soldaten eerder waren gestorven om die te veroveren. U kunt het probleem echt traceren, het ISIS probleem, naar ons terugtrekken uit Irak en ISIS die alle controle in Syrië verkrijgt. En weet u waar de meeste vluchtelingen vandaan komen die naar Europa gaan? Uit Syrië. De meeste van hen zijn geen Christenen, maar het zijn Moslims, en dat vormt een nieuw probleem omdat er ook TERRORISTEN onder hen kunnen zijn. Vreselijke dingen gebeuren in deze wereld.

Nu willen de meeste van hen naar Duitsland, en het tijdschrift der Spiegel zei op 31 augustus dat veel Duitsers in het verleden hebben geloofd of de illusie hadden dat ze die immigratie onder controle konden houden. Nu zien ze de ongeveer 800.000 die Duitsland moet opnemen, en het lijkt erop dat zij zien dat zij er geen enkele CONTROLE over hebben; zij worden gewoon overstroomt, en dat zorgt ervoor dat Duitsland zijn leger opbouwt zodat het dat proces op de zeeën kan stoppen.

Nu staat Duitsland bekend voor het beginnen van de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog, en zelfs de titel van dit tijdschrift, en het is het beste tijdschrift van Duitsland, de titel is Duister Duitsland, Helder Duitsland. Ze weten dat het een DUISTER Duitsland kan worden, en dat het een duister Duitsland gaat worden. Wij hebben DAT al zeventig jaar lang geprofeteerd. Het zal de duistere kant op keren. Het zal het Heilige Romeinse Rijk gaan vormen en zal Iran en zijn bondgenoten vernietigen; dat is wat Bijbelse profetie zegt. Kijk, het Duitse volk staat er bekend om dat ze zeer angstig worden als ze een groot probleem zoals dit zien en dat zij dan zoeken naar een STERKE MAN voor noodgevallen, en ze hebben nu te maken met een noodsituatie! Daniël 8 profeteert in vers 23 dat er een sterke man zal opkomen in Europa, die zal de Europese macht leiden in het berokkenen van veel schade in deze wereld, meer dan wie dan ook in deze eindtijd. DAT is geprofeteerd en dat zal gebeuren. En zelfs dit artikel zegt dat mensen heel makkelijk hun vertrouwen in de overheid kunnen verliezen en een sterkere regering willen of een sterke man, en dit zorgt ervoor dat Duitsland en de Europeanen hun nucleaire macht verder opbouwen.

Maar als u naar Daniël 12 gaat, ik zal hier snel wat van lezen.

Het gaat over “een tijd van grote benauwdheid, zoals er niet geweest is sinds er een natie was.” Waar heeft Daniël het over? Daniël 12 en vers 1. Over nucleaire oorlogsvoering; daar heeft hij het over. Er is nog nooit zoiets als dat geweest! Maar hij zegt verder dat God Zijn mensen die Zijn werk doen zal verlossen, fysiek EN geestelijk! Ik bedoel maar, dat is een prachtige belofte die God gemaakt heeft aan Zijn volk. Hij zegt, als je erop uit gaat, terwijl er een tijd van lijden zal zijn als nooit tevoren, maar als je erop uit gaat en veel mensen tot rechtvaardigheid bekeert, dan zal je SCHITTEREN als de STERREN in de hemel, voor altijd en altijd en altijd! DAT is goed nieuws! Want net NA dit vreselijke lijden dat nooit eerder in een natie heeft plaatsgevonden, zal Jezus Christus terugkeren naar deze aarde, en als je de rest van Daniël leest dan zult u zien dat dit precies is wat er staat.

Zie, er is een OVERVLOED aan slecht, slecht nieuws, maar het leidt allemaal rechtstreeks naar de Tweede Komst van Jezus Christus!

Tot volgende week, dit is Gerald Flurry, tot ziens vrienden.